Resultaten van de leden

 

 

CSI *** Drachten 19 t/m 22 januari 2017
In het 1.40 m springen was er een 6e plaats voor Hendrik Jan met Evander HS (v. Unaniem). In het 1.50 m springen Big Tour op de zaterdagavond was er een 10e plaats voor Frank Schuttert met Bugatti van de Nortside (v. Unaniem).

In het 1.40 m op de zondag was er een 8e plaats voor Hendrik Jan met Evander Hs. 
 
CSI ** Drachten 12 t/m 15 januari 2017
In het 1.20 m springen was er een 17e plaats voor Hendrik Jan met Finalist Fortuna (v. quality time).
In het 1.30 m springen was er een 4e plaats voor Jan Schuttert met Farmers Proud HS (v. Verdi) In het 1.35 m springen op zondag was er een 4e plaats voor Frank Schuttert met Emportant de Muze (Erco van het roosakker) In het 1.40 m was er een 5e plaats voor Frank met Bugatti van de Northside (v. Unaniem) IN het 1.45 m GP behaalde Frank een 16e plaats met Chianti's Champion (v. champion du lys). 
 

CH IJsselmuiden 21 januari 2017
In het B springen was er een 3e plaats voor Julia de Haas met Great Jumper. In het M springen een 2e plaats voor Danny Schaper met Fritz (v. Berlin) In het Z/ZZ springen behaalde Danny met Guidams Willow the Second (v. willow) een 1e plaats.

CH Luttenberg 14 en 15 januari 2017
In het L springen was er een 10e en 11e plaats voor Anne-Liza Makkinga met Go For It (v. Eldorado v/d zeshoek) en Dopharma's Faratique (v. Indorado) 
 

CH Genemuiden 6 januari 2017
In het B springen was er een 7e plaats voor Monique Koobs met Hurricane K en een 8e plaats voor Galaxy K. En in het tweede parcours een 4e plaats met Hurricane K en 7e werd ze met H Brugals Replica K. 

Sallandse ruiterdagen 26 t/m 30 December 2016
In het B springen op stijl dag 1 was er een 12e plaats voor Monique Koobs met H Brugals Replica K. In het tweede parcours behaalde Monique met Hurricane K een 10e plaats.
Op de tweede dag was er in het L progressief een 2e en 4e plaats voor Julia de Haas. In het L klassiek op tijd was er een 7e plaats voor Vera Schuring met Eye Catcher.  
Op de derde dag behaalde Wim Veltmaat met T-Givenchy WP Z (v. twister de la Pomme) een 5e plaats. Lisa Hollak werd 1e in het L springen direct op tijd met Evimarilla (v. numero uno) in het tweede parcours werden ze 7e. In het M springen was er een 5e plaats voor Wendy Timmers met Carniska (v. Sydney) en in het Z springen werd Hendrik Jan 1e met Eastbourne (v. Clinton) en Hans 8e en 13e met Eddy the Eagle en Britney.
In het ZZ was er een 3e plaats voor Hendrik Jan met Erlinda en een 6e plaats voor Niels Nanning met Elvaro (v. Calvaro Z)  Op de 4e dag was er in het L springen een 11e plaats voor Hendrik Jan met Galexia B (v. Zirocco Blue) 13e werd hij met Hertogin van de Kouberg . in het Z 2 fasen was er een 6e plaats voor Niels Nanning met Belrose (v. Action Breaker) Jan Schuttert werd 10e met Farmers Proud HS (v. Verdi).
Op de laatste dag was er een 4e plaats voor Wendy Timmers met Carniska . Hendrik Jan werd hier 10e met Finalist. In het Z werd Hendrik Jan 11e met Eastbourne.
 
In de finale warden er helaas geen prijzen behaald door de leden van Lr. de Heideruiters. 
 
 

      

 
CH IJsselmuiden 17 December 2017
In het ZZ springen behaalde Hans van der Kolk met Britney een 4e plaats. 
 
CH Balkbrug 29 November 4 december 2017
IN het L springen was er een 1e plaats voor Anne Liza Makkinga met Dajutha (v. Stakkato) Charles Berron werd 7e met Google. In het ZZ springen was er een 5e plaats voor Hendrik Jan Schuttert met Cubra- Libre (v Carolus II) In het 1.40 m springen werd Anne-Liza 6e met Celena.
In het L springen op de vrijdag werd Anne- Liza 1e met Charlie (v. Contendros) en 10e met Dajutha. In het B springen op zaterdag werd Audrey Veltmaat 11e met Djinta HJB (v. Quasimodo Z). 
 
 
 
 
Luttenberg Nationaal 19 november 2016
In de GP van Luttenberg een springparcours over 1.40 m was er een 3e plaats voor Anne Liza Makkinga met Celena (v. Argentinus)
 
Bij het nationaal springen 6/7 jarigen was er een mooie 2e plaats voor Danny Schaper met Fritz (v. Berlin) Niels Nanning en de ggk hengst Elvaro (v. Calvaro Z) behaalde in deze rubriek een mooie 4e plaats.
In het 1.30 m springen was er wederom een goede plaatsering voor Danny Schaper met de hengst Guidam's Willow the Second, ze werden 6e. 9e werd hij in deze rubriek met Fritz. 10e werd Niels Nanning met Belrose (v. action breaker).
 
Jumping indoor Luttenberg 14 t/m 18 november 2016
In het L springen was er een 2e plaats voor Anne-Liza Makkinga met Dajutha (v. Stakkato) en in het M springen een 1e plaats voor deze combinatie. Wendy Timmers behaalde met Carniska (v. sydney) een mooie 7e plaats.
In het B springen was er een 5e plaats voor Wim Veltmaat met T Givenchy WP Z (v. Twister de la pomme). Charles Berron behaalde een 13e en 14e plaats in het L springen met G- Termie en BCO Gucci (v. Cardento).
 
CH Saasveld 10 t/m 12 november 2016
In het B springen was er een 11e plaats voor Monique Koobs met H Brugals replica K (v. Brugals vdl)
Voor Anne - Liza Makkinga en Dajutha (v. Stakkato was er een 1e plaats in het L springen.
In het M springen een 11e plaats voor Wendy Timmers en Carniska (v. Sydney).
Bij de 6 en 7 jarigen een mooie 3e plaats voor Danny Schaper met Fritz en 7e werd hij met Guidam's Willow the second.
In het 1.40 m springen behaalde Celena en Anne- Liza een 9e plaats.


Indoor Wierden 29 oktober t/m 5 november 2016

 
 

 
CH Genemuiden 4 en 5 november 2016
In het L springen was er een 2e plaats voor Albert Koobs met Grandette K (v. Quality time)
In het B springen een 7e plaats voor Wim Veltmaat met T- Givenchy WP Z.
 
CH Den Ham 1 november 2016
Rita Dijk en Choco hebben in de L2 dressuur een mooie 1e plaats behaald.
 
CH Mariënheem 22 en 23 oktober 2016
In het L springen was er een mooie 9e plaats voor Vera Schurink met Eyecatcher!
In het B springen was er een 5e plaats voor Wim Veltmaat met T-Givenchy WP Z.
 
Gouden IJzer Luttenberg 18 t/m 22 oktober 2016
Marissa Deuzeman en Hebbes hebben in de B dressuur een mooie 2e plaats behaald met 209,5 punten.
 
 
CH Saasveld 12 t/m 16  oktober 2016
Vera Schurink en Eye Catcher (v. Van Gogh) behaald een mooie 6e plaats in het L springen. Danny Schaper werd 7e met First Dutch.
Danny Schaper en Guidam's Willow the second werden 4e in het Ze springen. Hendrik Jan en Expensive behaalde een 12e plaats in deze rubriek.
In het ZZ werden Mark Bunting en Eurohill's Calcary 4e en Hendrik Jan werd 8e met Evander HS.
 
 
CH Elim 8 oktober 2016
Rita Dijk en Choco hebben in de L2 dressuur een mooie 1e plaats behaald.

CH IJsselmuiden 6 t/m 8 oktober 2016
In het M springen was er een 5e plaats voor Danny Schaper met Ciness (v. Verdi).
In het Z springen werd Danny 6e met Guidam's Willow the second (v. Willow)
 
 
Balkbrug 15 oktober 2016
Wim Veltmaat en T-Givenchy WP Z behaalde in de L1 dressuur een 6e plaats met 194 punten.
 
CSI ** Salland 29 september t/m 2 oktober 2016
Bij de jonge paarden was er een 4e plaats voor Hans van der Kolk en Enrico (v. Kentucky). In het 1.30 m was er een 13e plaats voor Hendrik Jan en Evander HS. In het 1.40 m werd Hendrik Jan 10e met Exception HS (v. Quasimodo Z) en Hans werd 15e met Britney (v. Sydney). In de jonge paarden finale was er een 9e plaats voor Hendrik Jan met Erlinda (v. Carolus 2).
In de 1.45 m GP op zondag was er een mooie 2e plaats voor Hendrik Jan met Balboa HS (v. Tygo).
 
 
 
CH Ommen 3 en 4 september
In het BB springen was er een mooie 1e prijs voor Betteke van Eijk met Ace. In het B springen een 2e plaats voor Wim Veltmaat met T - Givenchy WP (v. twister de la pomme).
In het M springen was er een 5e plaats voor Hendrik Jan met  Utrillo du Soleil (canturo) Julia de Haas werd 8e met Regina.
In het Z springen werd Hans van der Kolk 1e met Enrico, Danny Schaper 6e met Guidams Willow the second en Anne Liza Makkinga 7e met Custique Z.
In het 1.40 m springen hebben Anne Liza Makkinga en Celena gewonen! 
 

Ermelo 3 september 2016
Hendrik Jan Schuttert en Exception HS hebben in het ZZ springen op een mooie 5e plaats geëindigd in dit kampioenschap. 

Wierden 25 t/m 27 augustus 2016
In het L springen was er een 2e plaats voor Danny Schaper en Vedette (v. Willow) In het M springen een 1e plaats voor Danny met Ciness (v. Verdi).
In de BB op zaterdag behaalde Albert Koobs een 1e plaats met Hurricane (v. Spartacus)
 
 
CH Wezep 19 en 20 augustus 2016 
In het L springen was er een 3e plaats voor Wendy Timmers en  bml Florida balia nl (v. bustique) In het Z/ZZ een 6e plaats voor Wendy met Zannini R. In het B springen op zaterdag was er een 4e plaats voor Monique Koobs van den Belt met H Brugals Replica K (v. Brugal vdl)

 
 

 

Galoppade Hardenberg 2016
Volgend weekend staat de Galoppade voor de deur. Julia de Haas kringkampioen in het M springen heeft zich hiervoor geselecteerd, ook Jan Schuttert start in het M springen. In het L springen neemt Colin Reinders deel met Gabyroos en Hendrik Jan start in het Z springen twee paarden. Allen veel succes gewenst!
 
CH Nieuwleusen 5 t/m 7 augustus 2016
In het M springen was er een 8e plaats voor Hendrik Jan met Erlinda (v. Carolus II) In het Z springen was er een 12e plaats voor Hans van der Kolk met Enrico. In het 1.40 m springen behaalde Hans een 3e plaats met Britney. In het M springen op zondag werd Danny Schaper 1e met Fritz (v. Berlin)
 
CSI *** Jumping de Driehoek 
Een fantastische prestatie voor Frank met Winchester HS. Zij hebben de GP van het Vechtdal gewonnen. Dit is een 3 sterren wedstrijd over 1.55 m.
 
In het L springen was er een 2e plaats voor Danny Schaper en Fritz. Vera Schurink en Eye Catcher behaalde een 12e plaats in deze rubriek. In de rubriek van 5 jarige springpaarden was er een 9e plaats voor Hendrik Jan en Google (v. Cantos). In het M springen behaalde Jan Schuttert met Farmers Proud HS (v. Verdi) een mooie 1e plaats.
Niels Nanning en Belrose deden goede zaken door in het 1.25 m springen een mooie 6e plaats te behalen.  Danny Schaper werd 10e met Guidam's Willow the Second. In het 1.35 m springen was er een 2e plaats voor Danny Schaper met Utah. In het 1.40 m springen behaalde Wendy Timmers met Quidam de Bagneux een mooie 15e plaats.
In het 1.45 m springen behaalde Frank een 6e plaats met Arc de Triomphe. Anne Liza Makkinga werd 16e met Celena.
Op de tweede dag deed Niels weer goede zaken met Belrose door 4e te worden in het 1.25 m Wendy Timmers werd 7e met Carniska en Danny 11e met Guidams Willow the second. 
In het 1.40 was er voor Frank een 15e plaats met Winchester HS.
In het 1.35 m deden Utah en Danny weer goed hun best en werden 1e in deze rubriek. Hendrik Jan werd 10e met Balboa HS en 13e met BCO Elena. Niels werd met Elvaro 14e in deze rubriek.
Niels en Belrose deden in de 1.30 m springfinale naar een mooie 4e plaats rijden.
Anne Liza Makkinga en Waikiki deden in het 1.45 snelheidsspringen een gooi naar de 10e plaats. In het 1.35 m springen op de laatste dag werd Frank 10e met  Quintini.
 

 

 
CH De wolden week 2
 
CH De Wolden week 1
 
 CSI twente
 
 
 
CH Dalerveen 21 juni 2016
Colin Reinders en Gabyroos (v. Numero Uno) hebben in het L springen een 2e plaats behaald.
 
CH Zwolle 18 juni 2016
Wendy Timmers en BML Florida Balia NL (v. Bustique) behaalde een mooie 9e plaats in het L springen.
 
CH Nieuwleusen 18 juni 2016
In het 1.40 m springen was er een 2e plaats voor Hans van der Kolk en Britney (v. Sydney).
In het Z springen was er een 7e plaats voor Hendrik Jan met BCO Elena.
In het M springen was er een tweede plaats voor Jan Schuttert met Farmers Proud HS (v. Verdi). Julia de Haas werd 8e met Regina.
 
CH Dalerveen 14 juni 2016
Wendy Timmers en For the Best (v.  for contest)  hebben in het L springen een 3e plaats behaald. In het Z springen werd ze tweede met Quidam de Bagneux (v. Guidam de revel).
 
CH Staphorst 11 juni 2016
In het M springen was er een 1e plaats voor Danny Schaper met Fritz (v. Berlin). In het Z progressief werd Danny 3e met Guidams Willow the second (v. willow). Met Utah werd Danny 1e in het ZZ. En in het L 4e met Vedette.
Wim Veltmaat werd in het B springen 11e met T Givenchy WP (v. twister de la pomme).
 
Nationaal springen Dalerveen 11 juni 2016
In het 1.30 m springen was er een 4e plaats voor Hans van der Kolk en Enrico. In het 1.35 m werd Anne Liza 1e met Crystal Clear.
 
CH Weerselo 5 juni 2016
In het ZZ was er een 6e plaats voor Danny Schaper met Utah. In het Z werd hij 2e met Ciness.
 
CH De Wijk 13 t/m 15 mei 2016
Hendrik Jan heeft een 1e prijs gewonnen met Ucello de Toscane in het M springen jachtparcours.
In het B springen op zaterdag was er een 2e plaats voor Wim Veltmaat met T Givenchy WP (v. twister de la pomme).
Op de maandag behaalde Jan Schuttert een 5e plaats met Farmers Proud HS.

CH Emmen 29 maart 2016
Willeke Boeve en Boeve's Zallure (v. Quiet Easy) hebben voor het eerst sinds maanden weer gestart op concours dit resulteerde in een mooie 2e plaats in de Z1 dressuur.
 
CH Nieuwleusen 26 en 28 maart 2016
In het B springen behaalde Julia de Haas een mooie 4e plaats met Regina door 76,5 stijlpunten te halen.
In het L springen was er een 1e plaats voor Anne Liza Makkinga met Cartoz Z, in het Z springen werd Anne Liza ook 1e met Crystal Clear en in het ZZ werd ze tweede met Cacharelle.
 
CH IJsselmuiden 26 maart 2016
In het L springen was er een 7e plaats voor Danny Schaper met Vedette en in het M springen werd Danny 1e met Ciness (v. Verdi).
 
CH Luttenberg 25 en 26 maart 2016
In het M springen was er een 6e plaats voor Hans van der Kolk met Easy Going. Wendy Timmers en Guidam de Bagneux behaalde in het Z springen een 10e plaats. In het ZZ was er een 2e plaats voor Hans en Britney.
 
CH Mariënheem 19 en 20 maart 2016
Wim Veltmaat en T- Givenchy W P (v. twister de la pomme) behaalde in de B dressuur twee keer een 5e prijs.
Rita Dijk en Choco (v. Wender R) behaalde in de L1 dressuur een mooie 3e plaats.
 
CH Heeten 28 februari 2016
In het B springen was er een mooie 2e plaats voor Lindy Slooijer en Flash- Blue (v. mr. blue).
 
Hardenberg Paard 2016
In het L springen op maandag behaalde Danny een 4e, 6e en een 5e plaats met Fritz en Vedette.
Op de dinsdag werden en goed resultaten behaald door Anne Liza door in het L springen een 7e plaats te behalen met Go For IT (v. Eldorado van de zeshoek) .
In het M springen was er een 8e en 11e plaats voor Hans met Enrico en Froney. Anne Liza werd 3e met Valby Dorcel (v. Diamant de Semilly) Hendrik Jan werd 10e met Farmers Proud HS.
In het Z springen was er een 2e plaats voor Hans met Britney en 11e met Eddy the Eagle (v. Padinus) 13e werd Hendrik Jan met Diablo Blue HS (. v. Mr Blue).
Op de donderdagavond werd het Masterspringen gewonnen door Hendrik Jan met Cirikit (v. Berlin) Donderdag deed Hendrik Jan met Cerna nog goede zaken door 6e te worden in het Z springen en in het M springen werd hij 9e met Farmers Proud HS. Danny werd met Guidam's Willow the Second 5e in het Z springen groep 2.
In het B springen op vrijdag behaalde Lindy Slooyer een mooie 9e plaats met Flash Blue (V. Mr. Blue)
Op de laatste dag behaalde Anne Liza in het 1.40 m springen een mooie 4e plaats met Cacharelle en werd ze 11e met Celena. En werd Hans 11e met Enrico bij de 6/7 jarige paarden.
 
CH Balkbrug 
Wim Veltmaat en T- Givency WP behaald in de B dressuur een 2e plaats met 202 punten.
 
CH Den Ham 20 februari 2016
Rita Dijk en Choco behaalde in de L1 dressuur een 3e en 4e plaats met 197 en 200 punten.
 
CH Kleinoever 
In het M springen behaalde Danny Schaper met Guidams Willow the second een mooie 2e plaats.
In het Z springen was er een 1e plaats voor Anne Liza Makkinga met Crystal Clear (v. Calido). 7e werd ze met Celena (v. Argentinus) Hans werd 10e met Enrico (v. Kentucky). In het ZZ was er een 1e plaats voor Anne Liza met Cacharelle.
 
januari 2016
Audrey Veltmaat heeft inmiddels al een aantal bb parcoursen gesprongen en foutloos afgelegd met Djinta Hjb . Gefeliciteerd hiermee Audrey.
 
 
 
CH Brummen 23 januari 2016
Lisa Hollak en Evimarille (v. numero uno) behaalde in het L springen een 2e plaats.
 
CH Bathmen 15 en 16 januari 2016
In het Z springen was er een 1e plaats voor Anne- Liza Makkinga met Crystal Clear. In het ZZ behaalde ze een 2e plaats met Crystal Clear en 1e met Waikiki. Danny werd in het ZZ met Utah 5e. In het 1.40 m springen behaalde Danny een mooie 2e plaats met Utah.
In het L springen op de zaterdag was er een 12e plaats voor Danny met Fritz (v. Berlin)
 
Wierden 8 en 9 januari 2016
In het L springen was er een 7e plaats voor Danny met Fritz (v. Berlin) en in het M springen een 4e plaats voor Danny met Ciness (v. Verdi) het Z werd gewonnen door Anne -Liza met Celena.
 
Sallandse Ruiterdagen Mariënheem 26 t/m 30 december 2015
In het B springen was er een 8e plaats voor Albert Koobs en Grandette K.
In het Z springen was er een 9e plaats voor Hendrik Jan met Evander HS. En in het ZZ een 6e plaats met Cirikit HS (v. Berlin)
In het M springen behaalde Hans een 3e plaats met Easy Going Hendrik Jan werd in deze rubriek 7e met Expensive en 14e met Esperanto. In het Z 2 fasen behaalde Hendrik Jan met Exception HS een 6e en 7e plaats en Hans werd 10e met Aurorataire.
In het M progressief behaalde Hendrik Jan met Farmers Proud HS.
In de Z/ZZ finale behaalde Hendrik Jan met Exception HS een mooie 2e plaats.
 
Clubkampioenschappen 29 november 2015
De clubkampioenschappen dit jaar was wederom een gezellig en geslaagde dag!
Lisa Hollak met Evimarilla waren de sterkste in zowel dressuur als springen! Gefeliciteerd Lisa met de kampioenstitel🏆!
 
 
CH Luttenberg 21 november 2015
Bij de jonge paarden rubriek behaalde Anne Liza Makkinga een 6e plaats met Ekstein (v. Ol metta) en een 12e plaats met Evidence.
In het 1.30 m springen was er een 9e plaats voor Hendrik Jan met Exception HS en werd hij 17e met Cornet Tinus HS (v. Cornet Obelensky).
In het 1.35 m springen direct op tijd behaalde Anne Liza een 4e plaats met Crystal Clear en werd ze 8e met Cacharelle. Hendrik Jan werd 7e met Diablo Blue HS.
In het 1.40 m springen was er een 12e plaats voor Mark Bunting en Eurohill's Afrika. In de GP werden ze 2e.
 
In het M springen behaalde Hans met Easy Going een 5e plaats. Hendrik Jan werd in deze rubriek 8e.
In het B springen behaalde Albert met Galaxy K een 8e plaats.
In het ZZ was er een 3e en 4e plaats voor Mark Bunting en Eurohill's Calcary en Afrika. 
 
 
CH Den Ham 17 november 2015
Rita Dijk heeft met Choco in de L1 dressuur een 1e en 2e plaats behaald met 202 en 194 punten.
 
CH Mariënheem 14/15 november 2015
In het L springen was er een 10e plaats voor Vera Schurink en Eye Catcher.
In het Z/ZZ springen was er een 2e plaats voor Mark Bunting en Calvaro B.
 
 
CH Saasveld 8 t/m 15 november 2015
In het L springen was er een 6e plaats voor Hendrik Jan en Gucci - Carlos HS (v. Nabab de reve). In het M springen was er een 5e en 6e plaats voor Hans van der Kolk met Enrico (v. Kentucky) en Easy going (Carthino Z). Bij de 6/7 jarige paarden behaalde Hendrik Jan met BCO Elena een 4e plaats. In het 1.30 was er een 2e en 10 plaats voor Hendrik Jan met Exception HS en Evander HS. In het 1.35 was er een 2e plaats voor Anne Liza Makkinga en Cacharelle en in het 1.40 behaalde Hans een 3e en 4e plaats met Ziezo en Britney. In de GP 1.40 - 1.45 behaalde Hans een 4e plaats met Ziezo en Anne Liza een Crystal Clear.

CH Genemuiden6/7 november 2015
Albert Koobs en Galaxy K (vingino) hebben in het B springen een 11e plaats behaald. Monique Koobs en Golden eye hebben een 11e plaats behaald. Grandette K heeft een 7e plaats behaald in het progressief.

 
 CSI ** Indoor Wierden 2015
In het L springen was er een 9e  en 6e plaats voor Hendrik Jan met Expensive (v. Unaniem) en een 5e plaats met Esperanto.
In het M springen was er een 7e plaats voor Mark Bunting en Cashmere. Ook was er een 2e en 3e plaats voor Hendrik Jan met Farmers Proud HS en 11e met Expensive. In de L finale werd Hendrik Jan 5e met Esperanto.
In het Z springen was er een twee keer een 1e plaats voor Anne Liza en Cacharelle Hendrik Jan werd 7e met Exception HS en 12e met BCO Elena.
In het 1.35 behaalde Anne Liza een 1e plaats met Crystal Clear. In het 1.40 m springen behaalde Hans met Ziezo een 9e plaats. en in het 1.35 m een 3e plaats met Britney. In het 1.45 m werd Hans ook geplaatst met Ziezo door een mooie 0 ronde en 18e plaats.
In het 1.30 m springen behaalde Hendrik Jan met Celottie HS een 6e plaats. In de Medium Tour Finale 1.40 m was er een 6e plaats voor Mark Bunting met Eurohill's Alcatraz. Anne Liza werd 15e met Crystal Clear.
 
CH Roosendaal 23 en 24 oktober 2015
In het L springen behaalde Hendrik Jan een 14e plaats met Esperanto.
In het M springen was er een 13e plaats voor Hendrik Jan met Cornet Tinus TS
In het 1.40 m springen was er een 1e plaats voor Mark Bunting met Eurohill's Alcatraz.
 
CH Hellendoorn 17 oktober 2015
In het L springen was er een mooie 7e plaats voor Lindy Slooijer en Flash-blue (v. mr blue)
 
CH Balkbrug 17 oktober 2015
Rita Dijk en Choco hebben in de B dressuur 193 punten behaald en hiermee ook een mooie 3e plaats.
 
CH Saasveld 11 oktober 2015
Albert Koobs en Galaxy K (v. vigino) hebben in het B springen een 9e en 10e plaats behaald met Galaxy K en Grandette K.
 
CH IJsselmuiden 8 oktober 2015
In het M springen was er een 7e plaats voor Danny Schaper met Guidam's Willow the second. In het L springen werd hij 2e met Florence Ws( Quasimodo Z)
 
CH Heeten 4 oktober 2015
In het B springen was er een 9e en 12e prijs voor Wim Veltmaat met El Diva WP (Figo de Muze) en Future WP (v. Zavall)
 
CSI Vilamoura (Portugal)
Frank Schuttert heeft verschillende goede resultaten behaald op het meerweeks concours in Vilamoura.
 
CH Ommen 5 en 6 september 2015
In het L springen was er een  4e plaats voor Lisa Hollak en Evimarilla (v. numero uno) Danny Schaper en Florence WS behaalde een 9e plaats in het L springen.
 
In het M springen was er een 6e en 7e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Evander HS en Farmers Proud HS.
In het Z springen was er een 1e plaats voor Hendrik Jan en Celottie HS.
Danny Schaper en Ecoliene hebben de DERBY van Ommen gewonnen, gefeliciteerd!!
 
CH Beerze 26 september 2015
In de B dressuur was er twee keer  een mooie 3e plaats voor Rita Dijk met Choco (v. Wender R)
 
 
CSI *** Jumping de Driehoek 2015
Hendrik Jan Schuttert en Gucci-Carlos HS (v. nabab de reve) hebben in het L springen een 12e plaats behaald. In de andere L rubriek was er ook een 12e plaats voor Lisa Hollak met Evimarilla.
Niels Nanning en Elvaro hebben in het m springen een 12e plaats behaald. In de andere M rubriek behaalde Hendrik Jan met Erlinda en Farmer proud HS een 3e en 5e plaats.
 
Internationaal:
In het 1.25 m springen was er een 13e plaats voor Danny Schaper met Ecolien (v. Warrant) Ook behaalde Hendrik Jan met Exception HS een 9e plaats in het 1.25 m.
In het 1.35 m springen behaalde Anne Liza een 1e plaats met Crytal Clear (v. Calido).
In het 1.50 m springen behaalde Frank een 8e plaats met  Gk Quentin (v. Quantum)
Op de zaterdag in het 1.25 m springen was er een 10e plaats voor Hendrik Jan met Cirikit HS. In het 1.45 m springen op de zaterdagavond behaalde Frank met Clarinius (v. Clearway) een 7e plaats. De volgende dag werden ze in het 1.40 m springen 12e.  en met Quando Quando won hij de 1.35 m finale op zondag.
 
CH Dalerveen 4 augustus 2015
Vera Schurink en El Amante hebben in het B springen een 2e plaats behaald.

CH Markelo 1 augustus 2015
In het B springen heeft Vera Schurink een 12e plaats behaald met El Amante.

CH Hardenberg 29 juli 2015
In het Z/ZZ klassiek werd Hans 1e met Ziezo. In het Z/ZZ progressief was er een 1e plaats voor Mike Reinders met Brandy R.a.s.
 
CH De Wolden week 2 23 t/m 26 juli 2015
In het B springen was er een 10e plaats voor Albert Koobs en Grandette K (v. Quality time) In het 1.45 m springen was er een 2e plaats voor Anne Liza Makkinga met Crystal Clear (v. Calido) een 2e plaats. In het 1.45 m springen behaalde ze een 5e plaats met Waikiki. Mark Bunting en Eurohill's Alcatraz behaalde een 11e plaats in deze rubriek.
In het 1.40 m op de zaterdag was er een 1e plaats voor Anne-Liza met Crystal Clear. In het 1.30 was er een Calvaro B (Calvaro Z).
Bij de 6 jarige springpaarden behaalde Hendrik Jan met Exception HS een 8e plaats. Niels Nanning en Elvaro waren 9e in deze rubriek. In het 1.35 m springen behaalde Anne-Liza met Cacharelle een 5e plaats. In de GP 1.45. m behaalde Mark een mooie 5e plaats met Eurohill's Africa.
 
CH Dalerveen 21 juli 2015
Albert en Monique Koobs hebben beide een mooie 3e plaats behaald in het B springen met Grandette K en Galant K. In het M springen was er een 4e plaats voor Mark Bunting met Cashmere (v. Clarimo).

CH De Wolden week 1 16 t/m 19 juli 2015
In het 1.30 m springen was er een 13e plaats voor Hans van der Kolk en Aurorataire. In het 1.40 m behaalde Frank een 1e plaats met Clarinius. en Anne-Liza een 3e plaats met Waikiki. Hans werd in deze rubriek 15e met Ziezo.
In het 1.35 de dag erop behaalde Anne-Liza een 3e plaats met Waikiki. 
In het 1.40 m springen behaalde Mark Bunting een 7e plaats met Eurohill's Africa (v. Guidam). In de GP op zondag behaalde Mark met Eurohill's Alcatraz een 4e plaats.

 
CH Nieuwleusen 10 en 11 juli 2015
In het B springen was er een mooie 11e plaats voor Kim Schwieters met Damieke (v. Canturano).
In het B springen op zaterdag behaalde Vera Schurink met haar Eye Catcher een mooie 5e plaats.
In het M springen was er voor Hans een 12e plaats met Lumen Dorinda (v. indoctro). In het Z springen was er een 5e plaats voor Hendrik Jan en Exception HS (v. Quasimodo Z). In het ZZ springen behaalde Anne- Liza een 1e en 3e plaats met Chacharelle en Waikiki. In deze rubriek werd Hans 5e met Aurorataire.
In het 1.40 m springen behaalde Hans een mooie 2e plaats met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).
In de L1 dressuur was er een 2e en 4e plaats voor Carien Veltmaat met Frits (v. Armani).

CH Liederholthuis 11 juli 2015
In het B springen was er een 4e plaats voor Wim Veltmaat met Future W.P. (v. Zavall) in de L2 dressuur behaalde ze een mooie 6e plaats met 194 punten.

CH Lemelerveld 8 juli 2015
Rita Dijk heeft met Choco (Wender R) in de B dressuur 2 fijne proeven gereden, dit werd beloond met een 1e en 2e plaats.

Almelose Ruiterdagen 29 juni t/m 5 juli 2015
In het B springen was er een mooie 1e  plaats voor Vera Schurink met Eye Catcher  in deze rubriek werd ze 7e met El Amante. Ook Lindy Slooijer en Flash-Blue behaalde een mooie prijs in het B springen en werden 6e. Vera werd ook 2e met Eye Catcher in het andere parcours!
In het Z springen was er een 15e plaats voor Anne- Liza en Leonardo du Frelet.
In het ZZ werd Anne-Liza 1e en 5e met Cacharelle en Countdown.
In de Finale Z/ZZ werd Anne-Liza 1e met Cacharelle.
 
 
CSI Twente 25 t/m 28 juni 2015
In het B springen behaalde Vera Schurink met El Amante (v. Carthino Z) een 8e plaats.
In het B progressief was er een 7e plaats voor Lindy Slooijer met Flash-Blue (v. mr. Blue)
In het Z springen was er een twee keer een 8e plaats voor Danny Schaper met Ecoline (v. Warrant)
Internationaal:
In het 1.40 m springen werden Hendrik Jan en BCO Shakira HS 3e. 
In het 1.45 m springen op zaterdag behaalde Hendrik Jan met BCO Shakira HS een 11e plaats. Hans werd in deze rubriek 15e met Ziezo. In het 1.50 springen kwalificatie voor de GP was er een mooie 5e plaats voor Frank met Arc de Triomphe.
In het 1.45 m op zondag was er een 10e plaats voor Frank Schuttert met Loiza (v. Lord pezi)
 
CH Slagharen kringkampioenschappen 3 juli 2015
In de L1 dressuur was er een mooie 5e plaats voor Carien Veltmaat met Frits.
Hans van der Kolk behaalde met Britney een mooie 1e plaats in het Z/ZZ springen.
*Carien Veltmaat en Albert Koobs mogen door na de Overijsselse Kampioenschappen dressuur en springen.
 
CH Heeten 21 juni 2015
In het B springen was er een 4e plaats voor Albert Koobs met Galant K (v. indoctro).
In het Z springen was er een 2e plaats voor Mike Reinders met Brandy R.a.s. Colin Reinders behaalde in deze rubriek een 3e plaats met Boeing R.
Wim Veltmaat en Future WP behaalde in de L2 dressuur een 3e en 5e plaats.
 

CH Warga 17 juni 2015
Hans van der Kolk behaald met Easy Going 2 x een 9e plaats in het L en M springen.

CH Sibculo 17 juni 2015
In het B springen was er een 5e plaats voor Lindy Slooijer met Flash Blue.

CSI ** Asten 11 t/m 14 juni 2015
In het 1.45 m springen was er een 6e plaats voor Hans van der Kolk en Ziezo.
In het 1.35 m werd Hans 6e met Aurorataire.

Haaksbergen paardendagen 11 t/m 14 juni 2015
In het m springen was er een 1e plaats voor Jan Schuttert met Celottie HS.
in het Z springen was er een 10e plaats voor Anne Liza Makkinga en Evidence (v. Warrant). In het 1.40 m springen was er een 10e plaats voor Hendrik Jan met Donnalier HS.
 
CH Sibculo 10 juni 2015
Lindy Slooijer en Flash Blue hebben in het B springen een mooie 1e plaats behaald.

CH Dalerveen 9 juni 2015
In het Z springen behaalde Niels Nanning een 5e plaats met Elvaro N.

CH Sibculo 3 juni 2015
Monique Koobs- v/d belt behaalde een 6e plaats met Golden Eye K in het B springen.
Uitslagenlijst is helaas niet vindbaar.

CH De Wijk 23 t/m 25 mei 2015
In het B springen behaalde Wim Veltmaat met Future WP (v. Zavall vdl) een mooie 3e plaats. Op de maandag in het B springen was er een mooie 5e plaats voor Lisa Hollak met Evimarilla (v. Numero Uno) in het progressief springen behaalde ze een 4e plaats.
In het Z springen was er een 1e plaats voor Anne Liza Makkinga met Cacharelle (v. Chacco blue) in deze rubriek werd ze ook 4e met Countdown.
In het Z springen met winninground was er een 1e plaats voor Hendrik Jan met Exception HS. Anne Liza werd 7e met Cacharelle. In het ZZ met winninground werd Hendrik Jan 6e met Donnalier HS.
* De beste combinatie Z/ZZ was Anne Liza. Zij kreeg dan ook een mooie fiets aangeboden.

CH Bennekom 14 mei 2015
In het 1.40 m springen was er een 2e plaats voor Hans van der Kolk en Ziezo (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

 
CH Balkbrug 13 en 14 mei 2015
In het B springen was er een 7e plaats voor Wim Veltmaat met Future W.P. (v. Zavall vdl).
 
CH Dalerveen 12 mei 2015
In het Z springen was er een 2e plaats voor Mark Bunting en Eurohill's Design.
 
CSI *** Norten - Hardenberg (Duitsland)
Bij de 7 jarige springpaarden was er een 3e plaats met Capriati ( v. Glock's London) en in het 1.45 behaalde Frank een 12e plaats met Clarinius (v. Clearway) ook in het 1.40 m springen werd deze combinatie 9e.
In de GP op zondag was er een 5e plaats met Arc De Triomphe (v. Triomphe De Muze) nadat ze in 1.45 eerder die week al een mooie 7e plaats hebben behaald.
 
 
CH Ommen 9 en 10 mei 2015
In het B springen was er een 4e plaats voor Lisa Hollak en Evimarilla (v. Numero uno). In het M springen was er een 1e plaats voor Danny Schaper met Ecoliene (v. Warrant) 5e werd Hans met Lumen Dorinda (v. Indoctro) In het Z/ZZ was er een 4e plaats voor Hans met Chayenne (v. Caricello) Niels Nanning en Elvaro werden in deze rubriek 5e.
In het L springen op zondag was er voor Hans nog een 3e plaats met Enrico (v. Kentucky)
 
Jumping Schroder Tubbergen  6 t/m 10 mei 2015
In het B springen was er een mooie 6e plaats voor Vera Schurink en Eye Catcher.
Bij de 5 jarige springpaarden was er een 4e plaats voor Niels Nanning met Farouche (v. Adiamo). Bij de 5 jarigen 2e groep behaalde Hendrik Jan met Gringo R (v. Catoki) een mooie 2e plaats. In het Z springen was er een 9e plaats voor Anne-Liza Makkinga met Countdown. In het 1.40 m springen kwalificatie voor de GP behaalde Anne - Liza met Cacharelle een 9e plaats. Hendrik Jan behaalde ook nog een prijs met een mooie 0 ronde en de 21e plaats. Bij de 7 jarige springpaarden behaalde Hendrik Jan met Donnalier HS een 13e plaats.
 
CH Dalerveen 5 mei 2015
In het M springen was er een 1e plaats voor Mark Bunting met Cashmere.
 
 
CH Middel 25 april 2015
In de L1 dressuur was er een 4e plaats voor Wim Veltmaat en Future W.P.
In het B springen behaalde ze een 7e plaats.

CH Geesteren 16 t/m 18 april 2015
Anne Liza Makkinga en Ekstein behaalde in het M springen een 8e plaats. In het ZZ springen was er een 11e plaats voor Mark Bunting en Eurohill' s Design. In het 1.40 m springen behaalde Anne Liza een 2e en 3e plaats met Waikiki en Cacharelle. Mark werd met Eurohill's Alcatraz 10e.

CH Dalfsen 18 april 2015
In de B dressuur was er een mooie 2e plaats voor Rita Dijk. Ze behaalde in deze proef 200 punten.
Wim Veltmaat behaalde een 5e en 4e plaats met Future WP in de L1 dressuur. Aniek Veltmaat een 2e plaats met El Diva WP ook in de L1 dressuur.

*Audrey Veltmaat heeft op dit concours voor het eerst haar nieuwe paard gestart dit resulteerde in 2 winstpunten.

Eurojump Wierden 16 april 2015
Hans en Ziezo hebben weer een mooie plaatsering behaald door in het 1.40 m springen 11e te worden.


Roosendaal 10 en 11 april 2015
Hans van der Kolk heeft een heel goed weekend gehad in Roosendaal. In het 1.40 m springen behaalde hij een 1e en 3e plaats met Britney en Ziezo. Dag daarvoor werd hij 2e en 6e. In het 1.35 m behaalde hij nog een 3e plaats met Aurorataire. 
 
 
CSI *** Arezzo 16 t/m 22 maart 2015 week 1
In het 1.40 m springen was er een 2e plaats voor Hendrik Jan met BCO Shakira HS (v. Sandro boy)
In het 1.45 m was er een 12e plaats voor Hendrik Jan met Balboa HS.
In het 1.50 m springen GP op zondag was er een 11e plaats voor Hendrik Jan met Balboa HS (v. Tygo)
 
Sunshine Tour Spanje
Frank Schuttert heeft meerdere weken meegedaan in Spanje en behaalde goede resultaten tijdens de Sunshine Tour.
Op www.sunshinetour.net zijn de uitslagen te vinden.
 

CH Dalerveen 17 maart 2015
Hans van der Kolk heeft in het Z/ZZ springen een 1e, 2e, en 4e plaats behaald met Ziezo, Britney en Aurorataire.
 
CH Genemuiden 10 maart 2015
Anne Liza Makkinga en Irma du Frelut hebben in het L springen een 10e plaats behaald. In het m springen werd Anne Liza 4e en 9e met Ekstein en Eddy (v. Michael).
 

CSI ** Gent
Anne Liza Makkinga en Cacharelle hebben in het 1.35 m springen een mooie 4e plaats behaald.
Hendrik Jan behaalde met BCO Shakira HS een 16e plaats in het 1.35 m springen en in het 1.40 m springen werden zij 6e.
In het 1.40 m springen behaalde hij een 20e plaats met Cerona HS.
 
CH Dalerveen 24 februari 2015
Hans van der Kolk heeft in het L springen een 1e plaats behaald met Eddy The Eagle. In het M behaalde hij een 1e plaats met Easy Going en in het Z werd hij 1e met Carjo Z.
 
 
CH Marienheem 21 en 22 februari 2015
In het L springen was er een 11e plaats voor Anne - Liza Makkinga en Evidence (de rest van de resultaten zijn niet te vinden)
 
CH Luttenberg 14 en 15 februari 2015
Vera Schurink en Eye Catcher hebben in het B springen een mooie 7e plaat behaald met 71.5 aan stijlpunten.
 
CSI *** Offenburg
 
CH Dalerveen 3 februari 2015
In het M springen was er een 2e plaats voor Hans van der Kolk en Easy Going.
 
Indoor Kleinoever Balkbrug 29 januari t/m 2 februari 2015
In het M springen was er een 6e plaats voor Danny Schapers en Ecoliene (v. warrant) en een 9e plaats voor Anne - Liza met Leonardo du Frelut. In het Master springen was er een 1e plaats voor Anne -Liza met Waikiki.
Lisa Hollak en Evimarilla behaalde een 3e plaats in het B springen.
In het ZZ was er een 5e plaats voor Danny Schaper met Carmily (v. heartbreaker). en in het 1.40 m springen een 9e plaats voor Anne-Liza met Cacharelle.
 
CH Dalerveen 27 januari 2015
 In het M springen was er een 1e plaats voor Wendy Timmers en BML di Luca NL.
 
Paard 2015 Hardenberg
Lisa Hollak en Evimarilla (v. numero uno) hebben in het B springen een 1e plaats behaald.
In het M springen was er voor Anne- Liza een 10e plaats met Ekstein.
In het Z springen was er een 3e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Bravola (v. Quidam de revel). Tevens behaalde hij een 5e plaats in deze rubriek met BCO Shakira HS (v. sandro boy).
In het 1.40 m springen werd Anne - Liza met Waikiki 1e. Hans van der Kolk behaalde een 9e plaats met Ziezo.
Mark Bunting en Eurohill's Alcatraz behaalde een 1e plaats in de GP 1.40 m.
 
CH Dalerveen 20 januari 2015
Hans van der Kolk en Enrico hebben in het L springen een 5e plaats behaald.
 
CH Marienheem 17 januari 2015
we Wim Veltmaat en Future WP. behaalde in L1 dressuur een 2e plaats met 199 punten.
 
CH Heeten 3 januari 2014
Wim Veltmaat en Future W.P. (v. Zavall vdl) hebben in de L1 dressuur een 5e plaats behaald.
 
CSI** Mechelen 26 t/m 30 december 2014
Anne -Liza Makkinga en Cacharelle (v. Chacco Blue) hebben de Queens Cup gewonnen. Tevens hebben zij nog een mooie 6e plaats behaald in het 1.35 m springen.
 
Marienheem Sallandse ruiterdagen 2014
In het B springen progressief was er een 12e plaats voor Wim Veltmaat met Double Check WP (v. Colandro).
In het M springen behaalde Danny Schaper een 5e plaats met Carmily (v. Heartbreaker).
In het ZZ springen behaald Hans van der Kolk met Ziezo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) een 9e plaats.
 
CH Dalerveen 23 december 2014
In het L springen was er een 2e plaats voor Hans met Lumen Domanie (v. Douglas) ook behaalde hij een 8e plaats met Easy Going (v. Carthino Z).
In het Z springen werd Hans 3e met Aurorataire (v. Odermus).
 
CH IJsselmuiden jonge paarden competitie 2014
Stal Nanning in vorm tijdens GMB IJsselmuiden, de merries Fantasia en Farouche behaalden een 2e en een 3e plaats bij de 4-jarigen.
 
CH Dalerveen 16 december 2014
Anne- Liza Makkinga en Horse-live's Evoli behaalde in het L springen een 1e plaats.
 
CH Dalerveen 10 t/m 13 december 2014
Anne - Liza Makkinga behaalde in het M springen een 13e plaats met Ekstein. In het M jacht behaalde ze een 4e en 5e plaats met  Lucastony du Frelut en Ekstein. In het L springen werd ze 8e met Leonardo deu Vrelut. In de GP van Dalerveen werd ze 8e met Waikiki.
 
CH Heeten 7 december 2014
Monique Koobs-v/d Belt en Escape K (v. Verdi) hebben in het L springen in Heeten een mooie 3e plaats behaald.
 
Clubkampioenschappen 2015
Dressuur:
1 Wim Veltmaat
2 Julia Hollak
3 Colin Reinders
3 Aniek Veltmaat
 
Springen
1 Julia Hollak
2 Tijl van Genugten
3 Wim Veltmaat
 
Overall Kampioen
1 Julia Hollak met Balisto !!!
 
 
CH Wierden 29 november 2014
Mark Bunting en Calvaro B (V. Calvaro Z) hebben in het M springen een mooie 4e plaats behaald. In het ZZ springen was er een 6e plaats voor Mark met Charmeur (v. Veron).
 
CH Veeningen 29 november 2014
Aniek Veltmaat en El Diva WP (v. figo de muze) hebben in de L1 dressuur een 1e en 2e plaats behaald. Wim Veltmaat en Future WP (v. Zavall) behaalde een 2e plaats.
 
 
CH Marienheem 29 november 2014
Monique Koobs-v/d Belt en Escape K hebben in het L springen een 7e plaats behaald.
 
 
CH Balkbrug 26 t/m 29 november 2014
In het L springen behaalde Anne- Liza een 9e plaats met Lucastony du Frelut. In het M springen werd ze ook 9e met Ekstein (v. Ol Metta). In het Z springen behaalde Hendrik Jan een 7e plaats met Bravola. In het 1.40 m springen was er een 7e en 8e plaats voor Anne-Liza met Cacharelle en Hans met Ziezo.
 
CH Dalerveen 25 november 2014
Hans deed afgelopen week in Dalerveen goede zaken door bijna alle paarden in de prijzen te rijden.
In het L springen was er een 1e plaats voor Hans  en Easy Going. In het M springen behaalde Hans een 3e plaats met Chayenne. In het Z een 4e plaats met Aurorataire. In het 1.40 m springen werd hij ook 1e met Aurorataire.
 
Jumping indoor Luttenberg 2014 (nationaal)
Bij de 6 jarige springpaarden was er een 12e plaats voor Mark Bunting en Eurohill's Design.  In het 1.30 m springen was er een 6e plaats voor Hendrik Jan en Bravola. In het 1.35 m springen was er een 13e plaats voor Hans van der Kolk en Britney (v. Sydney). In het 1.40 m springen behaalde Hendrik Jan een 3e plaats met BCO Shakira HS. Hans werd in deze rubriek 11e met Britney. In de GP werd Hendrik Jan 4e en 7e met Balboa HS enTopigs Coeur de Cheri HS (v. verdi).
 
Jumping indoor Luttenberg 2014
In het L springen was er een 6e plaats voor Anne Liza Makkinga en Ekstein. In het M springen was er een 5e plaats voor Hans van der Kolk en Chayenne. Wendy Timmers werd 8e met Contiki.
In het B springen was er een 7e plaats voor Vera Schurink en El Amante (v. Carthino Z).
 

CSI*** Maastricht 14 t/m 16 november 2014
Frank Schuttert is in topvorm!!
In het 1.45 m springen werd Frank 1e met Go easy de Muze (vigo de arsouilles).
In het 1.50 springen op de zaterdagavond behaalde Frank met Arc de Triomphe (triomphe de muze) een 1e plaats.
In de GP behaalde Frank met Epleaser van 't Heike een mooie 4e plaats in het 1.55 m springen.
 
Jonge paarden competitie Bathmen 2014
Niels Nanning en Farouche behaalde bij de 4 jarige springen een mooie 5e plaats. Farouche is een nakomeling van de hengst Andiamo.

CH Dalerveen 11 november 2014
Hans van der Kolk en Carjo Z (v. Calvinos) behaalde in het Z springen een 3e plaats.
 
 
CSI ** Opglabbbeek 6 t/m 9 november 2014
In de 1e kwalificatie voor de GP behaalde Frank een 2e plaats met Arc de Triomphe.
In de GP 1.45 m behaalde Frank een 1e plaats met Arc de Triomphe.
 
Twentse Ruiterdagen Saasveld 14 november 2014
In het ZZ springen werd Danny Schaper 7e met Carmily (v. Heartbreaker).
In het 1.40 m springen nationaal werd Hans 6e met Britney.
In het 1.45 m springen nationaal was er een 2e plaats voor Hans van der Kolk en Ziezo.
In de Twente Cup in Saasveld behaalde Wendy Timmers met  Quidam de Bagneux een 9e plaats.
 
CSI ** Oliva (Spanje)
Hendrik Jan Schuttert en Balboa HS (v. Tygo) behaalde in het 1.40 m springen een mooie 2e plaats. In het 1.45 m springen behaalde hij een 5e plaats met Up To Date (v. Kigali)

CH Raalte 8 en 9 november 2014
In het L springen was er een 6e plaats voor Monique Koobs-v/d Belt met Escape K (v. Verdi).
 
CSI ** Wierden 3 t/m 8 november 2014
In het M springen was er een 11e plaats voor Danny Schaper met Ecoliene (v. Warrant) in de finale behaalde ze een mooie 7e plaats.
In het 1.35 m springen (Medium Tour ) was er een 8e en 9e plaats voor Niels Nanning en Belrose.
In het 1.30 m (Small Tour ) was er een 6e plaats voor Hans van der Kolk en Britney.
In de finale van de Medium Tour 1.40 m was er een mooie 11e plaats voor Wendy Timmers en Zannini.
In het 1.35 behaalde Hans met Ziezo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) een 1e plaats. In de Small Tour finale werd hij 10e met Britney.
De GP ** van Wierden is gewonnen door Mark Bunting met Eurohill's Alcatraz (v. Heartbreaker).
 
CH Genemuiden 1 november 2014
In het L springen was er een 1e plaats voor Albert Koobs en Waldstar (v. Silverstar) en een 8e plaats voor Monique Koobs-v/d belt met Escape K (v. Verdi). In het 2e parcours behaalde Albert een 8e en 7e plaats met Waldstar en Wennemars.
 
CH Dalerveen 28 oktober 2014
In het M springen was er een 5e plaats voor Hans van der Kolk en Lumen Domanie. In het Z/ZZ een 4e en 6e plaats voor Hans met Britney en Ziezo.

CH Denekamp 18 oktober 2014
Bij de 4 jarige springpaarden behaalde Niels Nanning een 11e plaats met Farouche (v. Andiamo). Bij de 6 jarige springpaarden behaalde Niels met Danique (v. Zento) een 9e plaats.
 
CH Luttenberg Gouden IJzer 20 t/m 25 oktober 2014
In de B dressuur behaalde Ellen van Asselt een 3e plaats met Eagle Eye.
 
CH Hellendoorn 14 oktober 2014
Hans van der Kolk en Chayenne (v. Caricello) behaalde in het M springen een mooie 3e plaats. In het Z/ZZ was er een 3e plaats voor Hans met Ligthoevens Balandro (v. Cagliostro).
In het L progressief springen behaalde Colin Reinders met Brandy R.a.s. een 2e plaats.
 
CH Lonneker 26 september 2014
In het M springen was er een 6e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en E Umomia (v. Arthos R). In het Z springen een 1e plaats voor Hendrik Jan en Colord HS (v. Lord Z) en in het ZZ werd Hendrik Jan 2e met Bravour S (v. Namelus R).

CH Dalerveen 23 en 30 september 2014
In het M springen was er een 2e plaats voor Hans met Lumen Domanie (v. Douglas) en 8e plaats voor Hans van der Kolk met Carjo Z (Calvinos).

CH Beerze 20 september 2014
In het L springen was er een 3e plaats voor Monique Koobs van de Belt met Escape K (v. Verdi)

CH Ommen 6 en 7 september 2014
In de L1 dressuur was er een 3e plaats voor Wim Veltmaat met Double Check WP (v Colandro) met 204 punten. Aniek Veltmaat behaalde met 202 punten een 3e plaats in de L1 met El Diva WP (v. Figo de muze)
In het M springen was er een 15e plaats voor Hans van der Kolk en Lumen Domanie ( v. Douglas)

CH Stuifzand 30 augustus 2014
In het M springen was er een 1e plaats voor Albert Koobs en Waldstar.

CSI **/*** 20 t/m 24 augustus 2014 Stephex Masters (Belgie)
In het 1.30 m springen was er 2x een mooie 4e plaats voor Anne Liza Makkinga en Cacharelle (v. chacco -blue). In het 1.40 m springen behaalde Anne- Liza een 1e plaats met Waikiki. in het 1.50 m springen werd Frank Schuttert 12e met Arc de Triomphe ( v. Triomphe de Muze)

CSI** Sibculo 21 t/m 24 augustus 2014 
In het 1.35 m springen was er een 3e plaats voor Niels Nanning en Belrose (v. action-breaker) In het 1.30 was er een 6e plaats voor Hans van der Kolk en Britney (v. sidney) in het 1.35 m springen werd hij 11e met Aurorataire (v. Odermus R) Niels werd 12e met Belrose.
In het 1.40 m springen was er een 4e plaats voor Hans met Ziezo. 
In het 1.35 m finale was er nog een mooie 9e plaats voor Niels met Belrose.

CH Nieuwleusen 23 en 24 augustus 2014
Tijl van Genugten en BML di Luca NL hebben in het L springen een 5e plaats behaald. In het M springen was er een 5e plaats voor Albert Koobs en Waldstar (v. Silverstar)

CH Den Ham 23 en 24 augustus 2014
De Heideruiters deden afgelopen weekend goede zaken in de dressuur in Den Ham. Wim Veltmaat behaalde een 1e plaats met Double Check WP (v. Colandro) met 202 punten in de B dressuur. Aniek Veltmaat werd in deze ring 2e met 199 punten. In de 2e proef was er een 1e plaats voor Aniek met El Diva WP (v. figo de muze) en een 2e plaat voor Vera Schurink met El Amante (v. Carthino). Tevens start ze de volgende dag Eye Catcher (v. van Gogh) in het L1 en werd 4e en 6e. en was er ook in de L1 weer een mooie 4e plaats voor Vera met El Amante.
In de Z1 dressuur behaalde Willeke Boeve met Boeve's Zallure een mooie 4e plaats.

CSI*/ *** Jumping de Driehoek 14 t/m 17 augustus  2014
In het M springen was er een 2e plaats voor Hendrik Jan Schuttert met Bonaire (v. namelus R). In het 1.25 m was er een 6e plaats voor Hendrik Jan en Celottie HS (v. Numero Uno). In het 1.35 m springen was er een 13e plaats voor Niels Nanning en Belrose. In het 1.25 m op zaterdag was er weer een 10e plaats voor Hendrik Jan en Celottie HS. In het 1.40 m springen was er een 11e plaats voor Frank Schuttert en Palermo (v. Padinus). In de Big Tour 1.50 m behaalde Frank een 4e plaats met Arc De Triomphe (v. Triomphe de Muze) Hendrik Jan werd 11e met Balboa HS.
 
CH Bathmen Regiokampioenschappen 16 augustus 2014
Albert Koobs en Wennemars (v. Michael) behaalde in het L springen een 13e plaats.
 
CH Sibculo 6 augustus 2014
In het L springen was er een 6e plaats voor Mark Bunting met Emchidee, tevens werd hij 10e met Cashmere (v. Clarimo). Een 11e plaats was er voor Monique Koobs van de Belt en Escape K (v. Verdi).
 
 
CH Dalerveen 5 augustus 2014
Hans van der Kolk en Lumen Domanie (v. douglas) behaalde in het M springen een 4e plaats.
 
CSI Roosendaal 7 t/m 10 augustus 2014
In de Medium Tour was er een 12e plaats voor Hans van der Kolk en Ziezo.

CSI ** Verden 6 t/m 10 augustus 2014
Hendrik Jan deed goede zaken in Verden. Hij behaalde de volgende resultaten. In het 1.40 m springen een 10e plaats met Balboa HS en in het 1.45 m springen was er een 4e plaats voor hem met Balboa HS (v. Tygo).
In het 1.45 m springen behaalde hendrik Jan met Bangelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) een 11e plaats.
Zaterdag was er een 2e plaats voor Hendrik Jan en Up to Date HS in het 1.40 m springen.
In de GP op zondag was er een 10e plaats voor Hendrik Jan en Up to Date (v. Kigali).
 
CSI**** Hickstead 29 juli t/m 3 augustus 2014
"Het Nederlands ruiterteam, met daarin Frank Schuttert uit Ommen, heeft vrijdagavond een gedeelde tweede plek behaald bij de laatste wedstrijd om Nations Cup"  bron rtv oost. Op zaterdagavond is hij vijfde geworden tijdens een internationaal springconcours over 1.45 meter in Hickstead.
 
 
CSI** Zuidwolde week 2
Niels Nanning en Belrose ( action-breaker) behaalde een 9e plaats in de Medium Tour. Anne Liza Makkinga en Waikiki behaalde in de Big Tour een 14e plaats. Op de zaterdag in de Medium Tour was er een 1e plaats voor Anne Liza en Chacharelle (chacco blue)
 
CH Hoonhorst 26 juli 2014
Aniek Veltmaat en El Diva WP (Golden hawk) behaalde in de B dressuur een 2e en 3e plaats.
 
CSI** Zuidwolde week 1
In de Big Tour was er voor Anne Liza een 1e plaats met Waikiki. Hendrik Jan werd 3e met Up to Date HS. In de Medium Tour was er een 21e plaats voor Hans van der Kolk en By Namite. Ook behaalde Anne liza in de Longines Ranking Big Tour nog een 13e plaats met Waikiki en zat Hans er ook nog bij op plaats 23 met Ziezo.
In de Medium Tour behaalde Anne Liza op de een na laatste dag nog een 3e plaats met Cacharelle en Hans een 13e plaats met Aurorataire.
Op de laatste dag behaalde Anne Liza met Waikiki in de GP een 10e plaats.
 
CH Dalerveen 22 juli 2014
Mark Bunting behaalde in het Z springen een 2e plaats met Charmeur (v. Veron) en een 3e plaats met Max (v. Utopie)
 
CSI ***** Aachen 15 t/m 19 juli 2014
Frank Schuttert en Epleaser van 't Heike (v. For pleasure) hebben de Aken prijs gewonnen op zaterdag.
" Als debutant heeft Frank Schuttert een geweldige wedstrijd gehad in Aken het afgelopen weekend. Met zijn goede resultaten en winst op zaterdag verbaaste de jonge ruiter uit Twente de wereldtop in het afgelopen weekend en mag zich dan ook nog eens melden op de vijfde plaats voor beste ruiter van het toernooi." bron galop.be
 
CH Dalerveen 15 juli 2014
Hans van er Kolk behaalde een 6e plaats in het L springen met Easy Going (v. Carthino Z) en in het Z springen een 2e plaats met Cayenne (v. Caricello)
 
CH Nieuwleusen 11 en 12 juli 2014
Hans van der Kolk heeft het 1.40 m springen in Nieuwleusen op zijn naam geschreven met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).
In het ZZ springen was er een 5e plaats voor Hans met Freddy van het Scheefkasteel en een 6e plaats voor Mark Bunting met Eurohill' s Alcatraz (v. heartbreaker) .
In het Z springen behaalde Hans een 9e plaats met By Namite. In het L springen was er een 8e plaats voor Wendy Timmers met BML Di Luca NL (v. Quasimodo van de Molendreef).
In het B springen deed Vera Schurink goede zaken door 1e te worden met Eye Catcher (v. van gogh).
Op de vrijdag in het L springen was er een 4e plaats voor Albert Koobs en Wennemars.
In de B dressuur behaalde Vera Schurink met El Amante een 6e plaats in de B dressuur.
 
CH Liederholthuis 12 juli 2014
Aniek Veltmaat en El Diva WP (v. figo de muze) hebben in de B dressuur een 2e en 3e plaats behaald.
 
CH Lemelerveld 9 juli 2014
Willeke Boeve en Boeve's Zallure (v. quite easy) behaalde in de Z1 dressuur een mooie 2e plaats.
 
CH Luttenberg 6 juli 2014
Aniek Veltmaat en El Diva WP behaalde een 3e en 4e plaats in de B dressuur.
 
 
CH Slagharen 4 juli 2014
In het L springen was er een 1e plaats voor Hans van der Kolk en Easy Going (v. carthino Z). In het L springen progressief behaalde Albert Koobs een 1e plaats met Wennemars (v. michael)
In het M springen behaalde Hans een 7e plaats met Chayenne (v. caricello). Mike Reinders behaalde een 1e plaats in het M progressief met Brandy r.a.s. (v. kigali) Colin Reinders werd in deze rubriek 6e met Boeing R.
In het Z/ZZ was er een 2e plaats voor Hans met Freddy van het Scheefkasteel in het klassiek parcours. In het progressief een 1e plaats met Celino.
In de B dressuur was er een 1e en 6e plaats voor Vera Schurink met El Amante en Eye Catcher in de 1e proef en nog een eens 4e plaats in de 2e proef met El Amante.
 
CH Almelo 16 t/m 22 juni 2014
In het 1.40 m springen behaalde Wendy Timmers met Chesterfield een mooie 5e plaats.
In het L springen was er een 1e en 4e en 11e plaats voor Anne Liza met Ilan van het prinsenveld en Ekstein 2x.
In het ZZ springen was er een 1e plaats voor Anne Liza met Cacharelle. 
Vera Schurink en El Amante behaalde een 5e plaats in de B dressuur.
 
CH Zwolle 22 juni 2014
Aniek Veltmaat en El Diva WP (v. figo van de muze) behaalde in de B dressuur een 1e en 5e plaats met 195 en 187 punten.
 
CH Dalerveen 17 juni 2014
In het M springen was er een 2e plaats voor Mark Bunting en Charmeur (v. veron). In het 1.40 m springen was er een 1e plaats voor Anne Liza en Cacharelle.
 
CSI *** Gelderland 4 t/m 9 juni 2014
In het 1.40 m was er een 5e plaats voor Frank met Gipsy Boy (v. nonstop) Hendrik Jan en Balboa HS (v. tygo) behaalde een 11e plaats in het 1.40 m springen. In het 1.45 m springen behaalde Frank met Gipsy Boy een 8e plaats. Op maandag in het 1.35 m springen was er voor Frank en Hendrik Jan nog een 3e en 6e plaats.
 
CH Dalerveen 10 juni 2014
In het B springen was er een 1e plaats voor Michelle van Asselt en Doc Libro
 
 
CH Haaksbergen 6 t/m 8 juni 2014
In het ZZ springen was er een 6e plaats voor Mark Bunting en Max
 
CH De Wijk 6 t/m 9 juni 2014
In het M springen was er een 10e plaats voor Danny Schaper met Carmily (v. heartbreaker)
 
CH Dalerveen 3 juni 2014
In het L springen was er een 5e plaats voor Wendy Timmers en BML Di Luca NL (quasimodo van de Molendreef)
 
 
CSI *** Eindhoven 29 mei t/m 1 juni 2014
In het 1.45 m springen was er een 3e plaats voor Frank Schuttert en Casper van het spieveld(v. mr blue) bij de Young Horses was er een 12e plaats voor Frank met Corradina PP  (v. diamant de semilly). Anne Liza Makkinga en Cacharelle behaalde in het 1.35 m springen een 10e plaats.
In de 1.50 m springderby was er een 6e plaats voor Anne Liza met Saforet. In het 1.40 m springen was er een 12e plaats voor Hendrik Jan met Bravour (v. namelus R)
 
CH Hellendoorn 13/14 juni 2014
In het Nuture Jump parcours L springen werd Albert Koobs 5e met Waldstar (v. silverstar).
Hans van der Kolk en Lumen Domanie (v. douglas) behaalde in het L springen een mooie 1e plaats. In het M springen werd Hans met Chayenne 6e. In het Nuture Jump parcours klasse M behaalde Wendy Timmers een 7e plaats met Willem D'eerste (v. winston).
In het Z springen werd Hans 4e met Celino (v. vittorio).
 
CH Bennekom 29 mei 2014
Hans van der Kolk en Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve) hebben het 1.40 m gewonnen in Bennekom.
In het 1.35 m springen behaalde hij een 2e plaats met By Namite.
 
CH Balkbrug 28 mei 2014
Voor Mike Reinders en Brandy was er in Balkbrug in het M springen een 8e plaats. Mark Bunting behaalde met Max (v. utopie) een 5e plaats in het Z springen.
 
CH Ommen 24 en 25 mei 2014
Vera Schurink met Eye Catcher (v. van gogh) behaalde in de B dressuur 193 punten dit was goed voor een mooie 6e plaats.
In het L springen was er een 4e plaats voor Niels Nanning en Dolittle. In het M springen was er een 4e plaats voor Danny Schapers en een 5e plaats voor Wendy Timmers met Contiki. In het Z/ZZ was er een 1e, 2e, 4e en 6e plaats voor Hendrik Jan met Donnalier HS, Assina, Bangelo en Celottie HS.
 
CH Sibculo 14 mei 2014
In het M spring was er een 3e plaats voor Mark Bunting en Eurohill's Design. In het Z was er een 11e plaats voor Mark met het paard Max. In het ZZ springen behaalde Anne Liza Makkinga een 2e plaats met Cacharelle (v. chacco blue).
 
CH Dalerveen 13 mei 2014
Hans van der Kolk en Easy Going (v. carthino Z) behaalde een 7e plaats in het L springen.
In het M springen werd Hans 4e met Carjo Z (v. calvinos)

CH Lemele 26 april 2014
Barbara van Nieuwenhuizen en Adventure (v. tangelo van de zuuthoeve) hebben in het B springen een mooie 3e plaats behaald.
  
CH Nieuwleusen 19 en 21 april 2014
In het ZZ springen was er een 1e plaats voor Niels Nanning met Belrose (v. action breaker).
In het 1.40 m springen werd Hans 6e met Lumen Ulady (v. guidam)
In het B springen was er een 5e plaats voor Barbara van Nieuwenhuizen en een 10e plaats behaalde ze met Bellerose.
In het L springen behaalde Wendy Timmers een 11e plaats met Contiki. In het M springen werd ze 8e met Chicago Hof Eversum Z.
  
CH Staphorst 19 april 2014
Albert Koobs en Waldstar (v. silverstar) hebben in het L springen een 2e plaats behaald.
 
CH Dalerveen 15 april 2014
Mark Bunting en Eurohills Design (v. ol metta ) hebben in het L springen een 9e plaats behaald. Wendy Timmers en Willem D' Eerste (v. winston werden in de avond rubriek in de L 2e.
In het M springen en Z springen werd Wendy 1e met Quinto (v. Quintero).
 
CH Dalerveen 8 april 2014
In het M springen was er een 3e plaats voor Anne Liza Makkinga en Charlene (v. carthino z).
 
CH Sibculo 29 maart 2014
In het M springen was er een mooie 4e plaats voor Anne Liza met Charlene en in het Z springen werden ze 9e. Mike Reinders werd in het M springen 6e met Brandy.
 
CH Dalerveen 25 maart 2014
In het Z springen was er een 11e plaats voor Hans van der Kolk en Aurorataire (v. odermus) In het 1.40 m springen behaalde Hans een 1e plaats met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).
 
CH Dalerveen 18 maart 2014
In het M springen was er een 6e plaats voor Hans van der Kolk en Carjo Z (v. calvinos).
 
 
CH Dalerveen 12 maart 2014
Wendy Timmers en  Bml Dominica Nl (v. Ustinov) hebben in het l springen een 9e plaats behaald.
 
CH Heeten 8 maart 2014
In de B dressuur was er een 4e plaats voor Aniek Veltmaat en El Diva WP (v. figo de muze).
 

CH Genemuiden 28 februari 2014
In het L springen was er een 3e plaats voor Albert Koobs met Waldstar. Anne Liza behaalde met Ekstein in het L springen een 7e plaats.
In het Z springen was er voor Wendy Timmers een mooie 4e plaats met Quinto (v. Quintero)
 
 
CH Dalerveen 25 februari 2014
Anne Liza Makkinga en Ekstein (v. ol metta) hebben in het L springen een 11e plaats behaald.
In het M springen was er een 1e en 2e plaats voor haar met Charlene en Delina beiden zijn nakomelingen van Carthino Z.
Niels Nanning behaalde met Elvaro N een 5e plaats in het M springen.
 
CH Dalerveen 18 februari 2014
 
In het L springen was er een 3e plaats voor Sabine Hof met Quo Saltas (v. quidam de revel) in het M springen werden ze 6e. 7e werd Anne Liza in het M springen met Charlene.CH Luttenberg 15 en 16 februari 2014
In het Z springen was er een 3e plaats voor Hans van der Kolk en By Namite. 
 
CH Dalerveen 5 februari 2014
Ellen van Asselt en Charmeur (v. veron) behaalde in het B springen een 2e plaats.
 
 
CH Heeten 25 januari 2014
In de B dressuur was er een 2e plaats voor Wim Veltmaat met Double Check WP zij behaalde 200 punten.
 
Indoor Kleinoever Balkbrug 23 t/m 26 januari 2014
In het L springen was er 6e plaats voor Mike Reinders met Brandy R.A.S. een 9e plaats voor Anne Liza met het paard Ekstein (v. ol metta) In het M springen was er 5e plaats voor Colin Reinders en Boeing R. en een 7e plaats voor Hendrik Jan met Topigs Coeur de Cheri HS een nakomeling van de hengst Verdi.
In het Master springen behaalde Mark Bunting een 2e plaats met Flying Faithful.
In het 1.40 m springen behaalde Anne Liza met Waikiki een 1e plaats, Hans van der Kolk werd 4e en 6e met Ziezo en Lumen Ulady.
In de GP 1.40 m behaalde Anne Liza met Waikiki een 7e plaats.
 
CH Olst 18 januari 2014
Sabine Hof en Boeve's Luna behaalden een 7e plaats in het M springen.

Paard 2014 Hardenberg 14 t/m 17 januari 2014
In het Z springen behaalde Hans van der Kolk een 10e plaats met Zingeling (v. stakkato).
Michelle van Asselt en Espresso A (v. ustinov) behaalde in het B springen een 10e plaats. In het Master springen was er een 3e plaats voor Hans van der Kolk en Aurorataire (v. odermus r).
In het 1.40 m springen was er een 10e plaats voor Hans en Lumen Ulady.
 
CH Heeten 4 januari 2014
Wim Veltmaat en Double Check WP (v. colandro) behaalde in de B dressuur een 5e plaats met 187 punten.
 
CH Mariënheem Sallandse ruiterdagen 26 t/m 30 december 2013
Op de Sallandse Ruiterdagen deden Wendy Timmers en Albert Koobs  en Anne Liza Makkinga goede zaken door zich voor de M finale en B finale te plaatsen en ZZ finale te plaatsen.
In de finale behaalde Wendy met Chicago hof Eversem Z (v. con spirito R) een 7e plaats. Albert werd 5e met Denver (v. L esprit) en Anne Liza werd 6e met Waikiki (v. lovis corinth).
 
CH Hellendoorn 21 december 2013
Aukelien Veltmaat en Dynola hebben in de L1 dressuur een mooie 4e plaats behaald met 194 punten.
 
CH Raalte 15 december 2013
Albert Koobs en Waldstar (v. silverstar) behaalde in het L springen een 3e plaats.
 
CH Heeten 1 t/m 2 november
In de B dressuur was er een 3e plaats voor Betteke van Eijk met Ace 183 punten. Aukelien Veltmaat werd met Dynola 4e in de L1 dressuur. Op de zaterdag behaalde Wim Veltmaat met Double Check WP (v. colandro) een 2e plaats met 191 punten.
 
 
CH Genemuiden 1 t/m 5 november 2013
Albert Koobs en Wennemars hebben in het L springen een 7e plaats behaald.
Hendrik Jan Schuttert en Topigs Couer de Cheri HS een nakomeling van Verdi, werden 14e in het M springen.
 
CH Mariënheem 26 en 27 oktober 2013
In het ZZ springen was er een 1e plaats voor Hans van der Kolk met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve)
 
In het L springen was er een 9e plaats voor Albert Koobs met Wennemars.
 
CH Luttenberg Gouden IJzer
Aukelien Veltmaat en Dynola (v. johnson) behaalde in de L1 dressuur een 3e en 4e plaats met 191 en 194 punten.
 
 
CH Raalte 19 en 20 oktober
In de B dressuur was er een mooie 2e plaats voor Betteke van Eijk en Ace (v. elan d'espoir) met 187 punten.

CH Pesse 18 oktober
Aukelien Veltmaat en Dynalo hebben in de L1 dressuur een 1e plaats behaald met 199 punten.

 
 
CH Dalerveen  8 oktober 2013
In het M springen was er een 1e plaats voor Hans van der Kolk met Angie's Stakkato.
 
CSI ** Salland (Marienheem)
Afgelopen weekend hebben verschillende leden van Lr. de Heideruiters te Ommen meegedaan aan het 2 sterren springconcours in Marienheem.
Start en uitslagen zijn te vinden via http://www.csisalland.nl/
 
CH Heeten 6 oktober 2013
Albert Koobs deed afgelopen weekend goede zaken door in het B springen op een 1e plaats te eindigen met Escape K (v. verdi) In het L springen werd hij 7e met Wennemars (v. michael)
 
CH Heeten 5 oktober 2013
Aukelien Veltmaat en Dynola (v. johnson) hebben in de L1 dressuur een 1e plaats behaald.
 

CH Dinxperlo 15 september 2013
Hans van der Kolk en Britney (v. sydney) hebben in het ZZ een 3e plaats behaald.
In het 1.40 m springen deed hij goede zaken door op een 3e en 4e plaats te eindigen met Ziezo en Lumen Ulady.

CH Elim 14 september 2013
Albert Koobs en Wennemars hebben een mooie 5e plaats behaald in het L springen.

CH Hardenberg 31 augustus 2013
Aukelien Veltmaat en Dynola hebben in de L1 dressuur een mooie 3e plaats behaald.

CH Exloo 1 september 2013
Jacinta Groeneveld en Zinola hebben in de ZZL dressuur een mooie 5e plaats behaald.


CH Zwolle 25 augustus 2013
Aukelien Veltmaat en Dynola (v. johnson) hebben in de L1 dressuur een 1e plaats behaald met 201 punten.

CH Hoogeveen 23/24 augustus 2013
Albert Koobs en Wennemars (v. michael) hebben in het L springen een 5e plaats behaald.

CH Bathmen 24 t/m 25 augustus 2013
Hans van der Kolk en Chiquita (v. lupicor) behaalde in het M springen een 5e plaats.

CH Noord- Sleen 21 augustus
Willeke Boeve en boeve's Zallure hebben in de Z1 dressuur een 3e plaats behaald.

CSI ***** Valkenswaard 16 t/m 18 augustus
Frank Schuttert en Gipsy Boy (v. nonstop) behaalde bij de jonge paarden een 6e plaats. In de Global Champions Tour kreeg Frank met Winchester HS helaas 1 balk.
 
 
Lonneker Overijsselse Kampioenschappen 17 augustus 2013
Enkele leden van Lr. de Heideruiters in Ommen hebben deelgenomen aan de Overijsselse Kampioenschappen met de vereniging en individueel.
Voor de dressuur verschenen Aukelien Veltmaat, Betteke van Eik, Wim Veltmaat en Wendy Timmers in de baan. Bij het springen Emmy van Asselt, Tijl van Genugten, Albert Koobs en Lisa Hollak.
Helaas zijn wij net niet door naar het NK verenigingskampioenschap.
Ook individuele combinaties konden zich helaas niet plaatsen voor het NK>
Het was wel wederom een gezellige dag!
 
 
CH Zwolle 10 augustus 2013
Albert Koobs en Escape K (v. verdi) behaalde en mooie 6e plaats met 75 stijlpunten in het B springen.
 
CSI *** Ommen
Op de Driehoekhoeve te Stegeren. Het bedrijf van de fam. Schuttert was afgelopen weekend een 3 sterren wedstrijd (springen).
Frank Schuttert behaalde met Gipsy Boy (v. non stop) een 3e en  11e plaats bij de Young Horses. Hendrik Jan en Balboa HS behaalde een 17e plaats in deze rubriek. In de finale op zondag bij de jonge paarden werd Hendrik Jan 1e met Balboa HS en Frank 19e met Gipsy Boy.
 
 
CH Hardenberg 27 juli 2013
Aukelien Veltmaat en Dynola behaalde een mooie 2e plaats met 208 punten.
 
CH Heerde 20 juli 2013
Jacinta Groeneveld en Zinola (v. tenerife vdl) behaalde in de Z2 dressuur een 1e plaats met maar liefst 227 punten.
In Hellendoorn was deze combinatie 3e en 4e met 218 en 215 punten.
 
///
CSI Twente:
 
 
Kringkampioenschappen Slagharen 5 juli 2013
In de B dressuur was er een mooie 5e plaats voor Betteke van Eijk met Ace.
In het Z/ZZ springen was er een 2e plaats voor Hans met Freddy v/h scheefkasteel (v. coleur robin).
In het M springen behaalde hij een 1e plaats met Chiquita. Mark Bunting werd 3e met Centerfold S.A.
In het L springen werd Hans 8e met Lumen Domanie.
In het L springen progressief behaalde Albert Koobs een 4e plaats met Waldstar.

 
Jumping Tour Holland (CSI ** Sibculo) 27 t/m 30 juni 2013

Op de donderdag behaalde Hendrik Jan met Colord HS een 17e plaats bij de jonge springpaarden.
In het 1.35 m springen behaalde Hendrik Jan met Colorado HS een 9e plaats. Hans werd met Ziezo 10e in deze rubriek.

...
Op de vrijdag was er voor Hans met Aurorataire een 7e plaats in het 1.30 m springen.
In het 1.35 m springen was er een 12e plaats voor Mark Bunting met Flying Faithful (v. utrillo van de heffinck)
In de Big Tour 1.40 m springen behaalde Anne Liza een 1e plaats met Waikiki.

Op de zaterdag was er in het 1.30 m springen een 5e plaats voor Hans met Aurorataire.
In de finale van de medium tour was er een 5e plaats voor Hendrik Jan en Colorado HS.

Op de zondag was er in de finale van het 1.30 m springen een 10e plaats voor Anne Liza met Zazou R (v. tolan R)
In de finale van de jonge springpaarden behaalde Hendrik Jan met Balboa HS (v. tygo) een 6e plaats.
In de GP 1.45 m was er een 5e plaats voor Mark Bunting met Countdown 38 (v. contendro)

Het was dus een succesvol weekend van leden van Lr. de Heideruiters!!!
CH Zuidwolde 29 juni 2013
Albert Koobs en Escape K (v. verdi) behaalde in het B springen een mooie 7e plaats.

CH Luttenberg 29 juni 2013
Wim Veltmaat en Double Check WP (v. colandro) behaalde in de B dressuur een 4e plaats met 199 punten.
CH Hellendoorn 15 en 16 juni 2013
In het M springen was er een 6e plaats voor Hans met Chiquita (v. lupicor) in het 2e parcours (nature jump) werd hij 5e met Angie's stakkato.
In het klassiek Z parcours was er een 1e plaats voor Anne Liza Makkinga en Zazou R, Mark Bunting werd 3e met Countdown 38.
In het Z springen was er een 3e plaats voor Hans en Zingeling. In het 2e parcours (nature jump) was er een 4e plaats voor dit duo.
Op de zondag deed Albert Koobs goede zaken, hij behaalde een 3e plaats met Escape K. In het 2e parcours (nature jump) behaalde hij een 1e plaats met Divine tevens behaalde hij in dit parcours een 2e plaats met Wennemars in het L springen.
 
CH Staphorst 12 t/m 15 juni 2013
In de B dressuur was er wederom een mooie overwinning voor Aukelien Veltmaat en Dynola (v. johnson)
In het L springen was er een 8e plaats voor Hendrik Jan en Diarado HS.
 
CH Wijhe 8 juni 2013
Aukelien Veltmaat en Dynola hebben in de B dressuur een 1e en 2e plaats behaald. De dressuurproeven werd beloond met 206 en 198 punten.
 
 
CSI *** Outdoor Gelderland 
Hendrik Jan behaalde met Colorado HS een 8e plaats in het 1.35 m springen.
Anne Liza behaalde met Zazou R een 13e plaats in het 1.30 m springen.
voor resultaten kunt u op deze link klikken : http://results.scgvisual.com/2013/arnhem/
 

CH Marienheem 2 juni 2013
Betteke van Eijk behaalde in de B dressuur met Ace een mooie 1e en 4e plaats.
 
 
CH Ommen 25 en 26 mei 2013
In het L springen was er een 2e, 5e en 6e plaats voor Albert Koobs met Waldstar en Wennemars (v. michael).
In het M springen was er een 6e plaats voor Danny Schaper en Carmily (v. heartbreaker)
 
CH Ruinerwold 24 mei 2013
Aukelien Veltmaat behaald met Dynola een mooie 1e en 2e plaats in de B dressuur met 195 en 193 punten.

 
15 mei 2013
Frank en Hendrik Jan samen naar La Baule voor de Nations Cup
 
http://www.hippischtwente.nl/?pagina=springen&id=3621 
bron hippischtwente en KNHS
 
 
CSI ** Roosendaal 9 t/m 12 mei 2013
Afgelopen weekend was er in de Medium Tour (1.40 m) nog een mooie 4e en 11e plaats voor Niels Nanning en Arly.
 
CH Coevorden 2013
In het B springen behaalde Albert Koobs en Escape (v. verdi) een mooie 6e plaats.
 
CH Vriezenveen 9 t/m 11 mei 2013
In het L springen was er een 9e plaats voor Mark Bunting en Camaro S.A.
In het Z springen was er een 2e plaats voor Mark, deze keer met Burberry S.A. (v. Cardento)
In het ZZ behaalde hij een 1e plaats met Flying Faithfull.
 
 
 
 
 
Balkbrug  8 en 9 mei 2013
In het L springen behaalde Emmy van Asselt een 5e plaats met Anastacia. In het L springen op donderdag behaalde Hans van der Kolk met Chiquita een 12e plaats in het Z springen behaalde hij een 8e plaats met Janse's Agassi.
 

Dalerveen 30 april 2013
Albert Koobs en Denver hebben in het B springen een 9e plaats behaald met Divine werd hij 4e in de andere B rubriek.
 
CH Eibergen 26/27/28 april 2013

In het L springen behaalde Hendrik Jan een 6e en 7e plaats met Diarado HS en Celottie HS. M springen behaalde Hendrik Jan een 5e, 6e en 7e plaats met Hilandra de la Vie, Coeur De Cherie en Colorado HS.

Veeningen 27 april 2013
Willeke Boeve en boeve's Zallure behaalden in de M2 een mooie 4e plaats met 186 punten.
 
 
Sibculo 24 april 2013
In het M springen was er een 12 en 13e plaats voor Hendrik Jan en Coulance en Coeur De Cherie.
In het ZZ springen was er een 1e plaats voor Mark Bunting en Flying Faithful (v. utrillo v/d Heffinck)
 
 
 
CH Mierlo NK 18 t/m 21 april 2013
Op het NK in Mierlo behaalde Hendrik Jan, Frank en Anne Liza mooie resultaten bij de senioren ze eindigen op een 5e, 8e en 21e plaats. Uitslagen zijn te vinden via de onderstaande link.
http://www.chmierlo.nl/pagina/164/2013_hoofdpiste/


CH Dalfsen 19 en 20 april 2013

Op het prachtige vernieuwde terrein van Lr. de Vechtruiters te Dalfsen werd afgelopen weekend een dressuur en springwedstrijd georganiseerd.
In het m springen was er een 4e plaats voor Hans van der Kolk en Janse's Agassi (v. ultimo) in het Z springen behaalde hij een 8e plaats met Freddy vh scheefkasteel (v. coleur rubin) en in het ZZ werd hij 2e met Ziezo.
Op de zaterdag was in het B springen een 4e plaats voor Wim Veltmaat en Double Quick WP (v. eurocommerce london).

CSI ***** Parijs
In het 1.45 m springen voor jongeren onder de 25 jaar was er een 9e plaats voor Hendrik Jan en Una Bella HS (v.calvados).

resultaten:
http://results.scgvisual.com/2013/hermes/

CH Wierden (eurojump) 11 april 2013
In het 1.30 m springen was er een 6e plaats voor Niels Nanning en Belrose. In het 1.40 m springen was er een 9e plaats voor Hendrik Jan en Cerona HS. Anne Liza werd in deze rubriek 18e met Waikiki.

CH Noord Sleen 10 april 2013
Willeke Boeve en boeve's Allure hebben in de M2 een mooie 2e plaats behaald met 189 punten.


CH Raalte 23 en 24
maart 2013
Vorig weekend hebben enkele leden van Lr. de Heideruiters deelgenomen aan het springconcours in Raalte.
In het M springen was er een 1e plaats voor Hans van der Kolk en Janse's Agassi (v. Ultimo) Lisa Hollak werd in deze rubriek 7e met Balisto. In het B springen was er een 5e plaats voor Albert Koobs en Divine (v. winningmood v/d arenberg).
 
CSI *** Arezzo 19 t/m 24 maart 2013
Hendrik Jan en Zjonniecara HS hebben een 5e plaats in het 1.45 m springen behaald.
In het 1.40 m springen behaalde Hendrik Jan met Una bella HS (v. calvados) een mooie 6e plaats.
In de GP 1.50 m springen was er een 3e plaats voor Hendrik Jan en Up to Date HS (v. kigali)
Start en uitslagen zijn te vinden op:
http://eventcontent.hippoonline.de/770/770zeitplanENG.htm
 
CSI ** Moorsele 22 t/m 24 maart 2013
In het 1.20 m springen was er een 5e plaats voor Anne Liza en Zazou R.
In de GP 1.45 m springen was er een 7e plaats voor Anne Liza met Waikiki.
resultaten zijn te vinden via de onderstaande link:
http://www.zilverenspoor.com/

Indoor Brabant 16 maart 2013
Op 16 maart was er een presentatie van het Rabobank talententeam tijdens Indoor Brabant. Hendrik Jan Schuttert (talent van het jaar 2012) zit opnieuw in dit team. Ook Frank Schuttert is dit jaar het team opgenomen!
 
CH Heeten 10 maart 2013
In het B springen behaalde Albert Koobs met Wennemars (v. michael) een mooie 8e plaats. In het M springen behaalde Lisa Hollak met Balisto een 5e plaats.
 
CH Wezep 9 maart 2013
In het M springen was er een 3e plaats voor Hans van der Kolk en Janse's Agassi.

CH Genemuiden 1 en 2 maart 2013

Op het concours in Genemuiden heeft Colin Reinders met Boeing R (v. indoctro) een 6e en een 13e plaats in het L springen behaald.

Facebook zaterdag 2 maart 2013
Lr. de Heideruiters heeft vanaf heden ook een Facebookpagina. Beheerders hiervan zijn op dit moment Albert Koobs en Aniek Veltmaat. Zij proberen zoveel mogelijk de resultaten van de leden en ander nieuws hierop te plaatsen. Meld gerust aan hen wanneer er nieuws is omtrent resultaten, leden etc. zodat zij dit erop kunnen plaatsen, ook is het leuk om foto's of video's te plaatsen.

CSI ** Ghent Masters (Belgie) 28 februari t/m 3 maart 2013

Anne Liza Makkinga neemt dit weekend deel aan een internationale wedstrijd in Gent. Resultaten, gratis livestream etc. is te volgen via www.horse-live.com

CH Bathmen 26 februari t/m 1 maart 2013

Afgelopen week tijdens het concours in Bathmen heeft Hans van der Kolk met Chayenne een 5e plaats behaald in het L springen. met Janse's Agassi en Zingeling (v. stakkato) werd hij 5e en 7e in het M springen. Niels Nanning werd met Belrose (v. action -breaker) in het ZZ springen 4e. Hans werd 5e met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve) In het 1.40 deed Niels wederom goede zaken door met Arly op plaats 4 te eindigen. Kortom voor deze 2 leden van Lr. de Heideruiters was het een succesvol concours.

CH Marienheem 23 en 24 februari 2013
In het L springen was er een 10e plaats voor Niels Nanning en Danny Dalfsen (v. ukato)

CSI*****Al Ain,  Abu Dhabi
Frank Schuttert en Winchester HS hebben een 11e plaats bemachtigd in de kwalificatie voor de grote prijs. Morgen begint de 1e Nations Cup wedstrijd. Hieraan zal Frank Schuttert met Winchester voor het eerst bij de senioren deelnemen. Wij wensen hem veel succes toe.

CH Luttenberg 16 en 17 februari 2013

In het L springen was er een 4e plaats voor Hans en Cayenne (v. caricello) in het M springen behaalde hij een 4e plaats met Britney. In het Z springen was er een 6e plaats voor Sabine Hof en boeve's Onedin.

CSI *** 14 t/m 18 februari 2013 Neumunster (Duitsland)
In het 1.50 m springen was er een 5e plaats voor Hendrik Jan en Cerona HS.

start en uitslagen zijn te vinden via de onderstaande link:
http://pst-marketing.de/index.php/zeitplan-ergebnisse-72.html

Overijsselse kampioenschappen springen 15 februari 2013

Mark Bunting en Countdown 38 hebben in het ZZ springen een 3e plaats behaald.

CSI ** Offenburg (Duitsland)
Bij de jonge springpaarden was er een mooie 8e plaats voor Frank Schuttert en Balboa HS.
In het 1.40 m springen was er een 13e plaats voor Hendrik Jan en Up to Date HS. In een andere 1.40 m rubriek werd hij 13e met Cerona HS.
In het 1.45 m springen was er een 17e plaats voor Frank en Winchester HS.

CH Balkbrug 26 en 27 januari 2013
In het L springen was er een 4e plaats voor Hans en Angie's Stakkato en een 7e plaats behaalde hij met Zingeling.
Frank Schuttert en D Day HS behaalde een 5e plaats, 13e werd hij met Topigs Coeur de Cheri HS een nakomeling van de hengst Verdi. Hendrik Jan werd 14e met Celottie HS (v. numero uno)
In het L springen 2e groep behaalde Anne Liza een 12e plaats met Trevor.
In het M springen was er een 4e en 5e plaats voor Hendrik Jan met Colord HS en Coulance HS. Lisa Hollak en Balisto werden in deze rubriek 11e.

De GP over 1.40 m werd op de zondagmiddag verreden.
Hans behaalde een 3e plaats met Lumen Ulady. Hendrik Jan werd 7e met Zjonniecara HS.


CSI **** Jumping Amsterdam 17 t/m 20 januari 2013
In het M springen was er een mooie 4e plaats voor Niels Nanning en Belrose.
* Hendrik Jan Schuttert is op jumping Amsterdam verkozen tot rabobank talent van het jaar. Hendrik Jan gefeliciteerd!
In het 1.45 m springen was er een 12e plaats voor Frank Schuttert en Arc de Triomphe.
De GP een parcour over 1.60 m is gewonnen door Frank Schuttert en Winchester HS (v. numero uno) Frank gefeliciteerd!

de website is www.jumpingamsterdam.nl
uitslagen zijn te vinden op http://results.scgvisual.com/2013/amsterdam/index.html

CSI ** Drachten 17 t/m 20 januari 2013
IN het 1.30 m 2 fasen behaalde Mark een 3e plaats met Balougio III.
In het 1.35 m springen was er op de vrijdag een 4e plaats voor Anne Liza en Waikiki.
In de finale van de small Tour was er een 1e plaats voor Mark Bunting en Balougio III (v. baloubet du rouet)
In de GP vanmiddag behaalde Anne Liza een 2e plaats met Waikiki (v. lovis corinth) Anne Liza gefeliciteerd!


CSI *** Drachten 10 t/m 13 januari 2013
In het 1.45 m springen, de openingsrubriek behaalde Hendrik Jan met Zjonniecara HS een mooie 5e plaats.
Bij de jonge paarden was er een 2e plaats voor Frank en Balboa HS (v. tygo).
In de six bar springen was er een 6e plaats voor Hendrik Jan en Zjonniecara HS.
In het 1.40 m springen was er een 13e plaats voor Hendrik Jan en Salinger veldhoek.
Bij de 4 jarige springpaarden behaalde Anne Liza Makkinga een mooie 1e plaats met Trevor (v. colman)
In het 1.45 behaalde Frank met Arc de Triomphe een mooie 2e plaats. 7e in deze rubriek werd Hendrik Jan met Up to Date (v. kigali)

Vanmiddag (zondag 13 januari) begint de GP om 15.00. Deze is live te volgen op www.uhorse.tv (tegen betaling)
Start en uitslagen zijn te vinden op http://www.icnndrachten.nl/programma-2013/


Balkbrug 12 januari 2013

Op de kringkampioenschappen springen mag Barbara van Nieuwenhuizen door in het B springen met Univera naar de Regiokampioenschappen. In het M springen Lisa Hollak met Balisto.

CSI ** Neustadt Dosse (Duitsland)
Frank Schuttert neemt dit weekend deel aan het 2 sterren concours in Duitsland.
De afgelopen dagen heeft Frank de volgende resultaten behaald;
In de Youngsters Tour behaalde hij een 12e plaats met Balboa HS.
In het 1.45 m springen een 16e plaats me Winchester HS.
De GP begint vanmiddag om 15.00 is dus te volgen via de onderstaande link.

De springrubrieken  zijn te volgen via www.clipmyhorse.de (gratis)
Uitslagen kunt u vinden op http://csi-ese.de/csi-neustadt-dosse/zeitplan-und-ergebnisse/

CSI ** Indoor Veendam
In de kwalificatie voor de GP behaalde Hans een mooie 8e plaats met Lumen Ulady.
In de GP behaalde Hans een hele mooie 6e plaats met Lumen Ulady.
Informatie kunt u vinden op http://www.novosite.nl/www.indoorveendam.nl
start en uitslagen zijn te vinden op http://www.indoorveendam.nl/2012-09-03-19-19-52/iich-veendam.html

Marienheem sallandse ruiterdagen 26 t/m 30 december 2012
In het B progressief was er een 11e plaats voor Albert Koobs en Denver. In het L progressief werd hij 11e met Wennemars.
In het M klassiek was er een 10e plaats voor Hans van der Kolk en Janse's Agassi (v. ultimo) tevens behaalde ze een 3e plaats in het jachtspringen.
Hendrik Jan en Balboa HS (v. tygo) hebben ook in het M klassiek een mooie 8e plaats behaald. In het 2 fasen M behaalde hij een 6e plaats met Colord HS.
Anne Liza Makkinga en Clever behaalde in het M klassiek een 3e plaats en in het L klassiek een 5e plaats met Trevor (v. colman)
In het Z klassiek was er een 9e plaats voor Hendrik Jan en Zjonniecara HS.
In het Z jachtspringen was er ook nog een 3e plaats voor Hans en Janse's Up and Coming.
In het Z klassiek was er een 1e plaats voor Mark Bunting en Balougio (v. baloubet de rouet)
In het ZZ klassiek was er een 2e plaats voor Anne Liza en Waikiki.
In het ZZ springen jacht behaalde Niels een 3e plaats met Arly.
In de finale van de Z/ZZ was er een mooie 4e plaats voor Niels Nanning en Vitos (v. cantos).
/////

CH Den Ham 17 december 2012

Carien Veltmaat en West Side Story hebben in de M1 dressuur een mooie 2e plaats behaald.

Frankfurt 13 t/m 16 december 2012
Hendrik Jan en Frank namen afgelopen weekend deel aan het internationale springconcours in Frankfurt.
Frank heeft met Arc de Triomphe een mooie 9e plaats en in de finale een 3e plaats behaald in het 1.40 m springen voor 7 en 8 jarige springpaarden.
Hendrik Jan eindigde in de GP op een 14e plaats met Cerona HS.


CH Raalte 15 en 16 december 2012
In het Z springen was er een voor Sabine Hof en boeve's Onedin.
In het B springen was er een 10e plaats voor Mark Bunting en Saint Tropez

CH Exloo 13 december 2012
Albert Koobs en Denver (v. l esprit) hebben in het B springen een mooie 1e plaats behaald met 70,5 stijlpunt.
In het M springen was er een 1e plaats voor Hans van der Kolk met Janse's Agassi.
In het ZZ springen was er wederom een 1e plaats voor Hans ditmaal met Janse's Up and Coming (v. fuego du prelet)

CH Daarlerveen 11 december 2012

In het L springen was er een 1e plaats voor Hans met Chayenne.


Indoor Twente 6 t/m 9 december 2012
Niels Nanning en Arly hebben weer goede plaatseringen behaalde in de jonge paarden rubrieken 1.30 /1.35 m.
Ze hebben twee keer een 7e plaats behaald en in de finale een mooie 15e plaats.
In de medium tour finale was ereen 15e plaats voor Frank met Arc de Triomphe en een 19e plaats voor Hans van der Kolk en Ziezo, ze zijn in een eerdere rubriek al een keer 8e geworden.
In de GP op zondag konden leden van Lr. de Heideruiters helaas niet voorin eindigen.
 
Indoor Twente Juniors en Youngriders 28 november t/m 1 december 2012
Frank Schuttert heeft bij de Youngriders goede zaken gedaan door de volgende plaatseringen te behalen.
In het 1.30/1.35 m heeft hij met Arc de Triomphe een 22e plaats behaald.
In het 1.35 m een 2e plaats met Absalom HS (v. indoctro).
In het 1.40 m een 8e plaats met Arc de Triomphe HS.
 
CH Marienheem 24 en 25 november 2012
Hendrik Jan en Coulance hebben in het L springen een 16e prijs behaald.
Niels Nanning en Vitos hebben in het Z springen een 9e plaats behaald. In het ZZ behaalde Niels met Arly een 1e plaats.
Op de zondag was in het B springen een 9e plaats voor Sabine Hof en boeve's Luna.
 
 
 
CH Dalerveen 13 november 2012
IN het B springen was er een mooie 1e plaats voor Albert Koobs met Wennemars (v. michael)
In het M springen was er voor Hans van der Kolk en Zingeling een 3e plaats.
In het Z/ZZ springen behaalde Hans met Baltasar een 3e plaats en met Janse's Up and Coming een 5e plaats.
 
CH Hardenberg 10 november 2012
Aukelien Veltmaat en Contikki behaalden wederom een mooie plaatsering door 5e te worden in de L2.
 
Indoor Wierden 6 t/m 10 november 2012
Startlijsten en resultaten zijn te vinden op www.eschruiters.nl
Bij de jonge springpaarden op donderdagavond werden Mark Bunting en Balougia 2e. Hans werd 6e met Alladin.
Hans behaalde met Ziezo een 9e plaats in het 1.35 m springen (medium Tour) op vrijdag en bij de jonge springpaarden werd hij 4e met Alladin, Niels werd in deze rubriek 12e met Arly.
In de 1e kwalificatie voor de GP was er een 2e plaats voor Hendrik Jan en Salinger.
In de finale van de klasse M behaalde Hendrik Jan met Colord HS (Lord Z ) een 2e plaats.
In het puissance springen als showrubriek op de vrijdag behaalde Mark Bunting een mooie 3 plaats met het paard Countdown.
In de finale van de Medium Tour behaalde Frank met Arc de Triomphe een mooie 6e plaats. In de 1e kwalificatie van de medium tour behaalde ze een 8e plaats.
In de 2e kwalificatie voor de GP was er een 11e plaats voor Hans met Lumen Ulady.
In de Z finale was er een 2e plaats voor Mark Bunting en Eurohills Alcatraz (v. heartbreaker)
In de finale van de jonge springpaarden was er voor Niels Nanning en Arly (v. querlybet hero) een 4e plaats.
In de GP was er een 6e plaats voor Hendrik Jan en Salinger (v. oswin)
 
CSI *** Leszno (Polen) 2 t/m 4 november 2012
In het 1.45 m heeft Frank een 4e plaats met Winchester behaald.
In de GP was er een mooie 2e plaats voor Frank en Winchester HS.

Noord Sleen 31 oktober 2012
Willeke Boeve heeft afgelopen weekend met boeve's Zallure 2 x een 1e prijs behaald in de M2 dressuur met  182 en 189 punten.

GMB competitie Denekamp

Gouden IJzer Luttenberg 24 t/m 27 oktober 2012

In de L2 was het wederom raak voor Aukelien Veltmaat met Contikki reed zij naar een mooie 5e plaats op de woensdagavond.
In de M2 heeft Carien Veltmaat met West Side Story naar een 4e plaats gereden.

CSI *** Odense 18 t/m 21 oktober 2012
erona HS en Hendrik Jan behaalden een 3e plaats in het 1.45 m.
Hendrik Jan en Cerona HS hebben in de GP op de zaterdagavond een mooie 3 plaats behaald achter. Micheal Whitaker (plaats 1) en Marcus Ehning (plaats 2)
 
CH Balkbrug 20 oktober 2012
Aukelien Veltmaat en Contikki hebben in de L2 dressuur een 2e plaats behaald met 192 punten.
 
CH Marienheem 20 oktober 2012
Op de zaterdag behaalde Hans van der Kolk met Freddy van het scheefkasteel een 3e plaats, met Alladin werd hij in deze rubriek 13e. Wendy Timmers deed goede zaken door in het Z springen een 12e plaats te behalen.
In het ZZ heeft Hans nog een mooie 3e plaats behaald met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).

CSI ** Assen 11 t/m 14 oktober 2012
In het 1.45 m was er een volgprijs voor Hendrik Jan en Cerona HS.
In het 1.40 m springen was er een 19e plaats voor Frank en Winchester HS.
Anne Liza en Waikiki behaalde in de GP een mooie 10 plaats.
 
CH Stuifzand 12 oktober 2012
Willeke Boeve heeft afgelopen weekend in de M2 dressuur een mooie 2e plaats behaald met boeve's Zallure.
 
GMB jonge springpaarden competitie  IJsselmuiden 11 oktober 2012
Wim Veltmaat en Double Quick WP (v. eurocommerce london) hebben bij de 4 jarige springpaarden een 9e plaats behaald. Hun rit werd beoordeeld met een 7.5 (techniek/vermogen) en een 7 (gaan tussen de hindernissen)
 
CSI ** Salland te Marienheem
dskdksAfgelopen weekend deden een aantal leden van Lr. de Heideruiters mee aan de 2 sterren wedstrijd in Marienheem.
Niels Nanning en Belrose hebben een 4e plaats bij de jonge springpaarden behaald.
Hans van der Kolk heeft in het 1.30 m springen een 6e en 10e plaats met Alladin (v. sydney) behaald.
In het 1.40 m springen behaalde Hendrik Jan met Salinger (v. oswin) een mooie 2e plaats, 12e werd hij met Zjonniecara HS.
In de Six Bar heeft Anne Liza een 3e plaats met Countdown (v. contrendro) behaald.

WK Jonge springpaarden Zangersheide 27 t/m 30 september 2012
op http://www.horse-live.com/programkunt u dit weekend livestreaming bekijken.
Frank Schuttert en Arc de Triomphe en Niels Nanning en Belrose zitten in de finale voor zondag.
resultaten zijn te vinden via de volgende link http://results.scgvisual.com/2012/lanaken/

CH Genemuiden 29 september 2012

Aukelien Veltmaat en Contikki (v. carolus II) hebben in de L1 dressuur een mooie 3e plaats behaald met 189 punten.

CH Beerze 23 september 2012
In het L springen hebben Lisa Hollak en Balisto een 8e plaats behaald.
In het M springen heeft Hendrik Jan met Colord HS ( lord z) een 1e plaats behaald

CSI*** Donaueschingen 13 t/m 16 september 2012
Op vrijdag heeft Frank in het 1.50 m springen een 3e plaats behaald met Winchester HS (v. numero uno) en op zaterdag een 5e plaats in het 1.50 m. Hendrik Jan werd in deze rubriek 10e met Cerona HS.
Op zondag heeft Hendrik Jan met Up to Date HS een 4e plaats behaald.
De GP op zondag werd gewonnen door Frank met Winchester HS een super prestatie! Frank gefeliciteerd!

CSI*** Humlikon  5 t/m 9 september 2012
In het 1.30  m springen was er een 3e plaats voor Hendrik Jan en Zalsa HS (v. cantos)
In het 1.40 m was er een 8e plaats voor Hendrik Jan met Cerona HS (v. kigali).
In de GP op zondag heeft Hendrik Jan met Cerona HS een 6e plaats behaald.

CH Ommen 31 augustus t/m 2 september 2012
Wim Veltmaat en Collistar WP hebben in de L2 dressuur een 5e plaats behaald.
Carien Veltmaat en West Side Story hebben in de M2 een 1e en 3e plaats behaald.
In het L springen was er een 6e plaats voor Hans en Chayenne, Niels werd 11e met Bonair. In het progressief was er nog een 7e plaats voor Hans met Britney.
In het M springen behaalde Niels een 3e plaats met Belrose, Wendy Timmers en Amore werden 6e, 12e werd ze  met Zinedine Zidane. In het M progressief heeft Lisa Hollak een 8e plaats met Balisto behaald.
In het ZZ springen was er een 1e plaats voor Anne Liza en Adorette.


CH Haarle 19 augustus 2012
Sabine Hof en boeve's Quinn hebben een 4e plaats in het B springen behaald.
Liselotte Meyer en Banko (v.tygo) hebben in dezelfde rubriek een 8e prijs behaald.

Overijsselse Kampioenschappen Ambt- Delden 18 augustus 2012
Wim  Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso) hebben in het B springen een 9e plaats behaald. Aniek Veltmaat en Double Quick WP (v. eurocommerce london) hebben een 12e plaats behaald in de B dressuur.


Deelname aan Overijsselse Kampioenschappen
De volgende leden van Lr. de Heideruiters nemen deelaan de kampioenschappen.
Carien Veltmaat       M2 dres    Atlas D
                                             West Side Story
 
Jacinta Groenveld     Z1dres     Zinola
 
Aniek Veltmaat         Bdres      Double Quick WP
 
Wim Veltmaat           L2dres     Collistar WP
 
Lisa Hollak                M spr      Balisto
 
Wim Veltmaat           B spr       Collistar WP
 
Allen succes gewenst!
 
KWPN Paarden dagen 4, 5, 6, 7 jarige springpaarden
Bij de Vion Cup voor 6 jarige springpaarden was er op de 1e dag een foutloos parcours van Stefan Adamowicz en Burberry S.A. (v. cardento) Niels Nanning en Belrose en  Frank Schuttert en Balboa HS hebben eveneens een foutloos parcours afgelegd.
Bij de 7 jarige springpaarden was Frank foutloos met Arc de Triomphe, Danny Schaper met Atilja behaalde een balkje maar eindigde op plaats 24.
 
start en uitslagen kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.
http://http://www.kwpn.nl/site/department/event/32

Frank Schuttert en Arc de Triomphe hebben een 1e plaats behaald en mogen naar Lanaken eind september.
Niels Nanning en Belrose wonnen de 6 jarigen rubriek. Ook zij mogen naar het wk jonge springpaarden in Lanaken.


 
CSI** Den Goubergh (Roosendaal)
Hendrik Jan en Una Bella HS (calvados) hebben in de Medium Tour een 16e plaats behaald.
In de Big Tour op zaterdag was er een 9e plaats voor Hans en Lumen Ulady.
Frank Schuttert en Zudith HS hebben een 7e plaats behaald op de zondag in de Small Tour, Hans werd in deze rubriek 11e met Alladin.
 
Jumping de Driehoek 2 t/m 5 augustus 2012
In het 1.30 m springen was er een 7e plaats voor Niels Nanning en Belrose (v. action breaker) Frank werd 11e met Zudith HS.
In het 1.40 springen was er een 7e plaats voor Hendrik Jan en Zjonniecara HS (v. eurocommerce washington).
Op de 2e dag in het 1.30 m springen was er een 12 plaats voor Frank en Balboa HS (v. tygo).
In het 1.35 werd Hendrik Jan 3e met Zalsa HS en Frank met Arc de Triomphe 5e.
Om de prijs van het kampioenschap van Stegeren heeft Frank een 1e plaats behaald met Winchester HS. Hendrik Jan werd 12e met Salinger Veldhoek
Op de laatste dag werd Danny Schaper met Aragorn 6e en Atilja 10e in het 1.30 m.
In de Finale van het 1.30 m was er een 3e en 7e plaats voor Frank.
In de GP op zondag heeft Frank een 4e plaats behaald met Winchester HS. Anne Liza werd 8e met Tolan R en Danny 11e met Willow.
Onderstaande foto's met Dank aan Wilco van Driessen www.fotowvd.nl

/files/Hans%20van%20der%20Kolk%20Ulady.jpg
/files/Frank%20Schuttert.jpg


CSI ** De Wolden (Veeningen) (week 2)

Anne Liza en Adorette heb in de Small Tour een 18e plaats behaald. In de Medium Tour was er een 3e plaats op dag 1 en een 13e plaats op dag 2 voor Anne Liza en boeve's Montreux. In de Big Tour deed ze wederom goede zaken door met Tolan R 12e te worden op de eerste dag en 2e dag 10e.
Op de zaterdag was er een 1e plaats voor Anne Liza en Waikiki in het 1.40 m springen.
Op de zondag was er ook een 1e plaats voor Anne Liza en Waikiki in de Medium Tour.CH Hoonhorst 28 en 29 juli 2012
In de B dressuur was er een 2e plaats voor Aniek Veltmaat en Double Quick WP (v. eurocommerce london)
In de M2 dressuur was er een2 x 2e en een 3e plaats voor Carien Veltmaat en Atlas D en West Side Story (v. flemmingh). In het BB springen hebben Liselotte Meijer en Banko  een foutloos parcours afgelegd.
In het B springen was er een 4e plaats voor Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso).
In het Z springen was er een 1e plaats voor Stefan Adamowicz en Burberry S.A (v. cardento).

 CSI ***** Hickstead (Engeland)

Hendrik Jan heeft vanmiddag met Cerona Z de Grand Prix van Hickstead gewonnen!! Een geweldige prestatie!! van harte gefeliciteerd!

meer resultaten zijn te vinden door op de onderstaande link te klikken.

http://results.scgvisual.com/2012/hickstead/


CSI ** De Wolden (Veeningen) (week 1)
www.chdewolden.nl
Niels Nanning en Arly hebben in de Youngsters Tour een 12e plaats behaald. Met Arly is hij in deze rubriek 13e geworden.
In de Big Tour was er voor Danny Schaper en Willow een 9e plaats.
Op de 2e dag deed Niels wederom goede zaken door 7e met Belrose te worden en 13e met Arly in de Youngsters Tour.
In de Small Tour werd Anne Liza 3e met Adorette (v. cesano II)
In de Medium Tour was er een 5e plaats voor Danny met Aragorn (v. guidam).
In de finale van de Youngsters Tour was er een 2e plaats voor Danny en Atilja. Niels werd 3e met Arly en 9e met Belrose. Hans werd 12e met Alladin.
In de finale van de Medium Tour was er een 7e plaats voor Danny met Aragorn.
In de GP van zondag was er een 3e plaats voor Hans met Lumen Ulady, Anne Liza werd 4e met Waikiki.

niels en Arly.jpg
 
CSI **** Twente (Geesteren) 12 t/m 15 juli 2012
Deze week gaat CSI Twente weer van start. Start en uitslagen zijn via de onderstaande link te vinden.
http://results.scgvisual.com/2012/geesteren/results/results.htm
 
Niels Nanning en Arly hebben bij het CSI ** jonge paarden een mooie 5e plaats behaald. Met Belrose werd hij 9e. Hans van der Kolk werd 10e met Aladin (v. sydney).
In de Medium Tour heeft Frank Schuttert met Winchester Hs een 2e plaats behaald. In de Big Tour heeft Hans met Lumen Ulady een 9e plaats behaald. Frank werd met Colorado HS 25e.
In de Small Tour CSI **** heeft Anne Liza een 2e plaats behaald met Waikiki. Danny Schaper werd met Willow in de Big Tour 1.50 m springen 7e.
 
Op zaterdag was er bij het CSI ** jonge paarden weer een mooie 8e plaats voor Hans met Aladin.
Op zondag in de smal Tour finale behaalde Frank een 10e plaats met Arc de Triomphe.
In de Medium Tour finale deed Frank goede zaken door als 1e te eindigen met Winchester HS. In de finale van de CSI ** jonge paarden behaalde Niels een 2e plaats met Arly (v. querlybet hero)
 
CSI ** Bosserheide
In het 1.35 m springen was er een 10e en een 3e plaats voor Hendrik Jan en Zalsa HS.
In het 1.40 m springen was er een 6e plaats voor Frank en Colorado HS.
In de finale van het 1.35 m springen was er een 3e plaats voor Hendrik Jan en Zjonniecara HS en Frank werd 13e met Zudith HS.
 
slagharen 6 juli 2012 kringkampioenschappen
Carien Veltmaat en Atlas D (v. havel) zijn  Kringkampioen in de klasse M2 dressuur geworden.
 
springen
In het Z springen was er een 4e plaats voor Stefan Adamowicz en Burberry S.A.
In het progressief springen werd Hans van der Kolk met Aurorataire 3e en Stefan met Burberry nog een keer 5e.
In het M springen werd Stefan 1e en 6e met Caran S.A. en Centerfold S.A. In het progressief nog een keer 5e met Caran. Lisa Hollak en Baliste behaalden een 2e plaats in het M progressief.
In het L springen was er een 5e plaats voor Hans van der Kolk en Chayenne (v. caricello) Albert Koobs werd 14e met Wennemars (v. michael) Hans werd met Chayenne in het progressief nog een keer 4e.
In het B springen was er een 8e plaats voor Sabine Hof en boeve's Quinn.
 
dressuur
In de M2 dressuurd deed Carien Veltmaat goede zaken door met Atlas D een 1e en 3e plaats te behalen. Met West Side Story werd ze een keer 2e.
Aniek Veltmaat en Double Quick WP hebben een 3e plaats behaald.
 
*Op hun allereerste wedstrijd was er voor Audrey Veltmaat een mooie 3e plaats met Lucifer (v. nimmerdor) in de B dressuur, zij behaalden 191 punten.
 
Regiokampioenschappen:
Wim Veltmaat en Collistar WP staan in het B springen als 2e reserve.
In het M springen mag Lisa Hollak naar de Overijselse Kampioenschappen.
In de M2 dressuur mag Carien Veltmaat met Atlas D en West Side Story door.
In de L2 dressuur mag Wim Veltmaat met Collistar WP door.
In de B dressuur mag Aniek Veltmaat met Double Quick WP door.
 
Luttenberg  1 juli 2012
In het B springen was er een mooie 2e plaats voor Sabine Hof en boeve's Luna (v. landos) en een 10e plaats voor Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso).
In de B dressuur werd Wim 3e met Double Quick WP zij behaalden 202 punten.
In de L1 dressuur was er een exaquo voor Leonie Hof en Aukelien Veltmaat zij behaalden beiden 189 punten.

CSI ** Sibculo (Jumping Tour Holland) 28 juni t/m 1 juli 2012
In de 1e rubriek die werd verreden voor jonge springpaarden op donderdag was er een 1e plaats voor Niels Nanning met Belrose. 11e werd Danny Schaper met Aragorn.
In het 1.35 m springen was er een 10e plaats voor Hans van der Kolk en Ziezo.
Bij de jonge springpaarden in de 2e rubriek op vrijdag heeft Danny Schaper met Aragorn (guidam) een 5e plaats behaald. Niels Nanning werd in deze rubriek 6e met Belrose en Anne Liza Makkinga met Alweer'n Liefhebber werden 9e. Hans sloot het Heideruiters succes af met een 11e plaats met Freddy van het scheefkasteel.
In het 1.35 was er een 7e plaats voor Hans en Ziezo.
Op de zaterdag in het 1.40 springen deed Hans met Lumen Ulady goede zaken door deze rubriek te winnen. Anne Liza werd in deze rubriek 8e met Waikiki en Danny 11e met Willow.
In de Finale van het 1.35 m werd Anne Liza met Zazou R 1e. en in de Six Bar werd ze 3e met Countdown.
De op zondag verreden finale in de Small Tour resulteerde in een 9e plaats voor Niels Nanning met Arly.
In de GP op zondag was er een mooie 4e plaats voor Danny Schaper en Willow.

foto Hans van der Kolk.jpg
bron: www.fotowvd.nl


CSI **** Rotterdam
In het 1.40 m springen was er voor Hendrik Jan en Up to Date een 15e plaats
Hendrik Jan en Cerona Z hebben in de GP die werd verreden over een 1.60 m parcours een knappe prestatie neergezet door op een mooie 6e plaats te eindigen.

 

CSI ** Hoofddorp.

CH Bruchterveld 16 juni 2012
Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso) hebben in het B springen een 2e plaats behaald met 74,5 stijlpunten.
In de L2 dressuur behaalden zij een 4e plaats.
 
CH Staphorst 15/16 juni 2012
In de M2 dressuur was er een mooie 2e plaats voor Willeke Boeve en boeve's Zallure (v. Quite Easy).
Jacinta Groeneveld behaalde in de Z1 dressuur met Zinola ook een mooie 2e plaats met 210 punten.
 
CH Hellendoorn 13/14 juni 2012
In het L springen was er een 4e plaats voor Michelle van Asselt en Dante-A (v. nabab de reve) In het progressief L springen behaalde Hans van der Kolk een 3e plaats met Bridney. In het M springen was er een 1e plaats voor Hans met Janse's Agassi.
In het B springen op de donderdag behaalde Sabine Hof met boeve's Luna en boeve's Quinn een 9e en 10e plaats.
 
DYF Wierden 7 t/m 9 juni 2012
In de Nations Cup voor de Youngriders was er een mooie 1e plaats voor Nederland. Frank Schuttert zadelde hiervoor Colorado HS.
Met Arc de Triomhe behaalde Frank nog een mooie 5e plaats in de Small Tour.

CH Wijhe 9 juni 2012
In het B springen was er een 2e plaats voor Sabine Hof en boeve's Luna.
In het L springen was er een 4e plaats voor Hans van der Kolk en Janse's Agassi, in deze rubriek werd hij ook nog 11e met Chayenne.
Aniek Veltmaat en Double Quick WP hebben een 2e en 5e plaats behaald met 198 en 191 punten.

CH Westerhaar/Vriezeveensewijk 8 juni
Willeke Boeve en boeve's Zallure hebben in de M2 dressuur 2 keer een mooie 1e prijs behaald.
 
CH Oudleusen 7 juni 2012
Aukelien Veltmaat en Contikki hebben in de L1 dressuur 2 x 201 punten behaald. Dit was goed voor een 1e en 2e plaats.
Jacinta Groeneveld en Zinola hebben in de Z1 een 1e plaats behaald met 215 punten.
CSI*** Outdoor Gelderland
In het 1.35 m springen was er een 2e plaats voor Anne Liza en boeve's Montreux.
In het Puissance springen werd Anne Liza knap 3e met Tolan R.
In het 1.50 m springen 3 sterren werd Danny Schaper met Willow 7e.
 
Op de zaterdag in het 1.45 m 2 sterren was er een 4e plaats voor Anne Liza Makkinga en Waikiki. In het 3 sterren 1.45 m werd Hendrik Jan 6e met Salinger Veldhoek.
In het 1.45 m springen op zondag was er een 6e plaats voor Hendrik Jan en Zjonniecara HS.
 
 
CH Marienheem 2 juni 2012
In het L springen was er een 1e plaats voor Eliza Schutte met Armani (v. indoctro).
In het M springen deed Wendy Timmers goede zaken door met Amore (v. hinault) een 1e plaats te behalen. Ze werd in deze rubriek ook 3e met bml Zinedine Zidane NL (v. s alba).
 
CH Den Ham 2 juni 2012
Aniek Veltmaat en Double Quick WP (v. eurocommerce london) hebben in de B dressuur een 1e en 2e plaats behaald met 198 en 191 punten.

CH De Wijk 26 en 28 mei 2012
In de L1 dressuur was er een 2e plaats voor Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso) ze behaalden 198 punten.
Aukelien Veltmaat behaalde een 3e prijs met Contikki in de L1 dressuur.
In de Z1 dressuur was er een 4e plaats voor Jacinta Groenveld en Zinola (tenerife vdl) zij behaalden 211 punten.
In het L springen was er een 2e plaats voor Eliza Schutte.
In het Z springen was er een 8e plaats voor Frank Schuttert en Balboa HS.
Hendrik Jan werd 13e met Zidane. en in het Z/ZZ 6e met Zalsa HS.

CSi**** Kopenhagen 17 t/m 20 mei 2012
Hendrik Jan Schuttert  en Danny Schaper mogen in Kopenhagen deel uit maken van het Nederlands team in de landenwedstrijd. Wij wensen hen veel succes!
 
Meer informatie en resultaten zijn te vinden via de onderstaande link.
http://www.hippo-results.com/index.php?mod=mod_copenhagen2012&lng=en
 
Ommen 11 t/m 13 mei 2012
In de B dressuur is er een 3e plaats behaald door Lisa Hollak en Balisto (orame).
in de L1 dressuur een 5e plaats door Aukelien Veltmaat en Contikki (carolus II).
In de M1 dressuur deed Carien Veltmaat goede zaken door met Atlas D een 3e en 5e plaats te behalen. Met West Side Story (flemmingh) werd zij 3e en 4e.
Aniek Veltmaat en Double Quick WP 9v. eurocommerce london) werden in de B dressuur 1e en 3e.
 
resultaten van het springen volgt.
 
 
CSI *** Lommel (Belgie)
Hendrik Jan en Ace HS hebben bij de jonge springpaarden een 14e plaats behaald.
In het 1.40 m springen heeft Anne Liza met boeve's Montreux en met Waikkiki een 5e en 6e plaats behaald. Frank werd in deze rubriek 16e met Winchester HS.
In het 1.45 m springen was er een mooie 1e plaats voor Danny Schaper met Willow.
Bij de jonge paarden was er wederom een mooie plaatsering voor Hendrik Jan met Ace HS. Danny en Aragorn eindigde op plaats 6.
In het 1.40 m springen heeft Anne Liza ook nog een mooie 1e plaats behaald met boeve's Motreux.
In het 1.45 m springen zijn Frank en Winchester HS op plaats 5 geeindigd. Anne Liza en Tolan R eindigde op plaats 7.
Op de laatste dag heeft Montreux wederom zijn best gedaan en is geeindigd op plaats 4 in het 1.40 m. Hendrik Jan en Zjonniecara HS werden 7e, tevens was er nog een 12e prijs voor Anne Liza en Waikiki.
 
Raalte 6 mei 2012
Sabine Hof en boeve's Luna hebben in het B springen een 2e plaats behaald.
 
CSI *** Lamprechthausen (Oostenrijk) 3 t/m 6 mei 2012
In het 1.35 heeft Hendrik Jan met Zalsa HS een 3e en 5e plaats behaald.
Bij de 6 jarige springpaarden werd hij 7e met Ace HS (v. eurocommerce berlin).
In het 1.50 m springen werd hij 13e met Unna Bella HS.
 
Lemele 30 april 2012
In Lemele hebben Leonie Hof en boeve's Larouche hebben een 1e en 2e plaats behaald in de B dressuur.
Aukelien Veltmaat en Contikki hebben een 2e plaats in de B dressuur behaald.
 
Middel 29 april 2012
Aniek Veltmaat en Double Quick WP (v. carembar de muze) hebben een 1e en 3e plaats behaald in de B dressuur.
 
NK Mierlo 26 t/m 29 april 2012
In het 1.40 m springen was er een 6e plaats voor Anne Liza Makkinga en Siniloma. In het 2e onderdeel van het NK springen voor Young Riders heeft Frank Schuttert een 6e plaats behaald met Colorado HS (v. indorado)
In het 2e onderdeel NK voor de senioren heeft Hendrik Jan met Cerona Z een 3e plaats behaald Anne Liza en Tolan R (v. namelus R) hebben een 11e plaats behaald.
Anne Liza en Siniloma hebben in het 1.40 m springen nog een keer een mooie 1e plaats behaald.
 
In de eindstand van het NK Senioren heeft Hendrik Jan een mooie 6e plaats behaald. Danny Schaper werd 12e met Willow.
Bij de Young Riders is Frank 7e geworden met Colorado HS.

Voor meer informatie, startlijsten en uitslagen kunt u https://www.chmierlo.nl raadplegen.

CH Albergen 20 april 2012
In het M springen heeft Frank Schuttert met Balboa Hs (v. tygo) een 6e plaats behaald.
In het L springen hebben Colin Reinders en Boeing R een 5e plaats behaald.


Dalfsen 20 en 21 april 2012
Carien Veltmaat en Atlas D (v. havel) hebben in de M1 dressuur 2x een 1e prijs behaald. Met Westside story (v. flemmingh) heeft ze een 3e plaats behaald in de M1.
In de L1 was er een 3e plaats voor Anne Liza Makkinga en Countdown 38 (v. contrendro I)
In de B dressuur heet Aniek Veltmaat een 3e en 5e plaats behaald met Double Quick WP (v. carembar de muze)
Aukelien Veltmaat heeft een mooie 1e plaats behaald met Contikki (v. carolus II) in de B dressuur.
 
uitslag springen volgt.
 
Wierden Eurojump
Niels Nanning en Arly hebben een mooie 3e plaats behaald in het 1.30 m nationaal.
In het 1.40 m GP heeft Anne Liza een 2e plaats behaald met boeve's Montreux. Hans van der Kolk is 14e geworden met Lumen Ulady.
 
CSI *** Neuendorf 13 t/m 15 april (Zwitserland)
Hendrik Jan en Zalsha HS hebben in de Small Tour een mooie 1e en 2e plaats behaald. In de Big Tour werd hij met Unna Bella HS 18e.
 
14 april 2012 Nieuwleusen
In het L springen heeft Colin Reinders met Boeing R een 1e plaats behaald. Lisa Hollak en Hilandra HS hebben een 4e plaats behaald.
 
1 april 2012 Balkbrug
Aukelien Veltmaat en Contikki hebben in de B dressuur een 3e plaats behaald.
 
CSI *** Arezzo, Toscana Tour 27 maart/april 2012
Hendrik Jan is afgereisd naar Italie voor de Toscana Tour.
Met Salinger Veldhoek heeft hij in het 1,35 m springen een mooie 3e en 5e plaats behaald.
In het 1.35 m springen heeft hij met Una Bella HS een 14e plaats behaald. In het 1.45 m werd hij 16e met Cerona Z. En in het 1.50 m springen werd hij 7e met Up to Date.

CSI ** Moorsele 23 t/m 25 maart 2012
Het was een succesvol weekend voor Anne Liza Makkinga.
In het 1.30 m springen in het Belgische Moorsele was er een 2e plaats voor Anne Liza en boeve's Montreux.
Op de zaterdag liep Montreux wederom naar een mooie plaatsering, plek 3. In deze rubriek werd ze 4e met Waikiki.
In het 1.40 m springen op de zaterdag hebben Anne Liza en Tolan R een 9e plaats behaald. In de GP op zondag die werd verreden over 1.45 m werd er door hen een mooie 9e plaats behaald.
Met Montreux werd er op de zondag in het 1.35 m parcours nog een mooie 2e plaats behaald.
 
Bronneger 21 t/m 25 maart 2012
Anne Liza Makkinga en Zo Zo 'n Liefhebber (v. colino) hebben in M springen een 3e plaats behaald.
In het Z springen was er een 6e plaats voor Hans van der Kolk en Alladin. In het ZZ werd Hans 4e met Freddy van het scheefkasteel.
In het 1.40 werd Hans nog een keer 2e met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).

Marienheem 24 en 25 maart 2012
Leonie Hof en boeve's Larouche hebben in de B dressuur 2 keer een 1e plaats behaald.

CSI ** Strazeele 9 t/m 11 maart 2012
Hendrik Jan Schuttert en Ace HS hebben in het 1.30 m parcours een 1e een 11e en 13e plaats behaald.
In het 1.30 m springen hebben Hendrik Jan en Cerona Z een 21e plaats behaald.
In het 1.45 m heeft hij met Unna Bella HS een 2e plaats behaald.
In het 1.40 m zadelde Hendrik Jan Up to Date en behaalde een 17e plaats.
Kortom het was een succesvol weekend in het Franse Strazeele

Bathmen GMB jonge springpaarden competitie
Stefan Adamowicz en Centerfold S.A. hebben bij de finale van de 4 jarige een mooie 3e plaats behaald.
Het fokproduct van Jan Kroes (tygo x corland) behaalde een 5e plaats in deze rubriek.
Bij de 5 jarige springpaarden haalde Stefan een 1e plaats met Sans Souci S.A. (v. cardento).
Bij de 6 jarigen werd Stefan 2e met Ralliano S.A. en Niels Nanning 3e met Arly (v. querlybet hero).
 
Bathmen 29 februari t/m 3 maart 2012
Ook werd er nog een landelijke en nationale wedstrijd uitgeschreven. In het L springen hebben Tijl van Genugten en Babe HS een 7e plaats behaald.
In het ZZ springen was er een 3e en 4e plaats voor Anne- liza met Waikiki en boeve's Montreux.
In het 1.40 m springen werd Anne-Liza 5e met Tolan R. en in de Derby 1 en 2 met Siniloma en Saforet.
 
Hellendoorn 27 februari t/m 2 maart  2012
Michelle van Asselt en Dante-A (v. nabab de reve) hebben in het B springen een 1e prijs behaald. Ellen van Asselt en Binny waren in deze rubriek 6e.
Hans van der Kolk en Aurorataire hebben in het M springen een 10e plaats behaald.
Raalte 26 februari 2012
Aukelien Veltmaat en Contikki (v. carolus II) hebben in Raalte een 5e prijs behaald met 193 punten in de B dressuur.
 
Marienheem 25 en 26 februari 2012
Colin Reinders en Boeing R hebben in het L springen een 1e plaats behaald. Hendrik Jan en Zidane werden in deze rubriek 10e.
In het M springen was er een 7e plaats voor Hendrik Jan en Benningfield HS.
In het Z springen werd Hendrik Jan met Ace HS 6e.
Op de zondag werd er ook nog een L rubriek verreden Albert Koobs en Wennemars behaalden een mooie 7e plaats.

Wierden 17 en 18 februari 2012
In het L springen was er een 8e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Condor HS (v. gentelman) en een 12e plaats met Benningfield HS (v. corland).
Ook was er in een andere L rubriek een 4e plaats voor Lisa Hollak en Balisto.
 
Heeten 5 februari 2012
Colin Reinders en Boeing R (v. indoctro) hebben in het L springen een 3e plaats behaald.

Marienheem 5 februari 2012
Aukelien Veltmaat en Contikki (v. carolus II) hebben in de B dressuur een mooie 1e plaats behaald met 198 punten.

CSI** Roggel 26 t/m 29 januari 2012
In het 1.40 m springen was er een 7e plaats voor Hendrik Jan en Zalsa HS. Frank werd 18e met Colorado HS.
Frank werd in het andere 1.40 m rubriek ook 12e met Colorado HS.
Hendrik Jan en boeve's Colmander werden in de small tour finale 7e.
 
Balkbrug 25 t/m 27 januari 2012
In het L springen op de donderdag was er een 1e plaats voor Hans van der Kolk en janse's Agassi. Stefan Adamowicz en Caran S.A. werden in deze rubriek 6e, 9e werd hij met Centerfold S.A. Lisa Hollak en Coulance zijn 13e geworden.
In het M springen werd Hans 4e met Alladin. Stefan werd 9e met Sans Souci S.A.
In het Z springen werd Stefan 5e met Rallino S.A.
Anne Liza Makkinga en Zidane zijn 3e geworden in de 2e groep Z springen, 11e een 12e werd ze met Zwijg'n Liefhebber en Alweer'n Liefhebber. Hans werd 9e met Freddy van het Scheefkasteel.
In de GP was er een 12e plaats voor Hans en Ziezo.
 
Jonge springpaarden competitie 21 januari 2012
Bij de 5 jarige springpaarden was er een 9e plaats voor Tijl van Genugten en Balboa HS (v. tygo).
Bij de 6 jarige springpaarden heeft Stefan Adomowicz een 2e plaats behaald met Ralliano S.A. (v. rockland)
Stefan Adamowicz Ralliano S.A.jpg

Hardenberg Kringkampioenschappen dressuur 20 en 21 januari 2012

Carien Veltmaat en Atlas D (v. havel) hebben een mooie 2e plaats behaald met 2x een beoordeling van 187 punten.
Aukelien Veltmaat en Contikki (v. carolus II) hebben een 4e plaats behaald met 195 en 193 punten.
Beiden mogen terugkomen op de regiokampioenschappen.

Jumping Amsterdag donderdag 19 januari 2012
In het 1.20 m springen was er een 3e plaats voor Niels Nanning en Belrose (v. action breaker)

Paard 2012 Hardenberg

In de GP van Hardenberg werd Hans 2e met Lumen Ulady, Anne Liza werd 6e met Tolan R.

In het 1.40 m springen nationaal was er een 5e plaats voor Anne Liza met Tolan R. Hans werd 6e met Lumen Ulady.
Bij de 6 en 7 jarige springpaarden werd Hans van der Kolk 8e met Freddy van het scheefkasteel.
In het Z springen deed Anne Liza goede zaken door met Zwijg'n Liefhebber 12e te worden.
In het ZZ springen was er een 2e plaats voor Anne Liza met Siniloma. Hans werd 11e met Uncle Sam.
In het 1.40 m springen nationaal was er een 5e plaats voor Anne Liza met Tolan R. Hans werd 6e met Lumen Ulady.
In de Finale klasse ZZ werd Anne Liza 8e met Siniloma
In het L springen was er een 11e plaats voor Lisa Hollak en Coulance (v. tangelo van de zuuthoeve) en in het L progressief werd Lisa 7e met Balisto.

Balkbrug Kringkampioenschappen springen 14 januari 2012
In het L springen mogen Albert Koobs en Lisa Hollak door naar de Regiokampioenschappen. In het m springen is Sabine Hof kringkampioen geworden met boeve's Onedin.
Sabine Hof boeve_s Onedin.jpg

CSI** Drachten 12 t/m 15 januari 2012
In het 1.35 m springen was er een mooie 16e plaats voor Frank Schuttert en Zudith HS.
In het 1.40 m springen deed Hans van der Kolk goede zaken door met Ziezo op plaats 14 te eindigen.
In het 1.45 m springen was Frank met Winchester HS 21e.

Op de tweede dag behaalde Anne Liza met Siniloma in het 1.35 m een 7e prijs. Frank werd in deze rubriek met Colorado HS 24e.
In het 1.40 m was er wederom een mooie 12e plaats voor Hans en Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve)
In het 1.45 m werd Hans met Lumen Ulady 10e en Frank met Wichester HS 15e.
In de Six Bar was er voor Anne Liza Makkinga en Tolan R een mooie 2e plaats.

Op de derde dag was er een 4e plaats voor Niels Nanning met Arly.
Frank en Arc de Triomphe hebben in de finale van jonge paarden een 2e plaats behaald.

CSI** Veendam 5 t/m 7 januari 2012
In het 1.40 m springen was er een 11e plaats voor Hans van der Kolk en Lumen Ulady.
In het 1.35 m springen was er voor Anne Liza Makkinga en boeve's Montreux een 4e plaats. Hendrik jan Schuttert en Zalsa HS werden in deze rubriek 9e.
 
Op de tweede dag werd Hendrik Jan met Zalsa HS 16e in het 1.35 m springen. Hans van der Kolk werd met Lumen Ulady 1e in het 1.40 m springen.
 
Voor meer informatie over CSI Veendam kunt u op de onderstaande link klikken.
www.indoorveendam.nl
Voor startlijsten en uitslagen kunt op op deze onderstaande link klikken.
http://www.indoorveendam.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=37

 

IJsselmuiden 7 januari 2012
Wendy Timmers en boeve's Calvin Klein hebben in het L springen een mooie 2e plaats behaald.

Heeten 6, 8 januari 2012
Aukelien Veltmaat en Contikki (carolus II ) hebben in de B dressuur een 4e plaats behaald met 200 punten.
In het L springen was er een 1e plaats voor Albert Koobs en Ravage (v. damocles). Lisa Hollak en Balisto hebben in deze rubriek een 2e plaats behaald. Colin Reinders werd 5e met Boeing R.
In het M springen was er een 6e plaats voor Sabine Hof en boeve's Onedin.
 
CSI * Drachten 2 t/m 4 januari 2012
In het 1.20 m springen heeft Niels Nanning een mooie 2e plaats behaald met Belrose.
In het 1.35 m springen was er een 5e plaats voor Niels met Vitos en een 9e plaats voor Anne Liza Makkinga met Siniloma.
Op de tweede dag was er voor Belrose en Niels wederom een mooie 2e plaats.
In het 1.30 werd Niels met Arly 9e.
 
Op de derde dag werd Anne Liza in het 1.20 m springen finale 1e met Alweer'n Liefhebber (v. darco). Niels werd 7e met Belrose.
In de finale van het 1.30 m springen werd Niels met Arly (v. querlybet Hero) 3e.
In de finale van het 1.35 m werd Anne Liza 6e met Siniloma. en Niels 10e met Vitos (v. Cantos).
Voor meer informatie over CSI Drachten kunt u op de onderstaande link klikken.
http://www.icnndrachten.nl/

Resultaten kunt u te vinden door op de onderstaande link te klikken.
http://www.icnndrachten.nl/programma-2012/Sallandse Ruiterdagen Marienheem 26 t/m 30 december 2011
 
De sallandse ruiterdagen zijn ook te volgen op livestream door op de onderstaande link te klikken.
 
op de eerste dag hebben Albert Koobs en Ravage  hebben in het L springen een 2e plaats behaald. Sabine Hof en boeve's Onedin zijn in het L springen 5e en 7e geworden.
 
Op de tweede dag van de ruiterdagen was er een 12e plaats voor Lisa Hollak en Balisto.
 
Op de derde dag van de ruiterdagen was er een 3e en 13e plaats voor Ellen van Asselt en Binny (v. larino) in het B springen. Michelle van Asselt werd 2e met Dante - A (v. nabab de reve) in het progressief B springen.
 
In het Z springen was er een 7e, 11e en 12e prijs voor Hendrik Jan Schuttert met  Zalsa HS, Ace HS en boeve's Colmander. Frank werd 8e en 9e met Zudith HS en Arc De Triomphe.
In het 2 fasen Z springen werd Anne Liza 1e met Siniloma (v mr. blue), Hendrik Jan 2e en 8e met Zalsa HS en boeve's Colmander. Frank werd 7e en 11e met Arc De Triomphe en Zudith HS.
 
Op de vierde dag deden leden van Lr. de Heideruiters wederom goede zaken.
In het L springen was er een 4e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Hilandra HS (v. flipper d'elle) In het L springen progressief was er een 4e plaats voor Hans van der Kolk en Janse's Agassi (v. ultimo). Hendrik Jan werd in deze rubriek 11e en 12e met Hilandra HS en Condor HS.
In het M springen werd Hans 5e en 11e met Alladin en Aurorataire. In het Jachtparcours van het M springen werd Anne Liza 6e met alweer 'n Liefhebber. Hans werd 9e met Alladin.
In het jachtspringen klasse Z werd Hans 4e met Que Z (v. quinar).
 
B en L Finale
 
In de B finale gaan vanavond van start Michelle van Asselt met Dante - A en Ellen van Asselt met Binny.
In de L finale mogen Albert Koobs met Ravage en Sabine Hof met boeve's Onedin van start gaan.
 
In de B finale heeft Ellen van Asselt een mooie 11e plaats behaald met Binny (v. Larino)
 
De L finale is gewonnen door Albert Koobs en Ravage. Een 5e prijs was er voor Sabine Hof en boeve's Onedin.
 
Wilt u de prijsuitreiking van de finale klasse L zien kunt op de onderstaande link klikken.
http://www.youtube.com/watch?v=ZBle2IL4oaU&feature=plcp&context=C3d82c0dUDOEgsToPDskKQNcvKwNB_RWLYpHqrELtJ

Op de vijfde dag was er in het M springen een 9e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Balboa HS.
In het Z springen is Hans 1e en 9e geworden met Uncle Sam (v. natal).
In het ZZ springen was er een 8e plaats voor Frank en een 9e plaats voor Hendrik Jan met Up to Date (v. kigali). In het ZZ jacht wist Hans een 10e plaats te behalen met Janse's Veralin.

*De M en Z/ZZ finale begint vanavond (30 december 2011) om 20.00.
In de Z/ZZ finale hebben Hendrik Jan en Zalsa HS (v. cantos) een 2e plaats behaald.
 
 
Helderse dressuurdagen 23 december 2011
Carien Veltmaat en Atlas D (v. havel) hebben in de M1 dressuur een 6e plaats behaald met 187 punten.
 
Kampen 17 december 2011
Albert Koobs en Ravage (v. damocles) hebben in Kampen een mooie 1e plaats behaald in het L springen.

CSI ** Roosendaal 15 t/m 19 december 2011
In de medium tour was er een 19e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Zalsa HS.
In de Grand Prix was er een 2e plaats voor Hendrik Jan met Una Bella S (v. calvados).\

Hippisch Hengelo week 2 8 t/m 11 december 2011
Voor start en uitslagen kunt u www.hippischhengelo.nl raadplegen.

Op de 1e dag van hippisch Hengelo was er een 4e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Odin (v. jackson) in het 1.35 m.
Frank werd in deze rubriek 9e met Zudith HS. Danny Schaper en Atilja (v. guidam) behaalden een 16e plaats bij de jonge paarden.
In het 1.40 m springen werden Hendrik Jan en Una Bella S (v. calvados) 1e.

Bij het jonge paarden springen op de zaterdag zijn Frank en Arc de Triomphe (triomphe de muze) 18e geworden.
In de Small Tour 1,35 m springen zijn Hendrik Jan en Odin 1e geworden. Frank en Zudith HS werden in deze rubriek 8e.
In het 1,45 m springen 2 fasen hebben Hendrik Jan en Up to Date (v. kigali) een 12e plaats behaald.
Op de zaterdagavond werd het Master springen gewonnen door Hendrik Jan met Zjonniecara HS.

Op de slotdag van hippisch Hengelo was er in het 1.35 m springen een 3e plaats voor Anne Liza Makkinga en boeve's Montreux. In de finale voor jonge springpaarden werd Frank 3e met Arc de Triomphe HS en Hendrik Jan 8e met boeve's Colmander.
 
Raalte 10 en 11 december 2011
In het L springen was er een mooie 1e plaats voor Sabine Hof met boeve's Onedin (v. oswin).

Hippisch Hengelo week 1 1 t/m 4 december 2011
Frank Schuttert en Colorado HS hebben een 5e plaats behaald in het 1.35 m springen.
Frank Schuttert en Absalom HS hebben in het 1.35 m springen een 5e plaats behaald met Colorado HS zijn ze op plaats 8 geëindigd.

Balkbrug 1 t/m 3 december 2011
In het ZZ springen was er een 6e plaats voor Anne Liza Makkinga en Zwijg'n Liefhebber. In het M springen was er een 3e plaats voor Hans van der Kolk en Alladin. 4e werd Hans in het L springen met Janse's Agassi. Tijl van Genugten werd 12e met Hilandra HS.

Saasveld Twentse Ruiterdagen 23 t/m 26 november 2011
In het M springen was er een 7e plaats voor Hans van der Kolk en Aurorataire. 12e werd hij met Alladin.
In het 1.30 m springen was er een 6e plaats voor Niels Nanning met Arly. Frank Schuttert werd 14e met Arc de Triomphe. Anne Liza Makkinga werd 22e met Zwijg'n Liefhebber.
In het 1.35 m was er een 15e plaats voor Hendrik Jan en Zjonniecara HS.
In het 1.40 m springen was Hans 2e geworden met Ziezo.
De GP werd gewonnen door Danny Schaper met Willow. Anne Liza werd met Saforet 12e.
 
Wierden 25 en 26 november 2011
In het L springen was er een 4e prijs voor Sabine Hof en boeve's Onedin. In een andere L rurbriek is Lisa Hollak met Balisto 3e en 8e met Coulance geworden. Wendy Timmers en Adventure (v. argentinus) zijn 6e geworden.

Sonnega 18 en 19 november 2011
In het Z springen was er een 1e plaats voor Stefan Adamowicz met Ralliano SA.
 
Olst 19 en 20 november 2011
In het L springen was er een 4e en 8e plaats voor Hans van der Kolk met Alladin( v. sydney) en Janse's Agassi (v. ultimo).
In het Z springen heeft Hendrik Jan Schuttert met Zalsa HS (v. cantos) een 2e plaats behaald. Met Odin en Ace HS is hij 8e en 9e geworden. Hans werd in deze rubriek 3e met Freddy van het scheefkasteel.
In het ZZ springen was er een 3e plaats voor Anne Liza Makkinga en Tolan R.
 
CSI *** Leszno (Polen) 10 t/m 13 november 2011
In Het Poolse Leszno hebben Hendrik Jan Schuttert en Zjonniecara HS in de Medium Tour een 8e plaats behaald. In de kwalificatie voor de GP behaalde Hendrik Jan met Unna Bella S een mooie 10 plaats.
 
Jumping Indoor Luttenberg 8 t/m 12 november 2011
In het L springen behaalde Danny Schaper en Colando (v. nassau) een 9e plaats. Michelle van Asselt behaalde in het B springen een 3e plaats. Ellen van Asselt en Binny werden 12e.
Hans van der Kolk en Freddy van het scheefkasteel (v. couleur rubin) hebben in het M springen een 2e plaats behaald, ook met  Por Ti sere (v. jacorde) zat hij erbij en werd 4e en 10e.
In het 1.35 m springen behaalde Frank Schuttert een 3e plaats met Zudith HS (v. eurocommerce washington).
In het 1.40 m springen werd Danny Schaper met BMC Willow 13e.
In het 1.50 m springen deed Hans goede zaken door met Lumen Ulady 2e te worden.
De GP van Luttenberg werd gewonnen door Frank Schuttert met Winchester HS, Danny werd 6e met BMC Willow.

In de B finale behaalde Michelle van Asselt met Dante-A (v. nabab de reve) een mooie 6e plaats.

Indoor Wierden
Maandag 31 oktober
 
Tijl van Genugten en Hilandra HS hebben een 9e plaats in het L springen behaald, met Balboa HS (v. tygo) werd hij 3e. Wendy Timmers en de hengst boeve's Calvin Klein hebben een 8e plaats behaald.

Dinsdag 1 november
In het M springen was er een 5e en 4e plaats voor Niels Nanning met Belrose.
Anne Liza Makkinga werd 1e en 2e met Barina en 10e met BCO Cool Pearl Z in een andere M rubriek. Hendrik Jan werd 7e en 5e met Ace HS.

Woensdag 2 november
In het Z springen was er een 5e prijs voor Frank met Zudith HS. Niels werd in deze rubriek 14e met Arly.
Anne Liza werd in een andere Z rubriek 2e met Wildcard en Frank werd 3e met Arc de Triomphe HS. Hendrik Jan werd 10e met Zalsa HS en Frank mocht zich ook opstellen op plaats 11 met Absalom HS.
 
Donderdag 3 november
In het progressief ZZ springen was er een 3e plaats voor Anne Liza met Saforet.
In het CSI ** 1.35 m springen is Anne Liza 8e geworden met Tolan R. Hendrik Jan behaalde in deze grote rubriek met Zjonniecare een 21e plaats.
In het 1.40 m springen werd Frank Schuttert 5e met Wichester HS. Hendrik Jan 10e met Unna Bella S en Anne Liza 15e met Boeve's Montreux. Niels Nanning werd 22e met Vitos.
 
Vrijdag 4 november
In het Z progressief groep 2 was er een 4e plaats voor Hendrik Jan met Up  to date. In en andere Z rubriek werd hij 1e met Zalsa HS en 9e met Odin. Frank werd 5e met Absalom HS.
In het 1.35 m 2 fasen werd Hans van der Kolk 9e met Ziezo,  Hendrik Jan 10e met boeve's Colmander.
In de Puissance het spektakel onderdeel van de vrijdagavond heeft Anne Liza een mooie 2e plaats behaald door met Saforet over de hoge muur heen te springen.
 
Zaterdag 5 november
In de Z finale was er een 2 plaats voor Frank Schuttert met Zudith HS. Niels Nanning werd 5e met Arly en Anne Liza 8e met Wildcard.
In de finale van de Small Tour werd Hendrik Jan 6e met Zjonniecara HS.

Veeningen  zaterdag 28 oktober 2011
Rita Dijk en Wederik de W. hebben in de L2 dressuur een mooie 5e plaats behaald.
 
Luttenberg IBOP woensdag 25 oktober 2011
In Luttenberg werd IBOP verreden. Stefan Adomwicz en Wim Veltmaat zadelde C. Ulisana en Collistar WP.
C. Ulisina (canturo x mermus R) behaalde een zeer mooie score van 8.4.
Collistar WP (stalypso x roven xx) behaalde een score van 7.5.
 
Wendy Timmers reed het paard Anna (nassau x vasco) ook zij slaagden voor de IBOP met 7.7 punten.

Wezep 22 oktober 2011
In het B springen was Lisa Hollak met Coulance (v. tangelo van de zuuthoeve) 1e. In het L springen werd ze 2e met Balisto. Tijl van Genugten deed goede zaken door met Hilandra HS (v. flipper d elle) 5e te worden in het L springen. Danny Schaper werd 1e en 3e in het M springen met Aragorn en Atilja (v. guidam).

CSI *** Assen
Frank Schuttert hefet afgelopen weekend op het 3 sterren concours in Assen de volgende resultaten behaald.
In het 1.40 m springen was er een 11e plaats voor Frank met Colorado HS. In de Gemeente Assen prijs op de zaterdagavond 1.50 m. springen zadelde Frank Winchester HS zij behaalden een mooie 6e plaats.

CSI ** Odense (Denemarken) 13 t/m 16 oktober 2011
Frank Schuttert en Absalom HS zijn in het 1.35 m springen 7e geworden Met Colorado HS is hij in het 1.40 m springen 11egeworden. In de GP vanmiddag deed Frank wederom goede zaken door met Winchester HS op een 2e plaats te eindigen. 

Indoor Saasveld 8 t/m 16 oktober 2011
ds
d In het L springen was er een 13e plaats voor Danny Schaper en Cincitty (v. numero uno) 22e werd hij met Cricket blue eyes (v.berlin).
Stefan Adamowicz en Zindor S.A. zijn in het Z springen 4e geworden. Op de 13e plaats eindigde hij met Zantos S.A..
Danny reed met Aragorn naar plaats 10 en met Atilja naar plaats 15.
In het ZZ springen werd Stefan met Rallino S.A. 1e. In het M springen met Zovidius S.A. 13e

CSI ** Asten 6 t/m 9 oktober 2011
Anne Liza Makkinga en Saforet zijn 11e  geworden in het 1.40 m springen (Big Tour).
In de Medium Tour is ze met boeve's Montreux 1e en 5e geworden.
Heeten 7 t/m 9 oktober 2011
Willeke Boeve en boeve's Zallure hebben in de M1 dressuur met 196 punten een mooie 3e plaats behaald.

GMB jonge springpaarden competitie Laag-Soeren
Bij de 6 jarige springpaarden was er een mooie 4e plaats voor Danny Schaper en Aragorn. Niels Nanning en Arly eindigde in deze rubriek als 8e. Bij de 5 jarige springpaarden zijn Stefan Adamowicz en Sans Souci S.A. 10e geworden.
bij de 4 jarige springpaarden was Danny Schaper met Cincitty 4e met een 7.9 en een 7.8. Stefan Adamowicz en Centerfold S.A. zijn met een 7.8 en een 6.5 13e geworden.

Exloo 1 en 2 oktober 2011
Lisa Hollak en Balisto (v. orame) hebben een 7e plaats behaald in het L springen.

 
Indoor Lonneker 30 september t/m 7 oktober 2011
In het Z springen zijn Frank Schuttert en Absalom HS 2e geworden. Hendrik Jan en Zjonniecara zijn in deze rubriek 8e geworden. In het M springen werden Hendrik Jan en Zalsa HS 10e. 
 
Mennen zondag 2 oktober 2011
De meeste leden van L.r. De Heideruiters uit Ommen strijden door de weeks, maar vooral in het weekend om de prijzen in de dressuur en het springen. Daarnaast genieten een aantal leden ook van het mennen vooral op de zonnige zondagen.

Op de onderstaande link kunt u klikken voor foto's van Anton Van Leusen als menner. Bijrijders zijn Monique Koobs- van de Belt en Albert Koobs. Zij kwamen langs de Vennenbergweg en genoten van het lekkere weer, het uitzicht en de paarden.


2 span Anton van Leusen

2 span Anton van Leusen


GMB jonge springpaarden competitie IJsselmuiden 30 september 2011
Bij de 6 jarige springpaarden was er een 1e plaats voor Stefan Adomwicz met Ralliano S.A. (v. Rockland) Danny Schaper werd 2e met Aragorn (v. guidam) Niels Nanning en Arly werden 5e.

Bij de 5 jarige springpaarden werd Stefan 5e met Sans Souci S.A. (v. cardento) Niels werd 8e met Belrose (v. action breaker)

Bij de 4 jarige springpaarden reed Danny Schaper Colando (v. nassau) naar een 11e plaats. Het paard kreeg een 7.7 voor techniek en vermogen en voor het gaan tussen de hindernissen een 8. Wim Veltmaat en Collistar WP vielen net buiten de prijzen met een 7.5 en een 7. Stefan Adamowicz en Centerfold S.A. kregen een 7.3 en een 7.

stefan en Ralliano S.A.jpg

 S.A.Lanaken WK jonge paarden 2011

Op de eerste dag van het WK jonge springpaarden in Lanaken is bij de 6 jarige springpaarden Frank Schuttert met Arc  de Triomphe HS (v. triomphe de muze) foutloos gebleven.

Niels Nanning en Belrose (action breaker) deden goede zaken door foutloos te bijven bij de 5 jarige springpaarden.
op de tweede dag was er voor Niels en Belrose wederom een foutloos parcours. Zij plaatsten zich voor de finale op zondag.
Zondag in het basisparcours waren zij wederom foutloos, maar helaas hadden ze in de barrage 2 balken.

In de troostfinale op de zaterdag eindigde Niels en Arly (v. querlybet hero) op een mooie 16e plaats.

Frank Schuttert en Arc de Triomphe HS konden in de finale van de 6 jarige springpaarden ook geen medaille mee naar huis nemen.

Voor startijsten en resultaten kunt op op de onderstaande link klikken:

http://results.scgvisual.com/2011/lanaken/results/results.htm

Voor live-streaming kunt u op de onderstaande link klikken: 

http://www.zangersheide.com/nl/

of 

 

www.horse-live.be

 

Varsseveld 18 september 2011
In het ZZ springen was er voor Hans van der Kolk een mooie 1e plaats met Janse's Veralin.
 
Kootwijk 17 september 2011
Afgelopen zaterdag werd er in Kootwijk gestreden om o.a. de Hippiade 2011 te winnen als vereniging. Het was een gezellige en spannende dag. Het team van L.r. de Heideruiters uit ommen hebben er alles aan gedaan om een medaille mee naar huis te kunnen nemen, maar dit is helaas niet gelukt. Volgend jaar gaan we wederom strijden voor een medaille op de Hippiade.
 
Foto's worden deze week geplaats in het foto album.
 
Nieuw- Heeten/Heeten 17 en 18 september 2011
Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso) hebben in het B springen een 5e plaats behaald. In het basis en barrage parcours bleven zij foutloos en kregen 47 stijlpunten.
Anne Liza Makkinga en Tolan- Eleen zijn in het M springen 1e geworden.
In het Z springen was er een 3 en 4 plaats voor Anne Liza met Tobias en Celena Z.
 
Den Nul 11 september 2011
Ellen van Asselt heeft met in het B springen met Binny (v. larino) een 6e plaats behaald met Biotop werd ze in deze rubriek 13e.
 
Dinxperlo 9 t/m 11 september 2011
In het 1.40 m springen heeft Hans van der Kolk met Ulady een 3e plaats behaald. Met Ziezo werd hij 4e in het 1.40 m.
 
CSI ***  8 t/m 11 september 2011 Humlikon (Zwisterland)
Hendrik Jan Schuttert en Up to date hebben in het 1.35 m een 11e plaats behaald.
In het 1.30 m springen was er een 6e plaats met Zalsa HS.
In de *** Grand Prix heeft Hendrik Jan met Up to Date op een mooie 2e plaats behaald.
 
CSI ** 9 t/m 11 september 2011 Hulsterlo (Belgie)
In het 1.30 m springen was er een 6e plaats voor Anne Liza met Winnipeg (v. indorado).
In het 1.30 was er een 9e plaats met Zorro en op zondag in 1.35 was er een 2e plaats met Zorro.

CH Ommen 2 t/m 4 september 2011
Colin Reinders en Boeing R (v. indoctro) hebben in het L springen een 2e prijs behaald.
Sabine Hof en Boeve's Onedin hebben in het L springen een 3e prijs behaald.
Anne Liza Makkinga en Tolan R werden 3e in het Z, 10e werd ze met BCO Celena Z.
In het 1.40 m springen behaalde ze een 1e plaats met Wim.
 
Wendy Timmers en Adventure (v. argentinus) hebben in de B dressuur en 1e en 2e plaats behaald met  195 en 197 punten.
Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso) hebben in de B dressuur 2 x een 3e plaats behaald met 191 en 198 punten.
Leonie Hof en Boeve's Chambery hebben in de L1 dressuur een 5e plaats behaald.

CSI ** Ising (Duitsland) 1 t/m 4 september 2011
Frank Schuttert en Winchester HS hebben in het 1.40 m springen een mooie 6e plaats behaald. Hendrik Jan en Up to Date hebben in de kwalificatieronde voor de Grote Prijs een 7e plaats behaald.
In de Grand Prix was er een 2e plaats voor Hendrik Jan en Una Bella S. Frank werd 7e met Winchester HS.

Bathmen zondag 28 augustus 2011
In het L springen was er een 7e en 8e plaats voor Hendrik Jan met Benningfield HS (v. corland) en Balboa HS (v. tygo).
In het M springen werd Hendrik Jan 8e met Zalsa HS. In het Z springen heeft hij nog een 5e prijs behaald.

Balkbrug zaterdag 20 augustus 2011
De Heideruiters hebben zich ook dit jaar wederom geplaatst voor het NK Verenigingskampioenschap. In de dressuur deden Wendy Timmers, Carien Veltmaat, Rita Dijk en Leoni Hof goede zaken. Voor het springen kwamen Sabine Hof, Ellen van Asselt, Stefan Adamowicz en Tijl van Genugten in de baan. dit resulteerde als team in een mooie 3e plaats.

Carien Veltmaat deed ook mee voor het individuele klassement in de L2 dressuur. Hier eindigde ze als 2e. 's middags mocht ze overrijden en werd ze 8e van Overijssel.

Op deze dag zijn er wederom foto's gemaakt. Deze worden volgende week geplaatst. (i.v.m. mijn vakantie).

foto 3e plaats Verenigingskampioenschap

CSI ** Roggel 18 t/m 21 augustus 2011
Vandaag is het 2 sterren concours in Roggel van start gegaan.
Anne Liza Makkinga en Wim hebben een 5e plaats behaald in het 1.30 m springen.
In het 1.40 m springen was er een 1e plaats voor Anne Liza en boeve's Montreux.

KWPN paardendagen (vion cup)
resultaten volgen.

Dag 1
Bij de 5 jarige springpaarden was er een 18e plaats voor Niels Nanning en Belrose (v. action breaker).
Bij de 6 jarige springpaarden was er een 10e plaats voor Frank Schuttert en Absalom HS (v. indoctro) een 12e plaats voor Niels Nanning en Arly (v. querlybet hero) en een 19e plaats voor Frank met Arc de Triomphe (v. triomphe de muze).

Dag 2
Bij de 7 jarige springpaarden werd Hendrik Jan Schuttert 15e met Zjonniecara (v. eurocommerce washington).

Dag 3
Bij de 5 jarige springpaarden was er voor Niels Nanning en Belrose een mooie 15e plaats. In het tussenklassement staan zij op de 3e plaats.
Frank werd bij de 6e jarige springpaarden met Arc de triomphe 5e in de halve finale, dit brengt hen samen naar een 2e plaats in het tussenklassement. Met Absalom HS staat hij momenteel 20e.

Dag 4
Niels Nanning en Belrose hebben in de finale van de 5 jarige springpaarden in het eindklassement een 10e plaats behaald.
Bij de finale van de 6 jarige springpaarden werd Frank Schuttert in het eindklassement 1e met Arc de Triomphe HS.

Belrose en Niels vion2011.jpg

CH Hardenberg 2 en 3 augustus 2011
In het M springen was er een 2e plaats voor Anne Liza Makkinga en Tolan R. In het Z springen behaalde ze een 4e plaats met Wicked R.

CH Hoonhorst 30 en 31 juli 2011
Wim Veltmaat en Collistar WP hebben in de B dressuur een mooie 2e plaats behaald met 190 punten.

Jumping De Driehoek 29 t/m 31 juli 2011
Afgelopen weekend werd op de terreinen van de familie Schuttert voor de 2e keer Jumping De Driehoek georganiseerd.

Bij de 4 jarige springpaarden was er een 7e plaats voor Danny Schaper en Colando.
Bij de 5 jarige springpaarden werd Niels Nanning 9e met Bonair (v. con air).
In het 1.30 m springen werd Anne Liza Makkinga met Welly 6e. 7e werd Hendrik Jan met Zalsa HS, gevolgd door Frank die 8e werd met Colorado HS en Niels die 12e werd met Arly.

In het Kampioenschap van Stegeren werd Frank 1e met Winchester HS. Anne Liza werd met boeve's Montreux 2e en Hans van der Kolk met Ulady 7e. 

In het 1.35 m op de zondag werd Anne Liza met Wim 6e en in het 1.30 m springe nwerd ze 10e met Wicked R.

De Grand Prix werd gewonnen door Frank Schuttert met Winchester HS en Anne Liza werd 14e met Montreux.

Voor meer informatie, foto's  en uitslagen kunt u op de onderstaande link klikken.

www.jumpingdedriehoek.nl

Frank en winchester.txt


Opgave verenigingskampioenschap Gallopade 2011
Kijk onder het kopje nieuws voor informatie en aanmeldingen.

Nieuwleusen 26 en 27 juli 2011
Carien Veltmaat en Atlas D hebben in de L2 dressuur een 1e plaats behaald.
Anne Liza Makkinga en Wicked R (v. namelus R) hebben een 6e plaats in het M springen behaald.
In het Z springen behaalde Anne Liza een 1e plaats met Welly.

CSI ** De Wolden week 21 t/m 24 juli 2011
Ook in Week 2 deden de leden van Lr. De Heideruiters goede zaken op het twee sterren concours.
Op de 1e dag in de Youngster Tour was er een 5e plaats voor Hans van der Kolk met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve) 12e werd Niels Nanning met Arly, 14e werd Anne Liza Makkinga met Zorro (v. nobility) Stefan Adamowicz werd 17e met Ralliano.
In de Small Tour was er een 15e plaats voor Hendrik Jan Schuttert met Zalsa HS (v. cantos) Stefan werd 16e met Zevenster (v. cantos).
In de Medium Tour werd Anne Liza met Winnepeg (v. indorado) 4e en Stefan werd 16e met Zindor G (v. radisson)
De eerste dag werd afgesloten met de Big Tour, Anne Liza werd hierin 2e met boeve's Montreux.

Op de tweede dag was er een in de Youngster Tour een 4e plaats voor Anne Liza met Zorro. Stefan deed wederom goede zaken door met Ralliano 6e te worden.
In de Small Tour heeft Stefan met Zevenster een 7e plaats behaald.
In de Medium Tour werd Anne Liza 1e met Wim (v. calvados) en 6e met Winnepeg. 4e werd Hendrik Jan met Zjonniecara HS.
In de Big Tour werd Anne Liza 2e met Montreux. Hendrik Jan werd 5e met Una Bella S (v. calvados) en 16e met Up to Date.

In de Troostfinale was er een mooie 5e plaats voor Hans van der Kolk met Janse's Veralin (v. orlando).

In de finale van de Youngster Tour werd Stefan 2e met Ralliano en Hans 4e met Ziezo.
In de finale van de Small Tour werd Hendrik jan 2e met Zalsa HS en Anne Liza 3e met Wim.
In de finale van de Medium Tour werd Anne Liza 8e met Vini Vidi Vici (v. lux).

De Grand Prix werd verreden op de zondagmiddag en Hans behaalde hier een mooie 5e plaats met Ulady Sent.
 
 
CSI ** De Wolden week 1 14 t/m 17 juli 2011

 
Frank Schuttert en Arc de Triomphe hebben in Youngsters Tour een mooie 14e plaats behaald.
In de Medium Tour was Anne Liza Makkinga in vorm met Celena Z (v. cruyff). Frank deed in de Big Tour op dag 1 goede zaken door 9e te worden met Winchester HS.
Op de vrijdag in de Small Tour was er een 1e plaats voor Anne Liza Makkinga en Tolan R. Frank Schuttert en Absalom HS (v. indoctro) werden in deze rubriek 9e.
In de Medium Tour was er een 4e plaats voor Anne Liza Makkinga en Wim (v. calvados). Hans van der Kolk werd in deze rubriek 11e met de hengst Uncle Sam (v. natal).
In de Big Tour deed Hendrik Jan Schuttert goede zaken door met Zjonniecara 3e te worden en met Cerona Z 8e.
Op de zaterdag was er weer een 5e prijs voor Anne Liza Makkinga en Tolan R. Hans van der Kolk werd 14e met Que Z (v. quinar).
In de Medium Tour werd Anne Liza met Wim 1e en Hendrik Jan met Odin 10e.

In de finale van de Medium Tour was er een 12e plaats voor Anne Liza met Wim.
In de finale van de Youngsters was Hans 5e met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).

Ellen van Asselt en Biotop (v. padinus hebben een mooie 10 plaats behaald in de B finale op ch de wolden.

Voor meer informatie, startlijsten en uitslagen kunt u de onderstaande link aanklikken.
www.chdewolden.nl

Kringkampioenschappen Den Ham 16 juli 2011
In de B dressuur was er een 6e plaats voor Wim Veltmaat met Collistar WP (v. stalypso).

Colin Reinders en Boeing R hebben in het L springen progressief een mooie 1e plaats behaald. Zij zijn afgevaardigd naar de Overijsselse kampioenschappen in Balkbrug.

In de L2 dressuur was er een 1e en 4e prijs voor Carien Veltmaat met Atlas D (v. havel) tevens zijn zij kringkampioen geworden en mogen naar de Overijsselse Kampioenschappen in Balkbrug. 

 
Comporta EK Portugal Junioren, Youngriders en Childeren
 
Hendrik Jan en Frank Schuttert nemen deze week deel aan het EK in Portugal.
Door op de onderstaande link te klikken komt u op de website:


Actuele resultaten zijn te bekijken door op de onderstaande links te klikken:
http://www.alubox.pt/#tw=45 (resultaten bekijken Junioren)

http://www.alubox.pt/#tw=45 (resultaten bekijken Youngriders)
Beste leden houdt regelmatig het nieuws in de gaten. Hier komt algemene informatie op te staan omtrent wedstrijden, ruiters/amazones enz. 

Almelose Ruiterdagen
Wendy Timmers en Adventure (v. argentinus) hebben in het L springen een mooie 11e plaats behaald.
In het M springen was er een 5e plaats voor Anne Liza Makkinga en Tolan R. Een 8e plaats was er voor Frank Schuttert en Absalom HS.
In het Z springen was er een 6e plaats voor Hendrik Jan en Una Bella S. Wendy Timmers werd in het Z springen 17e met Sasha DDH. In de finale van het M springen was er 3e plaats voor Anne Liza Makkinga en Tolan R. In het Z/ZZ een 6e plaats met Saforet.


Luttenberg 2 juli 2011
In het L springen was er een 8e plaats voor Hans van der Kolk en Adventure  (v. padinus).
In het B springen was er een 6e plaats voor Wim Veltmaat en Aloma WP (v. sam R).
Wim Veltmaat en Collistar WP hebben in de B dressuur een 4e plaats behaald.

 
CSI **** Twente
Frank Schuttert en Arc de triomphe (v. triomphe de muze) hebben in de ** youngsters Tour een mooie 5e plaats behaald. In het ** 1.30 m springen tegen de klok was er een 7e plaats voor Hans van der Kolk en Janse's Veralin (v. orlando).
In het landelijk ZZ springen was er een 3e plaats voor Niels Nanning en Vitos (v. cantos).
Frank sloot de dag af door in het ** 1.40 m 6e te worden met Winchester HS.
 
Bij de 4 jarige springpaarden was er een 13e plaats voor Hendrik Jan en Colord HS (v. lord Z).
 
De tweede dag opende Frank door in het ** 1.35 m 10e te worden met Zudith HS.
 
Op de derde dag werden er wederom goede prestaties neergezet.
In de **** Youngster Tour was er een 8e plaats voor Hendrik Jan en Zjonniecara HS.
Frank werd in het ** 1.35 m 9e met Zudith HS. Hans werd in deze rubriek 15e met Ulady (v. guidam)
 
Op de laatste dag konden nog wat Heideruiters prijzen in ontvangst nemen.
In de ** finale van de Youngster Tour was er een 3e plaats voor Frank met Arc de Triomphe.
Ook won Frank de **Grand Prix met Winchester HS.
In het **** 1.45 m was er een 3e plaats voor Anne Liza Makkinga en boeve's Montreux.
 

Bruchterveld 25 juni 2011
In de L2 dressuur was er een 1e prijs voor Carien Veltmaat met Atlas D, zij behaalde 201 punten.
Een 2e prijs in de L2 dressuur was voor Rita Dijk met Wederik de W, zij behaalde 199 punten.
Wim Veltmaat en Collistar WP behaalden in de B dressuur 2 x een 2e prijs met 189 en 187 punten.

Zuidwolde 23 t/m 26 juni 2011 
Albert Koobs en Ravage hebben in het L springen een 3e prijs in ontvangst mogen nemen.

 

Jugendfestival Hagen
Frank en Hendrik Jan Schuttert starten dit weekend in het Duitse Hagen.
 
Dit concours kun je volgen via onderstaan link.
 
Start en uitslagen zijn te volgen via onderstaande link.
 
Ruinen 19 en 20 juni 2011
Anne Liza Makkinga en Valasquez zijn in het L springen 2e en 5e geworden.
Albert Koobs en Ravage verkeren de laatste weken in goede vorm en werden 3e in het L klassiek en 1e in het L progressief.
 
 
Oudleusen 15 en 16 juni 2011
Niels Nanning en Arly behaalde in het M springen een 4e plaats.
Danny Schaper en Aragorn (v. guidam) waren in het M en in het Z springen 1e.
Rita Dijk en Wederik de W. hebben een 3e plaats behaald in de L2 dressuur met 187 punten.
 
CSI **** Outdoor Gelderland
Hendrik Jan en Cerona Z hebben in het 1.50 m springen een 5e plaats behaald.
Hendrik Jan en Up to date behaalden in het 1.50 m springen een mooie 8e plaats.
 
 
De Wijk 11 en 13 juni 2011
Sabine Hof en boeve's Zivian (v. Landor S) hebben een 1e plaats behaald in het B springen.
Albert Koobs en Ravage deden goede zaken door weer een keer beslag te leggen op plaats 1 in het L springen.
 
Wijhe 10 en 11 juni 2011
In het M springen was er een 1e prijs voor Hans van der Kolk met Freddy van het Scheefkasteel.
In het B dressuur was er een 4e plaats voor Arjan Kin en Lex (v. glennridge).
Wim Veltmaat en Collistar WP hebben in deze rubriek een mooie 7e plaats behaald.
Aniek Veltmaat en Aloma WP hebben een 6e plaats behaald in de L1 dressuur.
 
Hoogenweg 11 juni 2011
Willeke Boeve en boeve's Zallure hebben in de M1 dressuur een 4e plaats behaald met 198 punten.
In de L2 dressuur was er een 2e plaats voor Rita Dijk en Wederik de W. Zij behaalden 196 punten.
 
 
 
 
Wierden CSIPJY 2 t/m 5 juni 2011
Frank en Hendrik Jan deden afgelopen weekend mee bij het Dutch Youngster Festival in Wierden.
Frank werd in de Small Tour met Zudith HS 2e en 4e. In de Nations Cup voor Junioren is Nederland 1e geworden. Frank zadelde hiervoor Winchester HS.
Hendrik Jan werd in de Small Tour Youngriders 2e en 3e met Zjonniecara. In de Big Tour zadelde hij Uruquay H.L. en werd 6e.
 
CSI *** Eindhoven 2 t/m 5 juni 2011
Anne Liza Makkinga heeft afgelopen weekend op het 3 sterren concours in Eindhoven goede zaken gedaan.
Met boeve's Montreux is ze in het 1.50 m springen 5e geworden. Met boeve's Saforet is ze in het 1.40 m 3e geworden en in de 1.50 m hoge zware Derby behaalde ze een mooie 2e plaats.
 
 
foto's van ch eindhoven zijn gemaakt door:
 
Marienheem 5 juni 2011
Leonie Hof en boeve's Chambery hebben in de B dressuur een 3e plaats behaald.
Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso) hebben 193 pt bij elkaar gereden wat resulteerde in een 5e plaats in de B dressuur.
 
Vriezenveen 2 t/m 4 juni 2011
Danny Schaper en Baltimore hebben een 4e prijs behaald in het L springen progressief.
In het M springen was er een mooie 1e plaats voor Stefan Adomwicz met Sans souci SA. in het 2e parcours behaalde hij een 2e plaats met Zovidius SA (v. ovidius). Niels Nanning behaalde een 5e en 9e plaats in het M klassiek en progressief met Belrose (v. action-breaker). Met Nozum (v. oklund) is Niels 3e geworden in het progr. M springen.
In het Z springen klassiek was er een 7e plaats voor Stefan met Rallino SA. Danny Schaper en Aragorn werden 1e is het Z progressief.  Niels Nanning werd met Arly in deze rubriek 9e. In het ZZ progressief behaalde Niels een 4e plaats met Vitos. in de finale van de Z/ZZ is Niels Nanning met Vitos 6e geworden.
 
 
 
Balkbrug 1 en 2 juni 2011
In de L2 dressuur was er een 6e plaats voor Carien Veltmaat met Atlas D. Leonie Hof werd in de B dressuur 2e en 6e met boeve's Chambery.
Aniek Veltmaat behaalde in de L1 dressuur een 3e en 6e plaats.
In het Z springen was er een 2e plaats voor Hans van der Kolk met Janse's Veralin. In het M springen mocht Hans zich opstellen op plaats 5 met Freddy van het scheefkasteel (v. coleur rubin)
 
CSIOJ-YR Reims 26 t/m 29 mei 2011
Hendrik Jan en Frank Schuttert starten dit weekend in het Franse Reims.
In het 1.40 m spingen voor young riders behaalde hij een 13e plaats met Cerona Z en een 15e plaats met Up to Date.
Frank Schuttert en Winchester zijn in de openingsproef voor junioren 1e geworden.
 
In de Nations Cup behaalde Frank met de junioren een mooie 3e plaats.
Hendrik Jan deed goede zaken door in de Nations Cup met het team een 1e plaats te behalen en het beste resultaat neer te zetten. Het team bestond uit Dominique Roelofsen, Jody van Gerwen en Sjaak Sleiderink.
 
De Grand Prix voor Junioren en Young Riders werd op zondag verreden. Frank werd 8e met Colorado HS en Hendrik Jan werd 2e met Cerona Z.
 
Uitslagen van dit concours zijn te volgen via de onderstaande link:
 
Westerhaar 27 mei 2011
Rita Dijk en Wederik de W behaalden in de L2 dressuur een mooie 4e plaats.
 
De Lutte 27 t/m 29 mei 2011
Stefan Adamowicz deed goede zaken in de Lutte. In het M springen behaalde hij een 9e plaats met Sans Souci SA (v. cardento) In het Z werd hij 4e met Rallino SA (v. rockland). In het ZZ springen behaalde hij een mooie 2e plaats met Zindor SA (v. Radisson).
 
Schalkhaar 28 mei 2011
Arjan Kin behaalde met zijn paard Lex 2 x een 2e plaats in de B dressuur. Hij behaalde 199 en 189 pt.
 
 
Raalte 22 mei 2011
Leonie Hof en boeve's Chambery (v. chambertin) hebben in de B dressuur een mooie 1e en 2e plaats behaald.
Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso) hebben in de B dressuur een 2e plaats behaald.
 
Wierden 18 t/m 21 mei 2011
In het L springen was er een 3e plaats voor Danny Schaper met Baltimore (v. hamar). In het M springen was er een 1e plaats voor Danny met Adios (v. guidam) en een 6e plaats voor Frank Schuttert met Astor (v. sheraton) ook behaalde Frank met Astor in het Z springen een mooie 5e plaats.
 
Stuifzand 19 mei 2011
Willeke Boeve en boeve's Zallure hebben een de M1 dressuur een mooie 3e plaats behaald.
 
Rouveen 20 t/m 21 mei 2011
Albert Koobs en Ravage behaalden in het L springen een 12e prijs.
 
CSI**** Linz
Hendrik Jan Schuttert en Zudith Hs behaalden en 2e en 3e plaats in de Yougsters Tour. Met Zjonniecara behaalde hij ook een mooie 2e plaats in de Youngsters Tour.
In de Goldtour (championat von Linz, 1.60 m) behaalde Hendrik Jan en Up to Date (v. kigali) een mooie 2e plaats.
In het 1.45 m was er ook nog een 20e plaats voor Hendrik Jan en Cerona Z.
 
 
CSI ** Moorsele
Frank Schuttert en Winchester HS behaalden een 4e plaats in het 1.30 m springen.
rest van de resultaten volgen.
 
 
Kroems Concours Luttenberg 11 t/m 15 mei 2011
Op vrijdag was er in het B springen een 3e plaats voor Sabine Hof en boeve's Zivian (landor S). Emmy van Asselt en Anastacia werden 7e.
 
Op de zondag was er in het B springen een 11e prijs voor Albert Koobs en Zabaione (v. earl) en 12e prijs voor Wim Veltmaat en Collistar WP (v. stalypso).
Albert Koobs deed ook goede zaken in het L springen door hier 5e te worden met Ravage.
 
CSI** Roosendaal
Anne Liza Makkinga behaalde in de Youngsters Tour een 11e, 12e en 13e prijs met boeve's Colmander (v. colman)
Met boeve's Saforet werd ze een keer 5e in de Big Tour. Danny Schaper behaalde in dezelfde rubriek met Von Dutch een 6e plaats.
 
Diepenveen 6 t/m 8 mei 2011
Niels Nanning en Arly behaalde in het M springen een 1e plaats. Ook met All in (v. oklund) behaalde Niels een mooie 4e plaats in het M springen.
in het 1.40/1.50 m springen behaalde Niels met Vitos een 6e plaats.
Leonie Hof en boeve's Chambery behaalden een 5e plaats in de B dressuur.
Wim Veltmaat en Collistar WP werden 3e in de B dressuur.
 
CSI *** Mannheim (Duitsland) 6 t/m 8 mei 2011
Hendrik Jan behaalde in de youngster tour een 16e plaats met Zjonniecara HS. In het 1.50 m springen werd hij 7e met Cerona Z.
 
Mierlo 22 t/m 24 april 2011
Afgelopen weekend werd in Mierlo het NK verreden. Hendrik Jan Schuttert is 4e geworden bij de youngriders met Up to Date. Frank wist bij de junioren met Winchester HS een zilveren medaille te bemachtigen.
 
Op vrijdag werden Anne Liza Makkinga en boeve's Saforet 2e in het 1.40 m springen. In het 1e onderdeel van de junioren behaalde Frank zowel met Winchester HS en Colorado HS mooie resultaten door op een 3e en 7e plaats te eindigen.
Hendrik Jan wist in de openingsrubriek van de youngriders 1e en 3e te worden met Cerona Z en Up to Date.
Danny Schaper en Willow behaalde een 12e plaats in de openingsrubriek voor de senioren.
 
Op de zaterdag stond er wederom een 1.40 m proef klaar. Anne Liza en boeve's Saforet behaalden een 11e plaats.
Frank behaalde bij het 2e onderdeel van de junioren wederom goede resultaten met Winchester en Colorado zij werden 4e en 6e. Hendrik Jan werd bij het 2e onderdeel van de youngriders 9e met Up to date.
In het 2e onderdeel bij de senioren was er een 3e plaats voor Anne Liza en boeve's Montreux.
 
 
Dalfsen 22 en 23 april 2011
Hans van der Kolk en Janse's Veralin (v. orlando) hebben in het Z springen een 2e plaats behaald. Ook was er voor Hans nog een 10e plaats in het L springen, die hij behaalde met Adventure (v. padinus).
Ellen van Asselt werd in het L springen 8e met Apricot.
In het B springen was er een 4e plaats voor Emmy van Asselt met Anastacia en Wim Veltmaat behaalde met Aloma WP in dezelfde rubriek een 7e plaats.
 
Op de zaterdagochtend werd er in de B dressuur een 5e plaats behaald door Arjan Kin met Lex (v. glennridge) Zij behaalden 189 pt.
Aniek Veltmaat behaalde met Aloma WP een 4e plaats in de L1 dressuur. Carien Veltmaat startte zaterdagmiddag met Atlas D. in de L1 dressuur en behaalde een mooie 2e plaats met 195 pt.
 
Albergen 14 t/m 17 april 2011
In het L springen was er een 8e plaats voor Ellen van Asselt met Apricot. Hendrik Jan werd in deze rubriek 9e met Balboa HS (v. tygo). In het Z springen was er een 12e plaats voor  Hendrik Jan en Zudih HS (v. eurocommerce washington). in het ZZ was er voor Hendrik Jan en Wervel HS (v. Corland) een 9e plaats.
In de VDB-cup voor junioeren was er een 2e plaats voor Frank en Winchester HS. Hendrik Jan werd bij de youngriders 1e met Up to Date (v. kigali).

 
CSI Moorsele (Junioren, Youngriders, Pony's)
Hendrik Jan en Frank Schuttert kwamen dit weekend aan de start in het Belgische Moorsele. Met verschillende paarden reden zijn foutloos. Frank behaalde o.a. een 6e plaats met Zalsa HS en Hendrik Jan een 6e plaats met Up to Date in het 1.40 m springen.

Wierden 5 t/m 14 april 2011
In het 1.40 m springen was er een 7e plaats voor Danny Schaper met Von Dutch (v. corland) en een 9e plaats voor Danny met Willow.
In het 1.30 m springen werden Hendrik Jan en Zudith HS 3e. Hans van der Kolk en Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve) werden in deze rubriek 8e. Niels Nanning werd 12e met Arly (v. querlybet hero).
In het 1.35 m springen werd Niels Nanning met Vitos 2e.

 
Nieuwleusen 14 april 2011
In de klasse L2 dressuur was er een 3e plaats voor Rita Dijk en Wederik de W. Zij behaalden 189 punten.
 
Hardenberg zaterdag 9 april 2011
Albert Koobs en Ravage behaalden in het L springen progressief een 3e plaats.
 
Indoor Tolbert 1 t/m 9 april 2011
Stefan Adamowicz en Centerfold S.A. (v. canturo) hebben een 1e prijs behaald bij de 4 jarige springpaarden.
In het L en M springen behaalde Stefan met Sans Souci S.A.  en Zovidius S.A. een 2e plaats.
In de 1e rubriek van het Z springen behaalde Anne Liza Makkinga een 7e plaats met boeve's Cleaveland. Stefan werd 11e met Zantos S.A. In de 2e rubriek Z springen was er voor Stefan een 4e en 6e plaats met Zindor S.A. en Zantos S.A. Anne Liza Makkinga behaalde in dezelfde rubriek een 12e plaats met Celena Z.
In de ZZ finale was er een 3e plaats voor Anne Liza met boeve's Colmander.
 
Hoogeveen vrijdag 1 april 2010
In de L2 heeft Rita Dijk met Wederik de W. een 3e plaats behaald.
 
CSI ** Moorsele (Belgie) 25 t/m 27 maart 2011
Anne Liza Makkinga is dit weekend aan de start gekomen in Moorsele.
Met Zazzle behaalde ze een 2e en 3e plaats in het 1.20 m springen. Met boeve's Cleaveland behaalde ze een 6e plaats met de jonge springpaarden. Met boeve's Salinger werd ze 2e en 8e in het 1.30 en 1.35 m springen.
 
Laag-soeren 27 maart 2011
Wendy Timmers reed Zsa Zsa D in het L springen naar een 5e plaats.
Met Zimone werd ze 6e in het M springen.
 
CSI **/***/YH Follonica (Italie)
In de 1e week van de Toscaanse springtour was er een 6e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Wervel in het 1.35 m jachtparcours. Met Amaretto JR. behaalde hij een 9e plaats bij de 6 jarige springpaarden.
 
In de 2e week van de Toscaanse springtour behaalde Hendrik Jan met Amaretto JR. een 2e plaats bij de 6 jarige springpaarden.
 
start en uitslagen van week 2 zijn te raadplegen via de onderstaande link:
 
In de 2e week behaalde Hendrik Jan met Amaretto J.R. een 2e plaats bij de 6 jarige springpaarden.
Met Zjonniecara werd hij 13e n het 1.35 m springen. Met Wervel behaalde hij nog een 8e plaats in het 1.40 m springen.
 
Asten 12 maart 2011
Anne Liza Makkinga en boeve's Montreux werden 1e en 6e in het 1.40 m springen en behaalden uiteindelijk de prix du vainqueur.
Met boeve's Colmander was Anne Liza nog een keer 12e in het 1.35 m springen.
 
Balkbrug 12 maart 2011
Rita Dijk en Wederik de W. behaalden in Balkbrug een 6e plaats in de L1 dressuur.
 
 
Ambt-Delden 5 en 6 maart 2011
In het M springen was er een 9e plaats voor Frank Schuttert en Absalom HS (v. indoctro).
 
Bathmen 2 maart 2011
In het Z springen was er een 3e plaats voor Niels Nanning met Vitos. Hans van der Kolk werd 5e met Ziezo.
Anne Liza Makkinga en boeve's Salinger werden 11e in het ZZ springen. Ook werd ze 5e met boeve's Montreux.
In het 1.40 m springen was er een 11e plaats voor Anne Liza en boeve's Montreux.
In de Derby behaalden Anne Liza en boeve's Saforet een mooie 3e plaats.
 
Marienheem 26 en 27 februari 2011
In Marienheem deden leden van Lr. de Heideruiters weer goede zaken.
Op de zaterdag was er een 4e plaats voor Albert Koobs met Ravage (v. damocles). Stefan Adamowicz wer met Rallino SA (v. rockland) 4e in het M springen.
In het Z springen was er een 2e plaats voor Niels Nanning met Vitos (v. cantos) Stefan werd in dezelfde rubriek 5e met Zindor SA (v. Radisson) en met Zantos SA behaalde hij een 11e plaats.
 
Op de zondag was er voor Sabine Hof een 1e en 13e plaats in het B springen. Ellen van Asselt werd in dezelfde rubriek 8e met Biotop. Emmy van Asselt en Anastacia (v. triomphe) werden 17e in het B springen.
 
Hellendoorn 22 t/m 26 februari 2011
In het Z springen was er een 4e plaats voor Anne Liza Makkinga en boeve's Cleaveland. Hans van der Kolk werd 8e met Uncle Sam.
In het ZZ springen was er een 1e plaats voor Hans met Ulady en een 2e plaats voor Anne Liza met boeve's Montreux.
In het B springen werd Sabine hof 4e met boeve's Onedin en Collin Reinders 13e met Boeing R.
 
Laag -soeren 21 februari 2011
Wendy Timmers heeft in het L springen een 7e prijs behaald met Zimone (v. larenco) In het M springen was ze 8e met Zimone en 10e met Zidane (v. celano).
 
CSI *** Neumunster 18 t/m 20 februari 2011
Hendrik Jan Schuttert start dit weekend op het 3 sterren concours Neumunster.
Met Up to date heeft hij een 8e plaats behaald in het 1.50 m springen.
 
Resultaten kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.
 
Livestream van dit concours kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken (livestream is gratis)
 
CSI ** Aarhus 12 (Denemarken) en 13 februari 2011
Danny Schaper en Willow behaalden in de GP (1.45 m) op zondagmiddag een mooie 3e plaats.
 
CSI*** Dortmund (Duitsland) 9 t/m 13 februari 2011
Hendrik Jan Schuttert neemt dit weekend deel aan het 3 sterren concours in Dortmund.
Met Cerona Z werd hij 11e in een 1.45 m parcours. In de Grote Prijs die werd verreden over 1.55 m, wist hij een mooie 14e plaats te behalen, door in het basis parcours foutloos te blijven, in de barrage kreeg hij helaas 2 balken.
 
Resultaten kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.
 
Livestream van dit concours kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.

 
Luttenberg 12 en 13 februari 2011
In het Z springen was er een 6e plaats voor Hans van der Kolk en Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).
 
Staphorst 9 t/m 12 februari 2011
In het L springen was er een 1e en 2e plaats voor Albert Koobs met Ravage (v. damocles).
 
Wierden 11 en 12 februari 2011
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari was er weer gelegenheid om een springparcours te rijden in mange de Vossenbos in Wierden. Frank Schuttert en Zalsa HS (v. cantos) behaalden in het M springen een 12e plaats.
Anne Liza Makkinga en boeve's Montreux behaalden een 4e plaats in het ZZ springen.
 
Westervoort zondag 6 februari 2011
Wendy Timmers en Sasha DDH behaalden in het M springen een mooie 7e plaats.
 
CSIJCH Roggel 4 t/m 6 februari 2011
Frank Schuttert startte afgelopen weekend 2 paarden bij de junioren. Hij werd met Wervel HS (v. corland) 8e en 11e in de small tour. In de finale behaalde hij een 9e plaats in het over 1.30 m verreden parcours. Met Wichester HS wist Frank de finale van de big tour te winnen op de zondagmiddag.
 
Olst 29 t/m 30 januari 2011
Stefan Adamowicz en Sans Souci SA (v. cardento) behaalden een mooie 5e plaats in het L springen.
 
 
CSI ** Roggel 27 t/m 30 januari 2011
Anne Liza Makkinga en Zazzle zijn 1e en 2e geworden bij de jonge paarden rubriek die werd verreden over een 1.30 m parcours.
In het 1.35 m springen op de tweede dag was er een 10e plaats voor Hans van der Kolk met Janse's Up and Coming. In het 1.40 m was er een 9e plaats voor Hans met True Colour. Verder bezette hij met Ulady (guidam) nog 8e plaats in het 1.30 m springen.
In de finale van het 1.35 m was er een 7e plaats voor Hans met Janse's Up and Coming.
 
De rest van de resultaten volgen.
Wilt u de start en uitslagen bekijken kan dat via de onderstaande link.
 
Veeningen 29 januari 2011
In de M1 dressuur was er een 3e plaats voor Willeke Boeve met boeve's Zallure (v. quite easy).

 
CSI **** jumping Amsterdam 20 t/m 23 januari 2011
Hendrik Jan Schuttert kreeg van bondscoach Rob Ehrens een rabobank startplaats voor jumping Amsterdam. Na Maastricht was dit de tweede keer dat hij mocht starten op een 4 sterren wedstrijd.
In het 1.50 m springen was er een mooie 2e plaats voor Hendrik Jan met Up to Date (v. Kigali). In de Grote Prijs die op de zondagmiddag werd verreden wist hij met Cerona Z (v. celano) in het basisparcours dat 1.60 m hoog staat foutloos te blijven. In de barrage reed hij wederom foutloos en mocht hij de 6e prijs in ontvangst nemen.
 
 
Didam zondag 23 januari 2011
Wendy Timmers heeft afgelopen weekend op het indoor concours in Didam, meerdere paarden voor De Havikerwaard gestart. Met Sasha DDH (v. pokemon DDH) behaalde ze een mooie 7e plaats in het M springen. In het L springen werd ze 11e met Zsa Zsa D (v. Larenco).
 
Hardenberg zaterdag 22 januari 2011 Kringkampioenschappen dressuur
Rita Dijk en Wederik de W.  waren de enige Heideruiter combinatie die deelnam aan dit kampioenschap. Zij hielden de eer van de club hoor door 3e te worden in de klasse L1. Tevens mogen zij door naar de Overijsselse Kampioenschappen.
 
Hardenberg paard 2011 19 t/m 22 januari 2011
In het B springen was er een 7e plaats voor Ellen van Asselt en Biotop (v. padinus).
Hans van der Kolk behaalde met Freddy (v. couleur rubin) een 3e plaats in het L springen.
 
Bij de 6 en 7 jarige springpaarden was er een 1e plaats voor Anne Liza Makkinga en boeve's Cleaveland (v. clearway).
In het ZZ springen was er een 12e plaats voor Anne Liza en boeve's Salinger. In de ZZ finale haalde Danny Schaper met Von Dutch een mooie 1e plaats. In het 1.40 m springen een 2e plaats voor Anne Liza en boeve's Montreux. Hans van der Kolk werd 4e met Janse's Up and Coming.
 
De Grote Prijs van Hardenberg werd gewonnen door Danny Schaper met Willow (v. guidam).
 
 
Zwolle international CSI ** 13 t/m 16 januari 2011
Anne Liza Makkinga en boeve's Colmander behaalden bij de jonge paarden een mooie 3e plaats. Hans van der Kolk werd 8e met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).
In het 1.35 m springen was er een 16e plaats voor Hendrik Jan Schuttert en Wervel (v. corland). Anne Liza behaalde in deze rubriek een 22e plaats met boeve's Salinger (v. oswin).
Hans van der Kolk reed met Janse's Up and Coming na een 7e plaats in het 1.40 m springen. Danny Schaper werd in deze rubriek 19e met Von Dutch (v. corland).
In het 1.45 m springen was er een 17e plaats voor Frank Schuttert met Wichester HS, Hendrik Jan en Cerona Z werden 23e in deze rubriek.
 
Op de tweede dag van Zwolle International reden leden van Lr. de Heideruiters zich wederom in de kijker. Hendrik Jan en Wervel werden 5e in het 1.35 m. Hans van der Kolk en Ulady mochten zich in deze rubriek opstellen op plaats 12.
Bij de jonge paarden was er een 1e plaats voor Hendrik Jan en Zudith HS.
In het 1.40 m springen was er een 26e plaats voor Anne Liza Makkinga en boeve's Saforet. In het 1.45 m heeft Danny Schaper zijn paard Willow gestart dit resulteerde in een een mooie 8e plaats.
 
Op de derde dag was er in het 1.40 m springen een 21e plaats voor Hendrik Jan met Up to date. In de tweede manche is Hendrik Jan uiteindelijk 17e geworden.
In de finale van het 1.35 m springen was er een mooie 8e plaats voor Hans met Ulady (v. guidam).
 
In de finale van de GMB jonge springpaarden competitie werd en bij de 6 jarige springpaarden een 1e en 6e plaats behaald door Anne Liza Makkinga en boeve's Cleaveland (v. clearway) en Zazzle. Niels Nanning en Zinta (v. zodiak) mochten zich opstellen op plaats 4.
Bij de 5 jarige springpaarden was een mooie 2e plaats voor Frank Schuttert met Arc de thriomphe HS (v. triomphe de muze). Een 7e plaats was er voor Hendrik Jan en Ace HS (v. berlin).
 
Op de laatste dag was er in het 1.35 m springen een 5e plaats voor Anne Liza met boeve's Montreux. Hans werd in deze rubriek 13e met True Colour (v. karandasj).
In de finale van de jonge paarden was er een 5e plaats voor Hendrik Jan met Zudith HS. Frank werd 7e met Arch de triomphe.
In de Grote Prijs was er een 5e plaats voor Danny Schaper met Willow. Hendrik Jan werd 6e met Cerona Z. Frank werd 12e met Winchester HS.
 
Balkbrug zaterdat 15 januari 2011 kringkampioenschappen
Wim Veltmaat met Aloma WP (v. sam R) en Albert Koobs met Ravage (v. damocles) mogen door naar de Overijsselse Kampioenschappen in de klasse B en L springen.
 
Beilen zondag 9 januari 2011
Albert Koobs en Ravage behaalden in het L springen een mooie 3e plaats.
 
CSI ** Zuidbroek 6 t/m 8 januari 2011
In het 1.30 m springen was er op de eerste dag een 9e plaats voor Hans van der Kolk met Ulady. Hendrik Jan Schuttert haalde een 11e plaats met Wervel.
De start en uitslagen van deze week kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.
 
Zwolle international CSI *
Frank Schuttert en Wichester HS behaalde op de eerste dag in het 1.40 m springen een mooie 2e plaats, op de tweede dag was er een 1e plaats voor hen. Met Colorado HS behaalde hij op de eerste dag in het 1.35 m een 7e plaats, op de tweede dag werd hij 3e.
Met Winchester HS wist Frank in de Grote Prijs foutloos te blijven in een tijd van 38,45 sec. hiermee pakte hij de overwinning!
 
De startlijsten en uitslagen van deze week en volgende week kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.
 
GMB jonge springpaarden competitie
De tussenstand van de GMB jonge springpaarden competitie is te vinden door op de onderstaande link te klikken.
http://www.jongepaardencompetitie.nl/paginas/StartlijstenUitslagen helemaal onderaan de pagina is de tussenstand te vinden.
 
Marienheem 26 t/m 30 december 2010
Collin Reinders heeft zich geplaatst voor de B finale met het paard Boeing R (v. indoctro).
In het L springen zadelde Anne Liza Makkinga Andro zij behaalden een 1e en 2e plaats en mogen terug komen voor de finale op woendagavond. Hendrik Jan behaalde in dezelfde rubriek een 5e en 7e plaats met Ballandor HS (landor S) en een 7e plaats met Amaretto (v. indorado).
Wim Veltmaat en Aloma WP (v. sam R) behaalden een 10e plaats in het B springen. Zij mogen ook terugkomen voor de finale op woensdagavond.
 
Anne Liza Makkinga en Zazzle behaalde in het M springen een 1e prijs, tevens behaalde zij een 5e plaats met boeve's Cleaveland. Met beide paarden mag zij deelnemen aan de finale op donderdagavond.
Frank Schuttert en Arc de triompf HS behaalde nog een mooie 8e plaats in het M springen.
In het Z springen wat een 5e plaats voor Hendrik Jan Schuttert met Wervel (v. corland). Frank Schuttert zadelde Winchester HS en behaalde een 10e plaats.
 
Op de vierde dag van de sallandse ruiterdagen was er een 10e prijs voor Hans van de Kolk met Que Z (v. quinar Z) Anne Liza Makkinga behaalde in de L finale een 8e prijs met het paard Andro (v. lupicor)
Voor de M finale hebben op dit moment Hans van der Kolk en Anne Liza Makkinga zich geplaatst met Verotine, Zazzle en boeve's Cleaveland. Voor de Z finale heeft Anne Liza Makkinga zich geplaatst met boeve's Salinger.
Alvorens de finales vanavond plaatsvinden worden er nog twee M,  Z en  ZZ rubrieken verreden.

Op de vijfde en laatste dag was er een 2e en 3e plaats voor Hans van der Kolk met Janse's Up and Coming en True colour in het ZZ springen. Anne Liza Makkinga werd 4e met boeve's Montreux. Hans werd in het Z springen nog een keer 3e met Ziezo.
In de M finale was er een 3e plaats voor Anne Liza Makkinga met Zazzle. Hans werd 6e met Verotine (v. emilion). In de Z/ZZ ging de Gouden Aar naar Anne Liza met boeve's Montreux. Hans mocht zich wederom opstellen op plaats 6 met Ziezo.

Hellendoorn 23 t/m 30 december 2010
Carien Veltmaat behaalde met het paard Atlas D (v. havel) een 2e en 3e prijs in de L1 dressuur. Anne Liza Makkinga zadelde voor de B dressuur boeve's Colmander en behaalde een 4e plaats.


Raalte 11 en 12 december 2010
Barbara van Nieuwenhuizen behaalde een mooie 1e plaats in het L springen met Piave. Hans van der Kolk deed goede zaken door met Freddy (v. couleur rubin) en Que Z (v. quinar Z) een 4e en 9e plaats te behalen.
In het M was er nog een 5e plaats voor Hans met Verotine. Anne Liza en boeve's Clearway werden 8e. In het Z/ZZ was er voor Hans met Ulady een 3e plaats en voor Anne Liza een 8e plaats.
 
Den Ham 11 en 12 december 2010
Carien Veltmaat en Atlas D (v. havel) behaalden in de L1 dressuur een 4e plaats.
In de B dressuur was er een 2e plaats voor Anne Liza Makkinga en boeve's Clearway.
 
 
Hippisch Hengelo 1 t/m 12 december 2010
De 2e week van Hippisch Hengelo is inmiddels van start gegaan. Hendrik Jan zadelde Zudith HS voor de jonge springpaarden rubriek (1.30 - 1.35 m) en zij behaalden een 15e plaats.
Danny Schaper en Von Dutch werden 14e in het 1.40 m parcours. Met Willow wist hij op plaats 19 te eindigen in de Big Tour.
 
Voor een 1.40 m rubriek zadelde Hendrik Jan Undiamo (v. andiamo) zij behaalden een 23e plaats van de 95 starts.
Frank Schuttert en Wichester HS waren 7e in de Big Tour die werd verreden over een 1.45 m parcours. Hendrik Jan werd ook nog een keer 19e met Up to date.
Bij de finale van de Young Horses was er wederom een mooie plaatsering voor Hendrik Jan en Zudith HS zij behaalden een 3e plaats.
 
In de Twente Cup was er nog een mooie 1e plaats voor Hendrik Jan met Zudith en een 2e plaats voor Anne Liza met boeve's Saforet.

Voor actuele start en uitslagen kunt u op de onderstaande link klikken.


Hippisch Hengelo is ook te volgen via http://www.uhorse.tv/ (tegen betaling)


Hippisch Hengelo 1 t/m 12 december 2010
Afgelopen woensdag is Hippisch Hengelo weer van start gegaan. De eerste dag stond in het teken van de Nationale en Hengstencompetitie dressuur. Vanaf donderdag 2 december staat Hippisch Hengelo in het teken van het springen voor Junioren en Young Riders.
 
Hendrik Jan en Zjonniecara HS deden goede zaken door in de openingsrubriek van de Young Riders (small tour) een 7e plaats te behalen. In de Big Tour reed Hendrik Jan Undiamo HS naar een 8e plaats.
 
Frank Schuttert zadelde Colorado HS in de Big Tour voor Junioren en zij behaalden een 4e plaats.
Hendrik Jan en Frank behaalde ook zeer goede resultaten in de Grote Prijs voor Young Riders en Junioren. Hendrik Jan werd 2e met Cerona Z en Frank werd 1e met Winchester HS. 

 
Balkbrug 2 t/m 4 december 2010
Albert Koobs deed in balkbrug goede zaken door een 9e prijs in het B springen te halen en een 11e prijs in het L springen met Ravage (v. damocles).
Ellen van Asselt en Biotop (v. padinus) reden in het B springen een foutloos parcours en kregen 49,5 stijlpunt, dit was goed was voor een 12e plaats.
In het L springen was er een mooie 6e plaats voor Danny Schaper en Baltimore (v. hamar).
Anne Liza Makkinga en Zazzle behaalden een 11e plaats in het Z springen.

 
Veeningen 27 november 2010
Rita Dijk en Wederik de W. (v. flemmingh) behaalden in de klasse L1 dressuur een mooie 6e plaats met 188 punten.
 
Stuifzand 27 november 2010
Albert Koobs behaalde met zijn paard Ravage een mooie 6e plaats in het B springen.
 
 
 
 
 
Stegeren 24 november 2010
Op 24 november jl. kregen 11 hengsten groen licht tijdens het eindexamen van het verrichtingsonderzoek. Deze hengsten waren wederom gestationeerd op de Driehoekhoeve van de Fam. Schuttert te Stegeren. Tijl van Genugten reed o.a. num. 14 (Stakkato x Cassini I) en num. 3 (Calvino Z x Caretano Z) Deze hengsten haalde 79 en 80 punten.
 
 
 
 
CSI **** Maastricht 18 t/m 21 november 2010
Hendrik Jan Schuttert en Up to Date (v. kigali) behaalde een mooie 8e en 9e plaats in het 1.45 m.
 
 
 
Exloo 21 november 2010
Albert Koobs en Ravage behaalden afgelopen weekend in het B springen progressief een mooie 3e plaats.
 
 
 
Raalte 20 november 2010
In het L springen was er een 2e plaats voor Barbara van Nieuwenhuizen met Uvita.
 
Laag- Soeren 19 november 2010 GMB jonge springpaarden competitie
Bij de 5 jarige springpaarden was er een 3e plaats voor Niels Nanning met Arly. Danny Schapers behaalde een 5e plaats met Aragorn en Frank Schuttert werd 8e met Absolom HS (v. indoctro).
Bij de 6 jarige springpaarden was er een 2e plaats voor Anne Liza Makkinga met boeve's Colmander. Stefan Adomowicz werd 8e met Zantos S.A.
 
Marienheem 13 en 14 november 2010
Op de zaterdag behaalde Barbara van Nieuwenhuizen een 6e plaats met Uvita (v. namelus R) en een 17e plaats met Piave.
Albert Koobs en Ravage mochten op zondag in het B springen een 6e prijs ophalen.
In het L springen was er een 11e prijs voor Wendy Timmers met Adventure (v. argentinus)
 
 
Saasveld 10 t/m 14 november 2010
Wendy Timmers heeft afgelopen vrijdag deelgenomen aan de Hunterclass met boeve's Calvin Klein (v. Cristo) deze combinatie reed een foutloos parcours en kreeg 77 stijlpunten, dit was goed voor een mooie 4e plaats.
 
Jumping indoor Luttenberg 9 t/m 13 november 2010
Hans van der Klok behaalde in het L springen een 9e plaats met Freddy (v. couleur rubin).
 
Op de woensdag werd de GMB jonge springpaarden competitie verreden. Bij de 4 jarige paarden noteerde Danny Schaper  met Bolinus (v. colandro) een 5e plaats, Niels Nanning en Belrose behaalden een 9e plaats. Hendrik Jan Schuttert mocht zich opstellen op plaats 12 met Ballandor HS.
Bij de 5 jarige springpaarden was er een mooie 5e plaats voor Niels met Arly (v. querlybet hero) Stefan Adamowicz en Rallino S.A. (v. rockland) behaalden een 9e plaats. Hendrik Jan mocht nog een 10e prijs in ontvangst nemen met Ace HS (v. berlin).
Bij de 6 jarige springpaarden was er een 1e en 3e plaats voor Anne Liza Makkinga met Zazzle en boeves Cleaveland (v. clearway) Stefan adamowicz behaalde in deze rubriek een mooie 4e plaats met Zantos S.A. (v. cantos)
 
Ellen van Asselt behaalde een mooie 2e plaats met Biotop (v. padinus) in het B springen. Ze reed een foutloos parcours en behaalde 50,5 voor de stijlpunten.
 
In het Z springen op de zaterdag behaalde Anne Liza Makkinga met boeve's Cleaveland een 3e plaats.
 
Op zaterdagavond in het 1.40 m springen, was er een 2e plaats voor Frank Schuttert met Winchester HS, een 3e plaats voor Danny Schaper met Willow en een 4e plaats voor Anne Liza met boeve's Saforet.
 
Zuidwolde 13 november 2010
Rita Dijk en Wederik de W. behaalde in de L1 dressuur een 3e plaats.
 
Wierden 30 oktober t/m 6 november 2010
Enkele leden van Lr. de Heideruiters hebben zich weer opgegeven om deze week zowel nationaal als internationaal mee te  kunnen doen in Wierden. Startlijsten en uitslagen en andere informatie kunt u vinden op www.eschruiters.nl Wilt u via livestream indoor Wierden volgen kunt u naar www.uhorse.tv.
 
In het L springen op maandag 1 november behaalde Danny Schaper met Baltimore een 4e plaats. Anne Liza Makkinga en boeve's Landstein (v. landfein) behaalden een 1e plaats in de klasse L.
 
In het M springen op dinsdag 2 november behaalde Niels Nanning met Arly (v. querlybet hero) een mooie 3e plaats. Op de 5e plaats mocht Danny Schaper zich opstellen met Aragorn, ook behaalde hij een 5e plaats met Arko.
Anne Liza Makkinga en Frank Schuttert streden in groep 4 in het 2 fasen M parcours om de prijzen. Anne Liza werd 3e met Zazzle (v. gran corrado) en Frank werd 8e met Arc de triomphe HS (v. triomphe de muze).
 
Op de woensdag werd er gestreden in de klasse Z en de M finale. Leden van de Heideruiters zaten helaas net buiten de prijzen.
 
In het Z springen (jachtparcours) op vrijdag behaalde Stefan Adamowicz met Zantos S.A. (v. cantos) een mooie 2e plaats.
Hans van der Kolk behaalde met Janse's Up and Coming een 8 plaats in het 1.35.
In het 1.40 m springparcours behaalde Hendrik Jan Schuttert een 2e plaats met Up to date en Anne Liza Makkinga een 6e plaats met boeve's Saforet.
 
Op de afsluitende dag behaalde Hendrik Jan met Zjonniecara een 6e plaats in de finale van de klasse Z. In de Grote Prijs zadelde Hendrik Jan Up to date (v. kigali) en ze behaalden een mooie 4e plaats.
 
 
 
Denekamp GMB competitie springpaarden
Niels Nanning en belrose (v. action breaker) behaalde wederom een goed resultaat, door 2e te worden bij de 4 jarige springpaarden. Danny Schaper werd 6e en 7e met Baltimore (v. hamar) en bolinus (v. colandro).
Bij de 5 jarige springpaarden behaalde danny met Adios een 3e plaats. Niels Nanning en Arly mochten zich opstellen op plaats 6.
 
SGW Hattem 30 oktober 2010
Albert Koobs en zijn paard unannounced pleasure (v. fench buffet) behaalden een 6e plaats in klasse B SGW.
In de klasse L SGW behaalde Hans van der Kolk met Indy Z (v. indoctro) een mooie 2 plaats.
 
Denekamp 26 oktober 2010
Danny Schapper en Von Dutch (v. corland) behaalden een 2e plaats in het hengstenspringen klasse ZZ.
 
Marienheem 23 oktober 2010
Danny Schaper behaalde met Adios (v. guidam) een 4e prijs in het M springen. Zij waren foutloos in de tijd van 34.55.
Met Aragorn (v. guidam) reed Danny ook een foutloos parcours en mocht zich opstellen op plaats 10.
 
 
 
Bathmen 22 oktober (GMB jonge springpaarden competitie 2010)
de 2e GMB selectiewedstrijd werd verreden in Bathmen. Niels Nanning en Belrose (v. action breaker) behaalden een 4e plaats. Ze behaalden een 7.8 voor het rijden en gaan tussen de hindernissen en voor techniek en vermogen kregen zij een 8.2.
Hendrik Jan Schuttert en Ballandor HS (v. landor S) kregen een 7.4 voor het gaan tussen de hindernissen en een 8.0 voor techniek en vermogen. Hiermee behaalden zijn een 13e plaats.
Danny Schaper en Bolinus (v. colandro) behaalden een 15e plaats en kregen 2 x een 7,5.
 
Bij de 5 jarige springpaarden behaalde Danny met Adios (v. guidam) een 3e plaats.
 
 
 
Olst  16 en 17 oktober 2010
Wim Veltmaat behaalde in het B springen met Aloma WP (v. sam r) een 3e prijs.
 
CSI ** Odense (Denemarken) 14 t/m 18 oktober 2010
Op het 2 sterren concours in Denemarken behaalde Hendrik Jan een 6e plaats met Up to Date (v. kigali).
Frank Schuttert behaalde met Winchester HS een 2e plaats in de Medium Tour.
In de finale van de Medium Tour behaalde Hendrik Jan een 2e plaats met Up to date. Tevens behaalde hij in het 2 fasen parcours (1.35 m) met Zudith HS een 2e plaats.
 
Luttenberg Flexjump woesdag 13 oktober 2010
Hans van der Kolk heeft in het 1.40 m springen op de flexjump in Luttenberg een 3e plaats behaald met Janse's Up and Coming (v. fuego du prelet).
 
Saasveld 9 t/m 15 oktober 2010
Enkele leden van Lr. de Heideruiters uit Ommen kwamen weer aan de start bij de Molenruiters uit Saasveld.
Danny Schaper behaalde met Arko (v. guidam) een 5e plaats in het L springen. Tevens behaalde Anne Liza Makkinga met boeve's Cumanos (v. cassini) een 10e plaats in het L springen.
Anne Liza Makkinga deed ook goede zaken in het Z en ZZ springen door met boeve's Saforet, boeve's Colmander, boeve's Cleaveland en boeve's Lozonais een 9e, 6e, 5e en 4e plaats te bemachtigen.
 
CSI *** Wiener Neustadt (Oostenrijk) 7 t/m 10 oktober 2010
Op de eerst dag van het 3 sterren concours in Oostenrijk heeft Hendrik Jan Schuttert met Zjonniecara HS (v. eurocommerce washington) een 9e plaats behaald in de Youngsters Tour. Met Cerona Z (v. Celano) behaalde Hendrik Jan in de 1.45 m openingsproef een mooie 2e plaats.
Op de tweede dag werd er wederom een goede prestatie neergezet door Hendrik Jan met Cerona Z, ditmaal behaalden zij een 3e plaats in de Big Tour (1.45).
Op de derde dag was het wederom raak; Hendrik Jan en Up to date (v. kigali) werden 7e in de Big Tour. Deze werd verreden over een 1.45 m parcours.
In de finale van de Youngsters Tour werden Hendrik Jan en Zjonniecara 8e.
Op de laatste dag van het 3 sterrenconcours in Oostenrijk behaalde Hendrik Jan met Cerona Z een mooie 9e plaats in de Grote Prijs.
 
U kunt op de onderstaande link klikken als u de resultaten wilt raadplegen.
 
Raalte zaterdag 9 oktober 2010
Leonie Hof heeft met boeve's Onedin een 6e plaats behaald in de L2 dressuur.
 
Pesse zaterdag 9 oktober 2010
Willeke Boeve heeft in de klasse M1 een mooie 3e plaats behaald met boeve's Zallure (v. quite easy) zij scoorden 187 punten.
 
Lonneker vrijdag 8 oktober 2010 (Twente Cup)
Op vrijdag 8 oktober werd de eerste selectiewedstrijd weer verreden om de Twente Cup voor de klasse Z en ZZ. Anne Liza Makkinga behaalde met boeve's Saforet (v. lord lepanto) een mooie 2e plaats in het klassiek direct op tijd.
Het tweede parcours bestond uit een klassiek met barrage. Danny Schaper behaalde hier een 4e plaats met Von Dutch (v. corland).
 
IJsselmuiden 7 oktober 2010 (GMB jonge springpaarden competitie 2010)
Een aantal leden van Lr. de Heideruiters hebben in IJsselmuiden meegedaan aan de GMB competitie.
 
Niels Nanning haalde met Belrose (v. action breaker) een mooie 2e plaats bij de 4 jarige springpaarden. Er werd een 8.0 behaald voor het vermogen en de techniek en het rijden/gaan tussen de hindernissen werd beloond met een 7.0.
Danny Schaper eindigde met Bolinus (v. colandro) op de 4e plaats. Een 7.5 werd behaald voor het vermogen en de techniek en een 8.0 voor het rijden/gaan tusen de hindernissen.
Bij de competitie voor de 6 jarige springpaarden werd een 3e plaats behaald door Anne Liza Makkinga met Zazzle (v. gran corrado). Op plaats 7 mocht Hans van der Kolk zich opstellen met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).
 
Wk jonge paarden in Lanaken 23 t/m 26 september 2010
Vandaag is het wk voor jonge springpaarden begonnen in Lanaken. Hendrik Jan Schuttert en Danny Schaper zijn hiervoor naar België afgereist.
Wilt u de actuele resultaten volgen kunt u de onderstaande link raadplegen.
u kiest een taal, klikt dan op jumping (links op uw scherm) en daarna kunt u kiezen voor startlijsten en resultaten.
 
Hendrik Jan behaalde in de 2e kwalificatiewedstrijd met Zudith HS (v. eurocommerce washington) een mooie 4e plaats bij de 6 jarige springpaarden.
In de rubriek Sires of the world (voor goedgekeurde hengsten) behaalde Danny Schaper met Willow een mooie 18e plaats.
In de troostfinales op de zaterdag was Hendrik Jan foutloos met beide paarden en werd hij 13e met Zudith HS. Met Ace HS (v. berlin) was hij een fractie te langzaam om in de prijzen te vallen.
 
Beerze 25 september 2010
Leonie Hof behaalde met boeve's Fiesta een 4e plaats in de klasse B dressuur.
 
Den Ham zaterdag 18 september 2010
Afgelopen zaterdag organiseerde de Lourenshoeve uit Den Ham een dressuurconcours.
Rita Dijk behaalde hier een 4e plaats met Wederik de W. Leonie Hof behaalde in de klasse L11 een mooie 2e plaats.
Ook Willeke boeve behaalde met boeve's Zallure (v. quite easy) een mooie 2e plaats in de klasse M1.
 
CSI ** Neeroeteren (Belgie)  17 t/m 19 september 2010
Het weekend is nog niet een voorbij en Hendrik Jan heeft al verschillende prijzen binnen gehaald.
Met Zjonniecara HS (v. eurocommerce washington) behaalde hij een 3e plaats in het 1.30 m parcours voor de jonge paarden. In het 1.40 m parcours behaalde hij met Undiamo HS (v. andiamo) een 4e plaats.
Zowel op de vrijdag als op de zaterdag zadelde hij Cerona Z (v. celano) voor het 1.45 parcours. Hij behaalde hier een 3e en 7e plaats. De grote Prijs wordt morgenmiddag (zondag) verreden. Voor actuele resultaten kunt u de onderstaande link raadplegen.
 
Den Nul 11 en 12 september 2010
Ook in Den Nul reden enkele leden weer vooraan mee.
Wim Veltmaat behaalde een 2e en 5e plaats met Whispering (v. roven xx). Hij kreeg 205 en 191 punten in de L1 dressuur.
Daarnaast behaalde hij een 5e plaats in het B springen met Aloma WP (v. sam r).
Aniek Veltmaat behaalde een 3e prijs in de klasse B dressuur.
 
Resterende uitslagen volgen zsm. wanneer de uitslagenlijst op startlijsten is gepubliceerd.
 
CSI ** Hulsterlo (Belgie) 10 t/m 12 september 2010
Hendrik Jan Schuttert behaalde met Cerona Z (v. celano) een 10e plaats in het 1.40 m springen.
Voor de GP zadelde Hendrik Jan zijn paard Up  to date (v. kigali) en behaalde de 6e plaats in de afsluitende rubriek op de zondagmiddag.
 
 
SGW Gorssel 11 en 12 september 2010
Hans van de Kolk heeft dit weekend deelgenomen aan een SGW wedstrijd in Gorssel klasse L. Hij behaalde met Indy Z een 7e plaats. Hij behaalde 187 punten in de L1 dressuur, hij legde een foutloos parcours en cross af.
 
Den Ham 11 en 12 september 2010
In Den Ham werd afgelopen weekend een dressuurwedstrijd verreden voor de klassen B t/m Z11.
Leonie Hof behaalde met boeve's Onedin (v. oswin) een 3e plaats in de L11 dressuur.
Rita Dijk behaalde met Wederik de W. (v. flemming) 203 punten, wat goed was voor een 1e plaats in de L1 dressuur en een 2e plek als beste combinatie van beide proeven.
 
 
Ommen 4 en 5 september 2010
Op het nieuwe terrein in Dalmsholte hielden de Laarhoeveruiters hun jaarlijkse wedstrijd. De Heideruiters reden weer verschillende keren in de prijzen.
Wim Veltmaat behaalde een 2e plaats met Whispering (v. roven xx) in de L1 dressuur. Rita Dijk behaalde een 5e plaats met Wederik de W. (v. flemmingh) in de L1 dressuur.
In de klasse L11 was er 2 x een 5e plaats voor Leonie Hof met boeve's Onedin (v. oswin).
Carien Veltmaat kwam op de zaterdagochtend aan start met Que Z (v. quinar Z) en behaalde een 5e plaats in de klasse L1.
Op de zaterdagmiddag behaalde Aniek Veltmaat met Aloma WP (v. sam r) een 5e plaats in de B dressuur.
 
Ook in het springparcours werden verschillende prijzen afgehaald door de leden.
Anne- Liza Makkinga behaalde een 4e plaats in het M springen met Zazzle (v. gran corrado). Hendrik Jan Schuttert behaalde in deze rubriek een 10e plaats met Zjonniecara (v. eurocommerce washington).
In het Z springen liet Hans van de Kolk van zich horen door naar huis te gaan met een 4e en 9e prijs. Hij zadelde Ulady (v. guidam) en Uncle Sam (v. Natal) Hendrik Jan mocht nog een 5e prijs in ontvangst nemen.
In het ZZ springen was er nog een 2e plaats voor Anne- Liza met boeve's Saforet (v. lord lepanto) en een 4e plaats van Hans van de Kolk.
 
NK Ermelo 4 en 5 september 2010
Helaas is het verenigingskampioenschap afgelast, maar individueel konden Frank Schuttert en Danny Schaper wel strijden op de gouden medaille. Frank Schuttert behaalde met Colorado HS (v. indorado) een 14e plaats in de klasse Z springen.
Danny zadelde Willow (v. guidam) en behaalde een 6e plaats in de klasse ZZ springen.
 
Dinsdag 31 augustus 2010
Op de Hippiade aankomend weekend word helaas NIET het verenigingskampioenschap verreden.
 
Haarle zondag 22 augustus 2010
Tanja Hulsman reed Arokina (v. trento b) naar een 4e plaats in de L1 dressuur.
 
Wanneperveen Overijsselse Kampioenschappen
Individueel hebben een aantal leden zich kunnen plaatsen voor het NK.
In de Klasse Z springen is Frank Schuttert op en 5e plaats geeindigd met Colorado HS (v. indorado).
In de klasse ZZ heeft Frank zich weten te plaatsen met Winchester HS (v. numero uno) door in het totaalklassement 3e te worden.
Danny Schaper plaats zich voor het NK zowel met Willow (v. guidam) als met Von Dutch (v. corland) door 6e en 9e te worden. Hij zit in een luxe positie door te mogen kiezen welk paard hij meeneemt naar het NK.
 
Als team hebben de Heideruiters een 4e plaats behaald op het verenigingskampioenschap. Dit houdt in dat zij door mogen naar het NK. Het was een gezellige en geslaagde dag. Foto's zijn te vinden in het foto album op deze website.
 
 
Wanneperveen Overijsselse Kampioenschappen
Vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus worden de Overijsselse kampioenschappen dressuur en springen gehouden.
Individueel strijden de volgende combinaties:
Vrijdag
 
Z springen
Frank Schuttert            Colorado HS         (v. indorado)
Hendrik Jan Schuttert    Zjonniecara         (v. eurocommerce Washington)
 
ZZ springen
Danny Schaper             Willow                  (v. quidam)
Hendrik Jan                  Uno Kingston         (v. athlet Z)
Frank Schuttert             Winchester HS       (v. numero uno)
Danny Schaper             Von Dutch             (v. corland)
 
M1 dressuur
Gerard Schuttert           Winola                  (v. kigali) 
 
Zaterdag
B springen
Sabine Hof                   boeve's Onedin       (v. oswin)
 
 
De Heideruiters nemen ook deel aan het Vereningingskampioenschap. Dit houdt in dat 4 leden gaan dressuren en 4 leden gaan springen. Alle punten worden bij elkaar opgesteld. Zitten de Heideruiters bij de beste 4 verenigingen mogen ze door naar het NK.
 
Voor de dressuur komen de volgende leden uit:
Tanja Hulsman     Arokina              (v. trento B) L1     zaterdagmiddag 14.22 uur.
Rita Dijk              Wederik de W   (v. flemming L1     zaterdagmiddag 13.30 uur.
Gerard Schuttert  Winola                (v. kigali) M1        zaterdagmiddag 14.52 uur.
Aniek Veltmaat    Aloma WP           (v. sam r) B          zaterdagmiddag 14.15 uur.
 
Voor het springen:
Albert Koobs         Ravage             (v. Damocles) B            startnummer 5
Frank Schuttert     Arc de Triomph  (v. triomphe de muze) L startnummer 20
Tijl van Genugten  Zermie Asiades  (v. cavelier) L               startnummer 21
Danny Schaper     Adios                 (v. guidam) M               startnummer 27
 
 
Om 13.00 begint de dressuur en om 15.30 begint het springen.
 
 
Mocht u zaterdag zin hebben om de Heideruiters te supporten, kom gerust langs op het concoursterrein in Wanneperveen. Voor informatie over de starttijden en de route verwijs ik u naar www.startlijsten.nl en dan zoeken onder de plaats Wanneperveen (gallopade 2010). 
 
 
 
CSI ** Roggel 19 t/m 22 augustus 2010
Morgen (donderdag 19 augustus 2010) start het 2 sterren concours in Roggel. Anne Liza Makkinga en Hans van der Kolk zullen in deze internationale rubrieken proberen weer vooraan mee te rijden.
Voor meer informatie kunt u www.csi-roggel.nl raadplegen.
 
 
 
Vion cup Ermelo 16 t/m 20 augustus 2010
Enkele leden van de Heideruiters nemen in deze dagen deel aan de Vion cup voor de 4,5, 6 en 7 jarigen springpaarden.
Voor start en uitslagen kunt u www.kwpn.nl raadplegen en zoeken onder paardendagen 2010 en dan de agenda raadplegen.
Op dit moment zijn het Hendrik Jan Schuttert, Danny Schaper en Niels Nanning die nog met verschillende paarden in de race zijn voor een ticket naar het WK in Lanaken.
 
Stegeren 6 t/m 8 augustus 2010
Afgelopen weekend organiseerde de familie Schuttert op de Driekhoekhoeve te Stegeren een nationaal springconcours. De volgende resultaten werden behaald door leden van Lr. de Heideruiters.
 
Bij de rubriek 4 jarige springpaarden was er een 2e plaats voor Hendrik Jan Schuttert met Back Home HS (v. verdi).
Niels Nanning behaalde in deze rubriek een mooie 10e plaats met Belrose (v. action breaker).
Bij de 5 jarigen was er een 1e plaats weggelegd voor Hendrik Jan met Astor (v. sheraton). Tevens behaalde hij een 5e plaats met Ace Hs (v. eurocommerce berlin).
Niels Nanning mocht zich wederom opstellen op plaats 10 met Arly (v. querly bet hero).
Bij de 6 jarige springpaarden mocht Hans van der Kolk zich opstellen op plaats 8 met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve).
en behaalde Hendrik Jan met Zjonniecara HS (v. eurocommerce washington) een 12e plaats.
Aan het eind van de dag werd er nog een 1.30 m parcours verreden. Hendrik Jan werd met Uno Kingston (v. athlet Z) 7e. Hans behaalde in deze rubriek met Uncle Sam (v. natal) een 14e plaats.
 
Op de zondag werd een 1.30 1.35 en de Grote prijs over 1.40 m verreden.
In de grote prijs behaalde Hendrik Jan met Cerona Z (v. celano) een mooie 3e plaats. Frank Schuttert mocht zich op plaats 6 opstellen met Winchester HS (v. numero uno). Danny schaper werd in de grote prijs 14e met Willow (v. guidam).
 
foto jumping de driehoek  (de rest van de foto's staan op de site onder het kopje fotoalbum)
 
Hardenbergse Ruiterdagen 30 en 31 juli 2010
Rita Dijk behaalde met Wendrik de W. (v. flemmingh) een mooie 6e plaats in de L1 dressuur.
 
Nieuwleusen 27 en 28 juli 2010
Ellen van Asselt behaalde met Apricot en Biotop (v. padinus) een 7e en 9e plaats in het B springen.
Anne Liza Makkinga behaalde in het L springen een 2x een 1e en een 6e en 9de plaats met boeve's Content en boeve's Wellano.
Aniek Veltmaat en Aloma Wp (v. sam r) behaalden in de B dressuur een 5e plaats.
 
Concours Hoonhorst 25 juli 2010
uitslagen nog niet bekend op www.startlijsten.nl
 
CSI ** de Wolden 22 t/m 25 juli 2010 week 2
In de tweede week van het internationale concours op het terrein van Jan broek, waren het wederom een aantal Heideruiters die goede prestaties neer konden zetten.
Op de eerste dag was er in de small tour een 4e plaats voor Danny Schaper met Von Dutch (v. corland). In dezelfde rubriek behaalde Anne Liza Makkinga met boeve's Papilon Lozonais (v. papillon rouge) een 14de plaats. Hans van der Kolk had ook een mooie foutloze rit gereden met Janse's Up and Coming (v. fuego du prelet) wat resulteerde in een 19de plaats.
In de Medium tour behaalde Danny Schaper die een mooie 8e plaats met zijn paard Willow (v. guidam).
Voor de big tour stond op de 1e dag een 1.40 m parcours klaar voor de deelnemers. Danny behaalde met Utah (v. guidam) een 2e plaats, Anne Liza werd 10e met boeve's Montreaux (v. hinault).
 
Op de tweede dag behaalde Hans met Janse's Up and Coming en mooie 4e plaats in de medium Tour. Een 11e plaats was er voor Frank Schuttert met Wieza V (v. indorado).
In de big tour was er een 3e prijs voor Anne Liza met boeve's Montreux.
 
Albert Koobs behaalde met zijn paard Ravage (v. damocles) een mooie 3e plaats in de finale van het B springen op ch De Wolden.
 
Op de 4e dag werden de finales gereden.
Frank Schuttert en Wieza V behaalde in de finale van de lichte tour een 7e plaats. In de Medium tour was een 5e plaats weggelegd voor Hendrik Jan met Cerona Z en een 9e plaats voor Danny met het paard Willow. Frank mocht zich wederom opstellen, ditmaal op plaats 10 met Winchester (v. numero uno).
In de Grote prijs was het alleen Danny Schaper die nog een plek voorin kon veroveren, hij mocht zich opstellen op plaats 10 met Utah.
 
CSI ** de Wolden 15 t/m 18 juli 2010 week 1
livestream www.uhorse.tv
Er is zowel landelijk als 2 sterren springen op het terrein van Jan Broek in de Wolden.
Op de openingsdag behaalde Anne Liza Makkinga met haar paard Virgil (v. orlando) een mooie 4e plaats in de Small Tour.
De Big Tour werd verreden over een 1.40 m parcour en hier behaalde Danny Schaper met hengst Utah (guidam) een 1e plaats. Anne Liza en boeve's Saforet (lord lepanto) behaalde in deze rubriek een 3e plaats.
In het M springen was er ook nog 10 en 12e plaats voor Danny en een 11e voor Anne Liza.
Niels Nanning liet ook van zich horen in het M springen, hij behaalde een 10e plaats met Arly.
 
Op de tweede dag was er een 3e plaats voor Anne Liza met boeve's Salinger (v. oswin) in de Medium Tour.
Ellen van Asselt behaalde een 11e plaats in het B springen met Apricot (v. triomphe)
 
Met boeve's Papilon lozonias (Papillon Rouge) behaalde Anne Liza een 7e plaats in de Youngsters Tour op de zaterdag.
Danny Schaper behaalde met Willow een 4e plaats in de Medium Tour.
 
Op de zondag werd de finale van de Small Tour gewonnen door Danny, ditmaal met het paard Von Dutch (v. corland).
 
 
 
Europese Kampioenschappen kinderen, junioren en young riders 13 juli t/m 18 juli 2010
Hieronder kunt u een link vinden van het EK dat verreden wordt in het Franse Jardy. Hendrik Jan Schuttert vertegenwoordigd Nederland in de Nations Cup, tevens strijd hij individueel voor een medaille.
 
Op de 1e dag werd er een inloop proef verreden door de Young Riders. Hendrik Jan Schuttert behaalde met Up to date (v. kigali) een mooie 5e plaats.
In de Nations Cup zijn de Young Riders op een knappe 3e plaats geeindigd. Individueel hebben Hendrik Jan en Up to date een mooie 12e plaats behaald.
 
CSI Geesteren Jumping Trophy voor de Heideruiters
De Heideruiters uit Ommen vertegenwoordigd door Niels Nanning, Danny Schaper en Anne Liza Makkinga hebben zondag op Erve Maathuis te Geesteren de 1e Jumping Trophy van Overijssel gewonnen. Niels zadelde hiervoor Arly, Danny Adios en Anne Liza boeve's Salinger.
 
CSI Geesteren 8 t/m 11 juli 2010
Danny Schaper, Hans van der Kolk, Anne Liza Makkinga en Hendrik Jan Schuttert reden dit weekend op CSI** Twente (Geesteren).
zie www.csitwente.nl of voor start een uitslagen http://www.scg-nl.nl/.
 
Hendrik Jan Schuttert en Danny Schaper behaalden in de lichte tour plaats 3 en 5 met hun paarden Undiamo (v. andiamo) en Von Dutch (v. corland).
In de youngsters tour zaten beide ruiters wederom in prijzen. Hendrik Jan zadelde Zudith (eurocommerce washington) voor plaats 1 en Danny behaalde met Willow (v. guidam) een mooie 5e plaats.
Aan het einde van de 1e dag werd een kwalificatiewedstrijd over een 1.40 m parcours gereden. Anne Liza Makkinga behaalde met boeve's Montreux een mooie 3e plaats. Hendrik Jan behaalde met Cerona Z (v. celano) een 13e plaats en Danny een 15e plaats met de hengst Utah (guidam).
 
Op de vrijdag kon men wederom strijden voor goede geldprijzen. Hendrik Jan reed met Zudith een mooi, snel en foutloos parcours wat deze keer goed was voor plaats 5. Op zondag, in de finale van de youngsters tour werden zij 6e. Danny behaalde in deze finale nog een mooie 2e plaats.
In de 2e kwalificatiewedstrijd om de grote prijs behaalde Hendrik Jan met Undiamo een 14e plaats en reden Danny en Anne Liza zich in de kijker door respectievelijk 2e en 4e te worden.
 
Op de zaterdag werd de grote prijs van de silver tour verreden, Anne Liza Makkinga was met boeve's Montreux wederom goed in vorm, wat resulteerde in een knappe 1e plaats.
 
Op de laatste dag werden nog een aantal finales gereden. Danny Schaper behaalde met Von Dutch (v. corland) een 5e plaats in het 1.35 m. Anne Liza Makkinga met Virgil (v. orlando) behaalde in deze finale een 6e plaats.
 
Kringkampioenschappen Den Ham 10 juli 2010
In tropische weersomstandigheden kwamen een aantal leden van L.r de Heideruiters in actie op de kringkampioenschappen.
Gerard Schuttert startte Winola (v. kigali) in de klasse M1 en mag door naar de Regiokampioenschappen.
Sabine Hof mag met het paard boeve's Onedin door in het B springen. Wij wensen hen veel succes op de Regiokampioenschappen.
 
 
Luttenberg 4 juli 2010
In het B springen kon Michelle van Asselt met het paard Udjilla (v. voltaire) zich opstellen voor plaats 2. Sabine Hof behaalde met Zon (v. quantum) een mooie 13e plek.
 
Slagharen 4 juli 2010
Op het concours in Slagharen was albert koobs met zijn paard Ravage succesvol in de klasse B springen, hij behaalde hier een 12e plaats.
Anne Liza Makkinga was ook aanwezing in Slagharen en zette L, M en Z springen op haar naam.
 
Maarsbergen SGW 2 juli 2010
Albert Koobs heeft met zijn paard unanounchend pleasure (v. french buffet) op de SGW wedstrijd in Maarsbergen een mooie 5e plaats behaald. Bij de dressuur reed hij en nette proef waardoor hij in de middenmoot eindigde. Vervolgens wist hij een in het springparcours foutloos te blijven. In de cross konden ze een hele snelle tijd neerzetten wat goed was voor plek 2.
 
 
CSI ** Hoofddorp 25 t/m 27 juni 2010
Een aantal leden van Lr. de Heideruiters mochten afreizen naar Hoofddorp.
Vrijdag 25 juni konden de springruiters en amazones van start in de Small Tour. De Small Tour werd gewonnen door Anne Liza Makkinga met Virgil (v. orlando). Door Hans van der Kolk werd in deze rubriek een mooie 5e plaats behaald met het paard Janse's Up and Coming (v. fuego du prelet).
Hendrik Jan Schuttert zadelde Zudith HS (v. eurocommerce washington) en behaalde met deze merrie een 13e plaats.
 
Op de 2e dag in de Small Tour was er wederom een 5e plaats voor Hans met zijn paard Janse's Up and Coming en een 13e plaats voor Hendrik Jan met Zudith HS.
In de Medium Tour (1.35) kwam Hans met het paard Ulady aan de start. Dit resulteerde in een foutloze eerste en tweede fase, dit was goed voor een 8e prijs.
 
De Big Tour werd verreden over een 1.40 m parcours. Anne Liza Makkinga behaalde met het paard boeve's Saforet (v. lord lepanto) een 9e plaats. Hans van der Kolk zadelde voor deze rubriek True Colour (v. karandasj) en behaalde een mooie 4e plaats.
 
Hendrik Jan Schuttert zette op de zondag in de Medium Tour zijn paard Up to date (v. kigali) in en behaalde een mooie 1e plaats.
De Big Tour werd als laatste rubriek van de dag verreden. Anne Liza behaalde hier een 2e plaats met boeve's Saforet in de Grote Prijs Haarlemmermeer.
 
 
Almelo 21 t/m 27 juni 2010
In Almelo is er deze week gelegenheid om te springen in de klassen B  t/m ZZ.
In het L springen behaalde Anne Liza Makkinga een 1e en 2e plaats met boeve's Content (v. contendro).
Michelle en Ellen van Asselt deden ook goede zaken in het B springen. Michelle behaalde met Udjilla (v. voltaire) een mooie 5e en 9e plaats. Ellen had Apricot (v. triomphe) gezadeld en ze behaalden een 7e plaats.
Danny Schaper en Hendrik Jan Schuttert reden ook een foutloze ronde in het L springen, wat resulteerde in een 6e plaats voor Danny met het paard Adios (v. guidam) en een 9e plaats voor Hendrik Jan met Astor HS (v. sheraton).
 
In het M springen deed Frank Schuttert goede zaken met Colorado HS (v. indorado) ook met Absalom HS (v. indoctro) reed hij een foutloze ronde in 38.17 en mocht zich opstellen op plaats 6.
Bij de rubriek voor 5 jarige springpaarden zette Frank wederom Absalom HS in, ditmaal behaald hij een 4e plaats.
Bij de 4 jarige springpaarden behaalde Frank nog een 1e plaats met Brammert B.
 
Op zondag 27 juni werden de finales verreden in Almelo in het B springen behaalden Ellen van Asselt met Apricot (v. triomphe) een mooie 4e plaats en kreeg 49,5 aan stijlpunten. 
 
Zuidwolde 24 t/m 27 juni 2010
Albert Koobs heeft met zijn paard Ravage (v. domocles) een foutloos parcours gereden en kreeg 49 stijlpunten wat goed was voor een 8e plaats.
 
Westerhaar 19 juni 2010
Rita Dijk behaalde op het concours in Westerhaar met Wederik de W (v. flemmingh) 196 punten in de klasse L1 dit was goed voor een mooie 3e plaats.
 
 
 
 
 
 
Dalen 18 juni 2010
In Dalen was er afgelopen weekend weer gelegenheid voor de landelijke ruiters om weer een mooi springparcours te rijden.
Hans van der Kolk behaalde met Ulady (v. guidam) een 6e plaats in het Z springen. In het ZZ springen mochten Hans en Janse's Up and Coming (v. fuego du prelet) zich op plaats 2 opstellen.
 
CSIOPJYR Hagen 17 t/m 19 juni 2010
In het Duitse Hagen werd de laatste selectiewedstrijd gereden voor het EK in Jardy (Frankrijk 13 t/m 18 juli) door de Junioren en Young Riders. Hendrik Jan Schuttert behaalde met Cerona Z (v. celano) een 2e plaats in het 1.40 m en een 3e plaats in het 1.45. In de Nationscup deden de Nederlandse Young Riders ook goede zaken door een 1e plaats te bemachtigen, Hendrik Jan zadelde Up to date (v. kigali) voor deze landenwedstrijd.
Tevens is op 24 juni bekend geworden dat Hendrik Jan als Young Rider mee mag naar het EK.
 
Outdoor Gelderland 9 t/m 13 juni 2010
Een aantal leden van Lr. de Heideruiters kwamen afgelopen week aan de start in De Steeg.
Anne Liza Makkinga haalde met boeve's Content (v. contendro) een 1e plaats in het 1.10 m springen. Frank en Hendrik Jan Schuttert behaalde in het 1.20 m parcours een 5e en 6e plaats met Colorado HS (v. indorado) en Ace Hs (v. berlin).
In het 1.30 m parcours zaten ze wederom in de prijzen dit keer met de paarden Zalsa HS (v. Cantos) en Zudith HS (v. eurocommerce washington). 
In het 1.35 m was een 1e plaats voor Danny Schaper met Willow (v. Guidam) een 2e en 3e plaats voor Anne Liza Makkinga met boeve's Saforet (v. lord lepanto) en boeve's Montreaux (v. hinault) de 6e plaats had Danny Schaper gereserveerd voor de hengst Von Dutch (v. corland).
 
Haaksbergen 11 t/m 13 juni 2010
Een aantal leden van Lr. de Heideruiters zijn dit weekend ook aan de start gekomen in Haaksbergen.
In het L springen was er een 10e prijs voor Frank Schuttert met Absalom HS (v. indoctro)
In het Z en ZZ springen deed Anne Liza Makkinga goede zaken door met Virgil (v. orlando) een 3e en 4e plek te behalen.
 
Haaksbergen was ook verkozen tot een selectiewedstrijd voor de Jumping Trophy, waarbij er werd gestreden om finale plaatsen voor CSI Geesteren. Het team van Lr. de Heideruiters bestaat uit: Niels Nanning met Arly, Danny Schaper met Adios en Anne Liza Makkinga met boeve's Salinger. Allen reden zij een net rondje wat resulteerde in een 2e plaats.

Bruchterveld 12 juni 2010
In Bruchterveld reed Rita Dijk 2 x in de prijzen. Ze behaalde met Wederick de W (v. flemmingh) een mooie 2e en 4e plaats.
Leonie Hof startte met boeve's Onedin (v. oswin) in de L11 en behaalde hier een mooie 4e plaats.
 
 
 
Oudkarspel 5 juni 2010
Hans van der Kolk was afgelopen weekend actief op de SGW wedstrijd klasse L paarden in Oudkarspel. Hier reed hij het paard Indy Z (v. indoctro). Het dressuuronderdeel hebben ze zeer goed doorstaan met een totaal van 214 punten in de klasse L1 wat goed was voor een 1e plaats. Ook in het springparcours en de cross waren zij succesvol en snel. Nadat alle drie onderdelen bij elkaar waren opgeteld mocht Hans het oranje lint in ontvangst nemen.
 
 
Zwolle 5 en 6 juni 2010
Dit weekend was het weer tijd voor de JumIn Zwolle.
Niels Nanning behaalde een mooie 8e plaats met zijn paard All-in (v. oklund) in het klassieke L springparcours.
Hans van der Kolk behaalde nog een 9e plaats in het M klassiek en Sabine Hof mocht zich opstellen op plek 10 met boeve's Onedin (v. oswin) in het B springen progressief.
 
Jumping Etten-Leur 5 en 6 juni 2010
Anne Liza Makkinga was de enige van Lr. de Heideruiters die afreisde naar Etten-Leur.
In het Z springen behaalde ze een 1e en 2e plaats met boeve's Salinger (v. oswin) en Virgil (v. orlando).
In de finale om de gouden laars was boeve's Salinger wederom foutloos, maar incasseerde helaas 1 balk in de barrage, dit was leverde hen nog een mooie 10 plaats op.
 
 
CSIOPJYR Wierden 2 t/m 5 juni 2010
In Wierden werd er afgelopen weekend weer een internationale wedstrijd georganiseerd voor de ponyruiters, junioren en young riders op het Dutch Younsters Festival.
Er zijn weer verschillende prijzen binnen gesleept door Hendrik Jan en Frank Schuttert.
Frank Schuttert behaalde een 7e plaats in de Big tour met zijn paard Superstar (v. no limit). In de Small tour haalde Frank ook een 5e prijs binnen met Winchester (v. numero uno).
Hendrik Jan deed goede zaken met Cerona Z (v. celano) en Up to date (v. kigali) in de Big tour door 12e en 3e te worden.
Op de vrijdag werd de Nations Cup voor young riders verreden over een 1.45 parcours. Hier behaalde het Nederlands team de 2e plek naar een spannende barrage. Hiervoor zadelde Hendrik Jan wederom Cerona Z.
 
 
 
Mariënheem 5 juni 2010
In Mariënheem was een mooie 3e plek in het M springen voor Wendy Timmers met boeve's Zilton (v. sydney).
In de dressuur behaalde Aniek Veltmaat twee maal een 5e plaats met Aloma Wp.
 
Ommen 28 t/m 30 mei 2010
De hele week waren de leden van Lr. de Heideruiters actief om een mooi concours neer te zetten voor de spring en dressuurruiters. Op vrijdag 28 mei was er gelegenheid om te springen in de klassen M, Z, ZZ en 1.40 m.
 
Vrijdag was het de beurt aan de M, Z, ZZ en 1.40 m ruiters.
Anne Liza Makkinga haalde een 1e plaats in het 1.40 m direct op tijd. Ze zadelde hiervoor boeve's Saforet (v. lord lepanto).
Een 2e plaats in het klassiek 1.40 m met barrage was weggelegd voor Niels Nanning met Vitos (v. cantos).
Verder was er een 5e plaats voor Danny Schaper met Von Dutch (v. corland).
In het ZZ springen behaalde Danny en de goedgekeurde dekhengst Willow (v. guidam) een mooie 1e plaats. 
 
Zaterdag 29 mei 2010 stond in het teken van de dressuur. De hele dag kon er in de verschillende klasses B t/m Z11 dressuur worden deelgenomen. Enkele leden hadden ook nog de tijd om hun eigen paarden te starten.
Dit resulteerde in een mooie 2e en 5e plaats in de L1 dressuur voor Leonie Hof met boeve's Onedin (v. oswin).
Rita dijk behaalde een mooie 4e plek in de L1 dressuur met 188 punten, zij reed Wendrik de W (v. flemmingh).
Aniek Veltmaat behaalde nog een 1e prijs met Aloma Wp (v. sam r).
 
Zondag waren de jonge springpaarden aan de beurt in de klassen BB, B en L.
In het B springen was een 9e plaats voor Albert Koops met Ravage (v. damocles) en Wim Veltmaat met Aloma Wp (v. sam r). Ook Sabine Hof behaalde in het B springen met haar paard Zon (v. quantum) een mooie 7e plek.
 
Enkele foto's van het concours 2010 zijn te vinden in het fotoalbum op deze website.
 
CSI ** Zelhem 22 t/m 24 mei
Op het prachtige internationale concours in Zelhem waren verschillende leden van Lr. de Heideruiters actief.
Op de 1e dag werd Anne Liza Makkinga met boeve's Salinger (v. oswin) 5e in de Small tour die werd verreden over een 1.30 m parcours.
Hendrik Jan Schuttert werd 4e in het 1.35 met zijn paard Undiamo (v. andiamo) en Danny Schaper behaalde in dezelfde rubriek met Willow (v. guidam) een mooie 12e plaats.
 
Op de 2e dag zat Hendrik Jan Schuttert wederom in de prijzen. In het landelijk springen klasse Z werd hij 7e met Colorado HS (v. indorado). De Big Tour werd verreden over een 1.40 m parcours, hier reed Hendrik Jan met zijn paard Undiamo. Ze waren foutloos in de tijd van 62.04. Dit was goed voor een mooie 1e plaats.
 
De Middle Tour stond op 1.35 m en hier is een 2e plek behaald door Anne Liza Makkinga met het paard boeve's Saforet (v. lord lepanto). Danny Schaper met Von Dutch (v. Corland) en Hans van der Kolk met Ulady (v. guidam) waren ook 2 x foutloos en werden 14e en 16e.
 
Verder was er nog een 4e prijs voor Anne Liza Makkinga met boeve's Salinger in de small tour. En voor Hendrik Jan Schuttert met Zudith HS (v. eurocommerce washington) een 3e plaats in de youngsters tour.
 
Op de laatste dag van het internationale weekend in Zelhem was er nog een 6e prijs in het 1.35 voor Hans van der Kolk met Ulady (v. guidam). En een 12e plek in de Grote Prijs voor Hendrik Jan met zijn schimmelmerrie Cerona Z (v. celano).
 
De Wijk 22 mei 2010
Aniek Veltmaat heeft met haar paard Aloma Wp (v. sam r) een 4e plek behaald in de b dressuur.
 
Hellendoorn 18, 19 en 20 mei 2010
In Hellendoorn waren een aantal leden er weer in geslaagd om goede resultaten neer te zetten met hun paarden.
Ellen van Asselt behaalde in het b springen met haar paard Apricot (v. triomphe) een mooie 6e plek met 49 stijlpunten.
Michelle van Asselt behaalde in dezelfde rubriek een mooie 5e plek met 49,5 stijlpunten, ze reed het paard Udjilla (v. voltaire).
Hendrik Jan Schuttert behaalde met Ace HS een 7e plaats in het L springen.
In het M springen zat Hans van der Kolk in de prijzen met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve) en in het Z springen wist hij met Janse's Veralin (v. orlando) beslag te leggen op plek 6.
 
Ook was er in Hellendoorn gelegenheid om in de dressuur te starten Rita Dijk behaalde hier met Wederick de W. (v. flemmingh) een mooie 2e plaats met 192 punten in de L1.
 
Moorsele CSI PJYR 14 t/m 16 mei 2010
In het Belgische Moorsele gingen Frank en Hendrik Jan Schuttert van start bij de Junioren en Young riders.
Op de eerste dag in een 1.25 m rubriek waren Frank en Zalsa HS (v. cantos) samen goed voor een 9e plaats.
Hendrik Jan behaalde op de 2e dag in een 2 fasen 1.30 rubriek voor young riders met Odin (v. jackson) een mooie 6e plaats. Verder behaalde Frank nog een 5e plek in het 1.30.
 
Ook werd er nog een Nations Cup gereden door zowel de junioren als young riders. Frank werd met zijn teamgenoten 1e in de landenwedstrijd voor de Junioren. Het young riders team werd 2e. Hendrik Jan reed het paard Up to date (v. kigali) in deze rubriek en kwam 2x met 0 ft over de finish.
 
 
Vriezenveen 12 t/m 14 mei 2010
In Vriezenveen keerden een aantal leden van de Heideruiters tevreden huiswaarts.
Anne Liza Makkinga heeft een goede week gehad met vrijwel alle paarden die ze reed zat ze in de prijzen. De laatste dag won ze ook nog eens het L en M finale parcours en werd ze 2e in het ZZ finale parcour.
Niels Nanning werd in het ZZ finale parcours 3e met zijn paard Vitos (v. cantos).
 
Balkbrug 12 en 13 mei 2010
Tanja Hulsman heeft tijdens de wedstrijd in Balkbrug een 3e prijs binnen gehaald met haar paard Arokina (v. trento B) in de klasse L1.
Leonie Hof was met boeve's Onedin (v. oswin) 1 en 2 in de L1 dressuur.
 
In het b springen heeft Albert Koobs met zijn paard Ravage (v. damocles) een 4e prijs behaald. Ook zat Stefan Adamowicz  met het paard Zantos SA (v. cantos) in de winningmood hij behaalde een 1e plaats in het L springen.
 
Wierden vrijdag 7 mei 2010
Anne-Liza Makkinga haalde in het M springen met Andro (v. lupicor) een mooie 5e plek in het 2 fasen parcour. Tevens wist ze in het klassiek M parcour met Zazzle (v. gran corrado) en boeve's Winning (v. contender) in het M nog een 2e en 3e prijs in de wacht te slepen. In het ZZ werd ze nog een keer 2e met boeve's Montreux (v. Hinault).
 
Luttenberg 4 t/m 6 mei 2010
Op het kroemsconcour in Luttenberg deden de leden van de Heideruiters goede zaken.
In het ZZ werd een 1e prijs behaald door anne liza makkinga met de goedgekeurde dekhengst boeve's Montreux
(v. Hinault) . Ook Hans van der Kolk had een foutloos parcour en snelle tijd met Janse's Up and Coming (v. fuego du prelet) dit was goed voor een 6e prijs.
In het Z springen was Hans met Uncle Sam (v. Natal) foutloos en snel, hiermee behaalde hij een 1e plaats. Anne Liza Makkinga en Virgil (v. orlando) sleepten nog een 5e prijs binnen.
Verder behaalde Hans van der Kolk nog een 7e plek in het M springen met Ziezo (v. tangelo van de zuuthoeve.
 
Hendrik Jan en Frank Schuttert waren ook aanwezig op het Kroemsconcour in Luttenberg.
Hendrik Jan behaalde in het M springen een 1e en 10e prijs met Colorado HS (v. indorado) en een 9e plek met Astor HS (v. sheraton).
Frank Schuttert was in vorm met Zalsa HS (v. cantos) en behaalde zowel een 8e als een 10e prijs.
 
In het B springen was de 1e prijs gereserveerd voor Albert Koobs met Ravage (v. damocles).
Sabine Hof was met boeve's Onedin (v. oswin) in dezelfde groep 7e.
 
Lemele 30 april 2010
Op koninginnedag was er de gelegenheid om in Lemele zowel te springen als dressuren.
Leonie hof heeft met haar paard boeve's Fieste (v. furst heinrich) wederom een prijs weten te bemachtigen, deze keer werd de combinatie 2e.
Ook met boeve's Onedin (v. Oswin) heeft ze in de klasse L1 goed gescoord met een 4e en een 6e plek in de L1 dressuur.
Aniek Veltmaat heeft met haar paard Aloma WP (v. Sam r) een 5e plek in de B dressuur behaald.
 
In het b springen is een 5e plek behaald door Barbara van Nieuwenhuizen met Piave.
 
Dalfsen 23/24 april 2010
Leden van L.r de Heideruiters waren goed in vorm bij CH Dalfsen.
Wim Veltmaat heeft in de b dressuur in dalfsen met zijn paard Whispering (v. roven xx) 2 keer een 4e prijs binnen gesleept.
Leonie Hof heeft op hetzelfde concour met haar paard boeve's Fiesta (v. furst heinrich) een 5e prijs in de b dressuur behaald.
 
In het b springen was een eerste prijs voor Sabine Hof met boeve's Onedin (v. oswin).
In het M, Z en ZZ springen gingen alle overwinningen naar Anne Liza Makkinga met boeve's Junetty (v. jumpy des fontains, zz) Virgil (v. orlando, z) en boeve's Winningmood (v. contender, m). 
 
Den Ham 17 april 2010
In het B springen progressief was de 1e prijs voor Barbara van Nieuwenhuizen met Piave.