Nieuws

Januari 2016

Geachte Leden,

 

 

 

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de jaarvergadering van de landelijke rijvereniging

"De Heideruiters”.

 

De vergadering zal plaatsvinden op vrijdag 12  februari a.s. om 20.00 uur bij café restaurant de Klomp te Vilsteren

 

Agenda:

1.      Opening door de voorzitter.

2.      Behandeling notulen 2015

3.      Verslag van de penningmeester.

4.      Verslag kascommissie: Betteke van Eijck en Willeke Boeve.

5.      Aanstelling nieuwe kascommissie.

6.      Ter kennisgeving: In het rooster van het bestuur is dit jaar niemand aftredend.

7.  Evaluatie lessen.

8.  Bespreking concours 30 april , 1 mei.

9.  Rondvraag.

10 Sluiting

 

Na afloop van de vergadering is het altijd gezellig om onder het genot van een drankje en een hapje samen nog wat na te praten.  Ook anderen zijn daarbij van harte welkom.

(ongeveer 21.15 zal de vergadering afgelopen zijn)

 
Vrijdag 7 februari 2014
 Hierbij nodigen wij jullie uit voor de jaarvergadering van de Landelijke Rijvereniging de Heideruiters. 

De vergadering zal plaatsvinden op vrijdag 21  februari om 20.30 bij de familie van Asselt,

Brandweg 8 b, Lemelerveld.

Wij hopen dat velen aanwezig zullen zijn op deze avond.

Namens het bestuur van de L.R. de Heideruiters,

Hilde van Campen.

 
 
 
Maandag 28 januari 2013

Geachte Leden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de jaarvergadering van de Landelijke Rijvereniging de Heideruiter

De vergadering zal plaatsvinden op vrijdag 22  februari om 20.30 bij de familie van Asselt,

Brandweg 8 b, Lemelerveld.

Agenda:

1.                 Opening door de voorzitter.

2.                 Behandeling notulen 2012.

3.                 Verslag penningmeester.

4.                 Verslag kascommissie.

5.                 Aanstelling nieuwe kascommissie.

6.                 Bestuurverkiezing: volgens rooster aftredend en herkiesbaar: Anton van Leusen en Hilde van Campen. Eventuele tegenkandidaten kunnen tot 4 dagen voor aanvang van de vergadering worden doorgegeven aan Hilde van Campen. Helaas heeft Tanja Hulsman als secretaresse opgezegd. Het bestuur is bezig met een nieuwe kandidaat.

7.                 Evaluatie lessen.

8.                 Concours 2013 vindt plaats op 25 en 26 mei ,  Sponsoren? Vrijwilligers?

9.                 Rondvraag.

10.             Sluiting.

  

Wij hopen dat velen aanwezig zullen zijn op deze avond.

Namens het bestuur van de L.R. de Heideruiters,

Hilde van Campen.Maandag 23 januari 2012
De jaarvergadering van Lr. de Heideruiters zal plaatsvinden op vrijdag 10 februari om 20.30 bij de familie van Asselt.

Donderdag 22 december 2011
Het equipe springen voor B combinaties bij Bathmen te paard 2012 gaat niet door ivm. te weinig deelname.

Donderdag 22 december 2011
De spring en dressuurles van aanstaande donderdag 29 december gaat niet door!
 
Vrijdag 16 december 2011
Aanstaande zondag om 21.25 wordt het BNN programma ps. tot volgend jaar ! uitgezonden op nederland 3.
Patrick Lodiers en zijn filmploeg zijn afgereisd naar Stal Archem. Stefan Adamowicz is in dit programma te zien ivm. de steekpartij van afgelopen februari in Hoogeveen.
 
 
Vrijdag 2 december 2011
Wij mogen ook voor het nieuwe jaar weer nieuwe leden verwelkomen.
Jacinta Groeneveld, Niek Ekkelenkamp en Aukelien Veltmaat. Welkom bij Lr. de Heideruiters.

Vrijdag 2 december 2011
zie voor de lesindeling het kopje lessen. Hier staan de namen benoemd van degene die deelnemen aan de spring en dressuurlessen. Mocht je als lid zijnde ook willen meedoen met de lessen aub eerst contact opnemen met Aniek Veltmaat.(aangezien de lessen over het algemeen vol zitten)


Dinsdag 29 november 2011
Salland Verenigings Cup - Vrijdag 4 maart 2011
Inmiddels is er meer informatie bekend over het Equipe springen tijdens Bathmen te paard. Een equipe bestaat uit 4 verschillende combinaties. Om te mogen starten in de finale op vrijdag 4 maart. Dient het Heideruiters Equipe minimaal 1 voorselectiewedstrijd te rijden.
Selectiewedstrijden zijn:
17-12 Ambt-Delden
8-1    Heeten
28-1  Brummen
12-2  Luttenberg
 
Wanneer het Heideruiters team er bijv. voor gaat om in Luttenberg 1 selectiewedstrijd te verrijden. Mogen zij sowieso meedoen aan de finale in Bathmen (4 maart) Het is dus niet noodzakelijk om meerdere selectiewedstrijden te verrijden.
 
Wat moet er gebeuren?
Combinaties die B springen zijn of L springen (maar mogen nog B springen voor de winstpunten) kunnen zich opgeven bij Aniek Veltmaat. (aniekveltmaat88@hotmail.com)
Bij veel opgave wordt er overlegt wie er mee kan doen.
Daarna wordt gekeken waar het Equipe gaat starten (waarschijnlijk Luttenberg) tevens op 4 maart dan dus ook in Bathmen.
 
Winspunten/Kosten?
Men start individueel in Luttenberg (ook voor je eigen winstpunten in het B springen, het is een reguliere open wedstrijd). De kosten zijn dan de kosten die de Vereniging Luttenberg in kaart brengt voor je individuele start (bijv. 8 euro) verder is er geen inleg nodig voor het Equipe. Wel kun je naast je individuele geldprijs in Luttenberg ook nog een Equipe prijs winnen als vereniging.
 
Aub zo spoedig mogelijk opgave!
 
groet,
 
Aniek Veltmaat

Zondag 27 november 2011
Salland Verenigings Cup - Vrijdag 4 maart 2011

 

De Salland Verenigings Cup wordt voor de derde keer verreden tijdens het paardensport evenement Bathmen te Paard. Deze wedstrijd vindt plaats op vrijdagavond 4 maart 2011 en zal bestaan uit 2 manches.

 

De resultaten van beide manches worden bij elkaar opgeteld. De hoogst geklasseerde van drie beste combinaties uit één en dezelfde club uit de regio komt in het bezit van de Salland Verenigings Cup.

 

De organisatie van Bathmen te Paard wil ook graag de beginnende ruiter uit de regio een kans bieden om op een dergelijk evenement te kunnen starten. Veelal zijn beginnende ruiters slechts een aanvulling op het totale programma, maar vanavond spelen zij bij ons de hoofdrol.

 

Door ieder jaar het programma te verfijnen en door er nieuwe elementen aan toe te voegen proberen we het voor de bezoekers en sponsoren interessant te houden. Als sponsor van deze avond heeft u een prachtige plaats in onze VIP lounge met een schitterend uitzicht over het wedstrijdgebeuren.

 

Nieuw bij de Salland Verenigings Cup is het Equipe Springen, destijds voorzichtig begonnen en vanwege het succes en de hilarische taferelen is dit nu een vast onderdeel in ons programma.

Equipes van de omliggende verenigingen gaan met elkaar een competitie aan voor de hoogste eer. Nieuw is eveneens dat deze equipes apart gesponsord kunnen worden. Dat kan een leuke wedstrijd opleveren.

Gezocht springcombinaties die B startgerechtigd (mag flexibel springen zijn, dus ook L combinaties met niet al teveel winstpunten) zijn en die mee willen doen aan het Equipe springen.
Meer informatie volgt zsm.

Opgave bij Aniek Veltmaat (aniekveltmaat88@hotmail.com)

 

Woensdag 2 november 2011
Inschrijving voor de sallandse ruiterdagen te Marienheem wordt binnenkort weer geopend.
houdt www.ruiterdagen.nl in de gaten, mogelijk kan er vanaf 4 november worden ingeschreven.
 
Vrijdag 28 oktober 2011

Startpas definitief een feit

28/10/2011 09:24

Startcoupons verleden tijdDe startpas, vervanger van het aloude systeem van startkaarten en startcoupons, is per 1 januari 2012 definitief een feit. Dat werd gisteravond duidelijk tijdens de vergadering van de ledenraad van de KNHS.

De ledenraad ging akkoord met de invoering van de startpas per 1 januari 2012. Hiermee zijn de startcoupons voor wedstrijdruiters verleden tijd. Zowel het inschrijven voor leden als de administratieve verwerking voor wedstrijdorganisaties wordt met dit nieuwe systeem een stuk gemakkelijker én sneller.
Met een startpas, die combinatiegebonden is, kan men onbeperkt starten in de vier disciplines dressuur, springen, eventing en endurance. Dit nodigt uit om ook eens een keer in een andere discipline te starten.

De startpas voor paarden kost € 75,50. Met deze prijs zorgt de KNHS ervoor dat 75% van de startkaarhouders hetzelfde of minder gaat betalen dan voorheen. Men kan er ook voor kiezen een gelimiteerde startpas te kopen voor € 55,50, die het recht geeft om vier keer per jaar te starten. Voor € 25,- is het mogelijk om een ‘upgrade’ aan te schaffen naar een onbeperkte startpas. De disciplines mennen en aangespannen krijgen een disciplinegebonden startpas.

Bron: Horses.nl / KNHS

 
Vrijdag 14 oktober 2011
Startpas 2011
Voor veel mensen kwam het de afgelopen weken uit de lucht vallen: de afschaffing van de startcoupon. Toch is de digitalisering nu ook voor de paardensporter aan de orde. "Per 1 januari is er voor iedereen een document beschikbaar dat als startpas fungeert”, vertelt Ras. "Het is te vergelijken met een startkaart en je moet deze als ruiter of amazone dus ook altijd meenemen op concours.” Met de startpas is het mogelijk onbeperkt te starten zonder de stress dat de coupons op zijn. De startpas is daarnaast niet gebonden aan één discipline, maar is multidisciplinair, voor zowel springen, dressuur als eventing. Voor de mensen die slechts enkele wedstrijden per jaar rijden is er de mogelijkheid om een beperkte startpas aan te vragen. "Met deze startpas kun je gelimiteerd starten, tot en met vier wedstrijden. De standaard pas, waarmee je dus als combinatie onbeperkt kunt starten, krijgt een vast tarief.”

Zonder startcoupons zal het opgeven voor wedstrijden in de nabije toekomst alleen nog maar digitaal gebeuren. "Waar ik bijvoorbeeld heel enthousiast over ben, is dat alles straks met elkaar matcht. Als een ruiter zich via Mijn KNHS inschrijft voor een wedstrijd, worden zijn gegevens automatisch bekend bij de wedstrijdorganisatie. Daarnaast kunnen de uitslagen naderhand via een eenvoudige handeling naar de KNHS gemaild worden.” Voor de organisaties brengt het afschaffen van de coupons wel wat meer printwerk met zich mee. Uit het Concours 3.5-programma kan men protocollen uitdraaien. Deze protocollen gaan mee met de schrijfster de juryauto in en vervullen de taak van een coupon.

Bij het invoeren van nieuwe systemen, loop je altijd het risico tegen kinderziektes aan te lopen. Om voor de concoursorganisaties een zo goed mogelijke voorbereiding te verzorgen, organiseert de KNHS in de maand november een aantal bijeenkomsten. Meer informatie volgt nadat de KNHS-ledenraad een besluit heeft genomen over de exacte uitvoering. Wedstrijdruiters kunnen onaangebroken startcouponsetjes retourneren aan de KNHS en ontvangen de aanschafkosten terug. bron: horses.nl
 
Starcoupons retouneren

Ik heb contact gehad met de KNHS en hieruit is het volgende gekomen:

Wanneer u na 1 juli 2011 startcoupons heeft besteld, betaald en de startkaart blijft geldig in 2012, mag u deze als complete set (16 stuks) retour sturen.

Dit kunt u met begeleidend schrijven doen, t.a.v. Ledenservice. (dus aangeven dat het gaat om de startpas 2012)

Zondag 9 oktober 2011
het afgelopen jaar hebben wij nieuwe leden mogen verwelkomen. Dit zijn:
Cathelijne Worst
Liselotte Meijer
Arjan Kin
Lisa Hollak
Danique Boeve
 
Allen van harte welkom bij Lr. De Heideruiters.
 
Zondag 2 oktober 2011
Op dinsdag 25 oktober 2011 is er in Luttenberg kans om IBOP te rijden voor de springpaarden voor meer informatie en opgave kunt u naar http://www.kwpn.nl/site/event?category=IBOP

Voor IBOP dressuur kunt u in Luttenberg terecht op woensdag 26 oktober 2011.

Zondag 2 oktober 2011
Voor de 3 jarige springpaarden kan er weer opgegeven worden voor de VSN-trofee. voor meer informatie en opgave kunt u naar  http://www.vsnhorses.nl/vsn%20trofee/vsntrofee.htm

Vrijdag 16 september 2011

Beste Heideruiters,

 

Bijgevoegd de starttijden van het Heideruiters verenigingsteam voor de Hippiade a.s. zaterdag.

We hebben geen vroege start dit keer, dus een gunstige loting. Ellen bijt het spits af om 9.54 uur.

Wendy mag het afmaken om 12.03 uur,

 

Tot zaterdag,

Gerard

 

 

VERENIGINGSKAMPIOENSCHAP - HIPPIADE KOOTWIJK

Zaterdag 17 september

 

 

 

Dagindeling Zaterdag 17 september

 

Dressuur:

 

 

9.00 uur

Ind. Dressuur Verenigingskampioenschap

 

 

 

 

Springen:

 

 

Hoofdterrein

 

 

9.00 uur

Verenigingskampioenschap

 

 

 

 

 

Hoofdring

 

 

13.30 uur

Prijsuitreiking + Huldiging Kampioenen

 

                 verenigingkampioenschap

 

 

 

 

 

 

 

 

Starttijden Heideruiters team!

DRESSUUR:

 

aanvang 09.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ring

tijd

startnr

 

 

 

 

1

11.39

19

Carien Veltmaat

Atlas D.

L2 Dressuur

Proef: 12

2

11.47

19

Rita Dijk

Wederik de W

L2 Dressuur

Proef: 12

3

11.45

19

Leonie Hof

Boeve's Chambery

L1 Dressuur

Proef: 8

4

12.03

19

Wendy Timmers

Adventure

B Dressuur

Proef:  4

 

 

 

 

 

 

 

SPRINGEN:

aanvang 09.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.54

28

Ellen van Asselt

Biotop

B

 

 

11.14

67

Tijl van Genugten

Balboa HS

L

 

 

11.16

68

Sabine Hof

Boeve's Onedin

L

 

 

11.18

69

Colin Reinders

Boeing R

L

 

 Maandag 12 september 2011

Geachte Verenigingen,
 
Op 24 September aanstaande organiseert de manege Hasselt ter promotie van o.a onze nieuwe bakbodem een open dag.
Voor de gehele dag is er een programma samengesteld waarbij verschillende aspecten van de paardensport aan bod zullen komen, met als afsluiter 's avonds een dressuurclinic van professioneel ruiter Henk van de Berg en een dressuur demonstratie. Voor deze clinic kunnen leden van uw vereniging zich opgeven.
Als bijlage bij deze mail vindt u onze flyer, zou u deze willen verspreiden onder uw leden?
 
Voor informatie en het programma van/over de open dag, verwijzen wij u naar de website (www.rijvereniginghasselt.nl), voor vragen of opgave voor de clinic kunnen de leden contact opnemen met laurie_tenhove@hotmail.com.
 
Alvast bedankt,
 
Met vriendelijke groet,
de opendag commissie van LR en PC Hasselt.

 

Maandag 12 september 2011

Hallo Heideruiters,

Aanstaande zaterdag 17 September is het zover. Het verenigingskampioenschap op de Hippiade.

Hier zullen we de kleuren van de Heideruiters gaan verdedigen. Er doen 24 teams mee uit het hele land. Die hoeven we niet allemaal achter ons te laten, maar één plek boven Varsseveld zou wel mooi zijn.

De starttijden zijn nog niet bekend, die zet ik wanneer ze bekend zijn op de mail. Ook handig voor de supporters!

Het verenigingskampioenschap is in Kootwijk, dus niet in Ermelo.

Het adres is:

Paardensportcentrum Gert van den Hoorn
Asselseweg 35
3775 KV Kootwijk
 
Maandag 29 augustus 2011

Beste Heideruiters,

 

Afgelopen zaterdag hebben we ons in de modder van Balkbrug geplaatst in het Verenigingskampioenschap voor de Hippiade. Met 4 goede dressuurproeven en slechts 1 balkje in het springen, zijn we derde geworden en mogen we door naar de Hippiade!. Tijl, Stefan, Sabine, Ellen, Carien, Leonie, Rita en Wendy proficiat!. Het gaat nu écht beginnen.

 

Het Verenigingskampioenschap wordt dit jaar verreden in Kootwijk, op Zaterdag 17 September; dus een week na de Hippiade van de paarden in Ermelo.

 

Het hele team gaat er weer voor, alleen Stefan moet helaas afzeggen wegens verplichtingen elders.

Colin Reinders zal zijn plaats innemen met Boeing in het L-springen.

 

De opgave moet per omgaande naar de KNHS. Wilen de teamleden voor het springen 1 coupon, en de dressuurruiters 2 coupons inleveren bij mij (Balkerweg 26) of bij de Familie Van Asselt voor a.s zaterdag, zodat het dit weekend de deur uit kan!,

 

Met vriendelijke groeten,

Gerard


Zaterdag 20 augustus 2011
Er kan weer worden opgegeven voor de GMB Jonge springpaarden competitie.
Voorlopig vastgestelde data en locatie:

30 september 2011 IJsselmuiden
7 oktober 2011 Laag Soeren
12 november 2011 Luttenberg
23 december 2011 Alverna
14 januari 2012 Bathmen
Extra locatie in Gelderland n.t.b. datum

Secretariaat:             te zenden aan:            Caroline Verhoeve

                                                                       Roggestraat 3

                                                                       8121 XJ  Olst

                                                                       tel. 06 – 54232641(bij voorkeur na 18.00 uur)

                                                                       E-mail: jongepaardencompetitie@live.nl

Meer informatie is te vinden op www.startlijsten.nl.

Zaterdag 20 augustus 2011
De Heideruiters zijn vandaag in Balkbrug als 3e geëindigd in het Verenigingskampioenschap en hebben zich geplaatst voor het NK.
Donderdag 18 augustus 2011

VERENIGINGSKAMPIOENSCHAP - GALLOPADE BALKBRUG

Zaterdag 20 augustus

 

 

 

Dagindeling Zaterdag 20 augustus

 

Dressuur:

 

 

13.00

Ind. Dressuur Verenigingskampioenschap

 

 

 

 

Springen:

 

 

Ring B

 

 

 

15.30

Verenigingskampioenschap

 

 

 

 

 

Ring A

(Hoofdring)

 

17.30

Prijsuitreiking + Huldiging Kampioenen

 

                 verenigingkampioenschap

Afv.Hippiade: 4, aantal deelnemende verenigingen 10

 

 

 

 

 

 

 

Starttijden Heideruiters team!

DRESSUUR:

 

 

 

 

 

Ring  3

 

 

 

 

 

tijd

startnr

 

 

 

 

15.00

17

Leonie Hof

Boeve's Chambery

L1 Dressuur

Proef: 8

15.08

18

Rita Dijk

Wederik de W

L2 Dressuur

Proef: 12

Ring  4

 

 

 

 

 

14.53

16

Carien Veltmaat

Atlas D.

L2 Dressuur

Proef: 12

15.23

20

Wendy Timmer

Adventure

B Dressuur

Proef:  4

 

 

 

 

 

 

SPRINGEN:

aanvang 15.30uur

 

 

 

 

 

15

Ellen van Asselt

Biotop

B

 

 

33

Sabine Hof

Boeve's Onedin

L

 

 

34

Tijl van Genugten

Balboa HS

L

 

 

39

Stefan Adamowicz

Sans Souci SA

M

 

 


Maandag 1 augustus 2011

Team Heideruiters Verenigingskampioenschap Galoppade 2011

Springen

Naam

Paard

Afstamming

Combinatienr.

Klasse

Ellen van Asselt

Biotop

Padinus

552025BA

B

Stefan Adamowicz

Sans Souci SA

Cardento

M

Tijl van Genugten

Balavan HS

Tangelo vd Zuuthoeve

568214SA

L

Sabine Hof

Boeve's Onedin

Oswin

L

Reserves springen

Frank Schuttert

Balavan HS

Tangelo vd Zuuithoeve

L

Collin Reinders

Boeing R

Indoctro

B

Dressuur

Carien Veltmaat

Atlas D

Houston

577461AV

L2

Rita Dijk

Wederik de W

Flemming

537264WD

L2

Leonie Hof

Boeve's Chambery

Chambertin

L1

Marissa Deuzeman

What's up

Hinault

591382WD

M1

Reserves dresuur

Arjan Kin

Lex

Glennridge

582013LK

B

Weny Timmers

Adventure

Argentinus

B
Maandag 1 augustus 2011
Afgelopen maand hebben we een record aantal van 1160 bezoekers gehad op de website van de LR. De Heideruiters.

Opgave Vereningskampioenschappen Balkbrug
 
Aanmelden Verenigingskampioenschap "LR de Heideruiters” Galoppade 2011
 
Op 19 en 20 augustus wordt ook dit jaar tijdens de Galoppade het verenigingskampioenschap verreden. Dit keer in Balkbrug. Het verenigingskampioenschap wordt op zaterdag 20 augustus verreden.
 
De Heideruiters hebben in 2009 en 2010 meegedaan. Beide keren met succes, en hebben we ons geplaatst voor de Hippiade, waar in 2009 zelfs het reservekampioenschap werd gehaald!
 
Dit jaar willen we wederom proberen een sportieve gooi te doen naar verenigingsroem! Hoe werkt het: ·
-Per team bepalen 4 dressuurruiters en 4 springruiters de totaaluitslag van de vereniging. Iedereen rijdt individueel in de klasse waarop hij/zij geregistreerd is op de datum van de Galoppade. In het kampioenschap wordt B tot en met M gestart. Een combinatie die in het springen eerder al Z gestart is met een paard, kan met dit paard niet in de M deelnemen in het kampioenschap. ·
-Iedere ruiter kan met 1 paard deelnemen. In zowel dressuur als springen. Een team kan dus bestaan uit 8 ruiters/amazones, maar ook uit 4 ruiters/amazones die alle vier dressuur rijden en springen met het zelfde paard. ·
-Per team kunnen twee reserves ingeschreven worden. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens de Galoppade niet kan maar voor de Hippade wel beschikbaar bent, kan je als reserve worden ingeschreven voor de Galoppade om bij eventuele deelname van het team aan de Hippade hier wel aan mee te kunnen doen. ·
 
-Het enthousiasme is weer groot, dus als we genoeg aanmeldingen hebben kunnen we ook 2 teams inschrijven.
 
Wanneer je mee wilt doen, meldt je dan aan bij Gerard Schuttert (gschuttert@unet.nl).
Het is al kort dag, de aanmelding graag voor 29 juli sturen met de volgende gegevens: ·
-Naam, Naam paard, vader, klasse en combinatie nummer.
 
Afhankelijk van de aanmeldingen zullen Gerard en Tijl, de/het team(s) samenstellen. We zouden het mooi vinden wanneer we zoveel mogelijk ruiters de kans kunnen geven op de Galoppade te starten.
 
Zaterdag 16 juli 2011
Carien Veltmaat is Kringkampioen klasse L2 dressuur geworden met haar paard Atlas D (v. havel) Carien van harte gefeliciteerd!
 
Maandag 4 juli 2011
De outdoor lessen van Lr. de Heideruiters vinden elke donderdagavond plaats van 19.30 - 20.30 bij de familie van Asselt te Lemelerveld.
Er wordt zowel aan de dressuur als aan het springen aandacht geschonken. De lessen worden gegeven door Tijl van Genugten. Heb je een keer zin om mee te lessen kom gerust langs. Voor contact kunt u mailen naar aniekveltmaat88@hotmail.com.

Donderdag 23 juni 2011
Opgave voor de kringkampioenschappen kring Vechtdal kan voor 2 juli 2011. Voor opgave en informatie kunt u zoeken op   www.startlijsten.nl onder de plaats Den Ham.

Dinsdag 21 juni 2011
De inschrijving voor de kringkampioenschappen is weer geopend. Deze wordt verreden op zaterdag 16 juli bij de Bosruiters in Den Ham. Meer informatie is te vinden op www.startlijsten.nl. Inschrijven kan t/m 1 juli 2011.
 

Dinsdag 21 juni 2011
Hendrik Jan en Frank Schuttert mogen naar het EK Junioren en Youngriders 4 t/m 10 juli in Portugal (Comporta).


Dinsdag 8 februari 2011
Op vrijdagavond 18 januari 2011 is er weer de jaarvergadering van Lr. de Heideruiters.
Aanvang: 20.30
In de kantine bij de Fam. van Asselt.

Zondag 19 december 2010
Op 4 december 2010 is Anne-Fleur geboren.
Anne-Fleur is de dochter van Susan Hermsen en Eelko Blankevoort.
Susan en Eelko gefeliciteerd met jullie dochter!

(I.v.m. privacy is het adres en het geboortekaartje op te vragen bij Aniek Veltmaat (aniekveltmaat88@hotmail.com) 

Donderdag 28 oktober 2010
Vanaf 1 december kan er weer worden ingeschreven voor paard 2010 in de evenementenhal in Hardenberg. Zie voor meer informatie www.startlijsten.nl.
 
 
Vrijdag 22 oktober 2010
De inschrijving voor de VSN Trofee is weer geopend. Dit is een competitie voor 3 jarige dressuur en springpaarden, naast het onderdeel exterieur wordt er ook deelgenomen aan:
- presentatie onder het zadel (dressuur)
- springen onder het zadel (springen)
 
Voor opgave en meer informatie kunt u www.vsnhorses.nl raadplegen.
 
 
Vrijdag 22 oktober 2010
Vanaf zaterdag 7 november 2010 kan er weer worden opgegeven voor de Sallandse Ruiterdagen. Voor meer informatie kunt u t.z.t. www.ruiterdagen.nl raadplegen.
 
Dinsdag 31 augustus 2010
Op de hippiade wordt aankomend weekend helaas niet de vereningingskampioenschappen verreden.
 
Zondag 22 augustus 2010
De Heideruiters hebben zich als team geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op 4 september in Ermelo.
Individueel hebben Frank Schuttert en Danny Schaper zich ook geplaatst in de klassen Z en ZZ springen.
 
maandag 9 augustus 2010
Afgelopen weekend organiseerde de familie Schuttert op de Driehoekhoeve te Stegeren een prachtig nationaal springconcours. Het was een geslaagd weekend. Resultaten en foto's zijn te vinden op deze site.
 
woensdag 30 juni 2010
De familie Schuttert organiseert op vrijdag 6 t/m zondag 8 augustus een nationaal springconcours op de Driehoekhoeve in Stegeren. Vrijdag 6 augustus staat in het teken van het oefenspringen. Zaterdag is een dag voor de 4, 5, en 6 jarige springpaarden. Op zondag is er gelegenheid om nationale rubrieken te rijden in de klassen 1.30, 1.35 en 1.40 (de GP van Stegeren).
Voor opgave zie www.eqi.nl
 
woensdag 30 juni 2010
Op zaterdag 10 juli zijn de kampioenschappen voor de kring Vechtdal. Meer informatie is te vinden op www.kringvechtdal.nl of www.startlijsten.nl
 
maandag 31 mei 2010
Het jaarlijks concours van Lr. de Heideruiters uit Ommen zit er weer op. Het was een geslaagd weekend met als hoogtepunt het 1.40 m springen op de vrijdagavond.
Foto's van het concours zijn te vinden in het fotoalbum op deze site.
 
Zaterdag 22 mei 2010
Startlijst van concours Ommen (dressuur) staan online, zie  www.startlijsten.nl.
 
Maandag 3 mei 2010
Het concours van L.r. de Heideruiters word dit jaar gehouden op 28, 29, 30 mei 2010. Let op!! Dit jaar op 28 mei nog een nationaal 1.40 m springrubriek.